- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #10.781
Ispartakule deBahçeşehir de mi oturuyorsunz :)
Ankaradayım kadın doğum uzmanı muayeneleri 2000 den başlıyor perinatologların 4500. Benim aradıklarım mı pahalı yaCanim ben medilife beylikduzu ne gidiyorum perinatalog 1500 tl oduyorum
Ben bugün fetal dna için kan verdim. 1 haftaya çıkar dediler. İnş temiz çıkar sonuçlarımızBen fetal DNA yi yaptirdim sonuç gelene kadar içim agliycak ben dua edeceğim.. Rabbim bana ve bu aşamada olan herkesin yardimcisi olsun
He anladım canım ben karıştırmışımNe yazdin kusum karistirdim herhalde kan sonucunubbiliyorum randevun var dedin onun icin dedim
Çok yakınmışız bende akbatının arka kısmında oturuyorum :)Ispartakule desiz?
Masallah masallah guzel annemize
Bacak arasında bakınca kız gibi geldi bana canım. bende 13. Haftadayım yanlış tahmin yaparlar diye kontrole gitmiyorumson görüntümüzden minik popomuzu da ekleyelim. 15 haftalığız ölçümlere göre. ama hala kız olduğuna %100 inanamıyorum çünkü iki hafta önce gördüğüm şey resmen pipiydi
Eki Görüntüle 3416931
Amin canım inşallahHic aglama canim herseu cok guzel olacak seninle birebir yasamis biri olarak ayni duygulari emin ol kac gun dediler
Ankaradayım kadın doğum uzmanı muayeneleri 2000 den başlıyor perinatologların 4500. Benim aradıklarım mı pahalı ya
Amin canım inşallah10 15 güne çıkar dediler ararsınız dediler canim
Aa evet canım baya yakınmışızÇok yakınmışız bende akbatının arka kısmında oturuyorum :)
Anladım canım. Ama temiz çıkmış neticede çok şükür. Bende sadece detaylı ultrason yaptıracağım, öbür testleri yaptırmayı düşünmüyorum.Iste kan sonucundan sonra oyle dedi korkma filan dedi ama yaptirdi
Benimde aynı perinatolog doktor liv de 4200 Tl muayene. 2000 filan olan perinatologlar uygunmuş.Ankaradayım kadın doğum uzmanı muayeneleri 2000 den başlıyor perinatologların 4500. Benim aradıklarım mı pahalı ya
Beni çok mutlu ettiniz Allah razı olsun teşekkür ederimSizin için dua edeceğim, inşallah sonuç iyi çıkacak inanıyorum
Yaaa hayırlı olsun canımm. Fetal dna mı yaptırmıstınızkediannesibiri ya kızlar ben detaylıdan çıktım her şey süper yüzü de bir güzel görseniz ama tek bir sorun var erkek değilmiş
Testler karışmış doktor bembeyaz oldu
Kızım oluyor kızııımmmm.
Yaz geliyor
Listeyi Yaz Hanım olarak güncelleyelim lütfeeeen
Evet tam bayram ertesi geldi sonuç herkesinki birikmiş haliyle doktor karıştırmış:))Yaaa hayırlı olsun canımm. Fetal dna mı yaptırmıstınız
Valla bunu gunlugunuze falan detaylica yazin bence herkesin basına gelmeyecek bir surprizEvet tam bayram ertesi geldi sonuç herkesinki birikmiş haliyle doktor karıştırmış:))
Adam da şok oldu valla hemen havayı yumuşattık yoksa kahrolacaktı
22+5e aldım bende sorun olmaz dedilerKızlar detaylı ultrason icin perinatologtan 22+4. Haftada randevu alabildim çok mu gec sice. Doktorum 20-23 hafta arasinda yaptirabilirsin demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?