2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Aynen illa alan yer de vardır. Sonuçta tayin olup son ay taşınan insanlar da var. Belki özel hastaneler kabul ediyordur da kendi muayenehanesi olan doktorlar kabul etmiyordur.

Cevabın için çok teşekkür ederim ilk gebeliğim ondan bilgisizim sizlerin yardımıyla birşeyler öğreniyorum özel hastanede kuvez yok sanırım yeni doğan bende baskasından duydum ondan çekindim biraz hastaneye gidip görüşmem gerekiyor sanırım bu konuyla alakalı

Teşekkür ederim cevabınız için o zaman bende sizin gibi yapayım bir özel hastanede doktorla görüşeyim

Teşekkür ederim cevabınız için o zaman bende sizin gibi yapayım bir özel hastanede doktorla görüşeyim
Bir de özel hastanede yenidoğan yoğun bakım var mı onu da sorun. Herhangi bir sorun olduğunda sevk filan oluyormuş. Bunlarıda düşünmek lazım Allah korusunda. Küçük özel hastanelerde mesela plansız bir doğum olursa o an kim nöbetçiyse o giriyormuş doğuma filan.

Benimde çarşamba günü randevum heyecanlı bakalım aynıyız seninle çok sevindim herseyin yolunda olmasına darısı başımıza

Bu arada benim daha bugün 16+0 olmasına rağmen hissettiklerim gerçekten de bebeğimmiş doktorum sordu hissetmeye başladın mı diye, önce emin olamadığımı söyledim, biraz erken gibi ama olabilir de dedi. Sonra ultrasonda hareketlerini görünce normal dedi hissetmen o minik pıtpıtlar bebekmiş yanii. Tekme değil tabii ama dönüşü elini oynatışı filan

Ya kızlar böyle kontrole gittiğinizi anlatıyorsunuz ya canım çekiyor yaa. Elimde olsa normal karşılansa her gün giderim kontroleayda bir kontrol olması çok az değil mizaten ben bi devlet bi özelde takipliyim. 6 da özel 9da devlete gittim. 11de yine özele ve 14te de devlete gideceğim öbür türlüsü beklemek çok zor geliyor şimdi haftaya perşembeyi iple çekiyorum kontrol için. Allah tüm kontrollerimizde güzel şeyler duymayı nasip etsin hepimize

Masallah masallah canim benim yavruma insallah hepimiz dogum hazirliklarimizi konusuruz ailem oldunuz hepiniz

Evet yaa kac hafta oldu simdi senin canim kontroller kac zamanda bir oouyor orada ,avrupaya tatile gidecektik vazgectim saglik sisteminden dolayi turkiye gibisi yok saglikta Allah var doktorlarimiz cok iyi

Kuzum hepimiz oyle bende ozeldeyim suanda saglik sorunlarindan sık sık gidiyorum ama yoksa 3 4 haftada cagiracak ne yazikki bende bir turlu olmadi ,doktorum ustelik hersey yoluna girsin bukadar gelmeyeceksin dedi ona gore durabilirmisin dedi ama sen korkarsan hep gel uzme kendini dedi doktorumu seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…