- 26 Aralık 2016
- 950
- 703
- 103
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #10.841
Aynen illa alan yer de vardır. Sonuçta tayin olup son ay taşınan insanlar da var. Belki özel hastaneler kabul ediyordur da kendi muayenehanesi olan doktorlar kabul etmiyordur.Bazı hastanelerin böyle kurallari var demekki. Benim çoğu arkadaşım kontrollerini yaşadığı yerde yaptırıp doğuma ailesinin olduğu şehre gitti mesela. Bir sorun yaşadıklarını duymadım. Ama belki onlarda kabul eden yerleri bulmuşlardır.
Cevabın için çok teşekkür ederimBen öyle birşey olduğunu sanmıyorum canım. Çoğu insan hamilelik boyunca devlete gidip doğumu özelde yapiyor. Eğer sorunsuz bir hamilelikse kontrollerini devlette yaptır, doğum zamanı yakın şehirlerde iyi bir özel hastaneye gidersin Madem Düzce'deki hastane iyi değil diyorsun içine sinen bir yerde yaparsın doğumunu . Doğumdan önce bir kez gidip görüş doktorla, ben doğumu size yaptırmak istiyorum diye, sorun olacağını hiç sanmıyorum.
Teşekkür ederim cevabınız için o zaman bende sizin gibi yapayım bir özel hastanede doktorla görüşeyimBende şimdilik devlete gidiyorum doğumu özelde düşünüyorum 2lı test yaptırıp özele kayıt açtırcam siz şimdiden istediğiniz özel hastaneye bir kere kayıt actırıp muane olun dr.konusun tahlilleri devlette yaptırırsınız her ay deilde 2 3 ayda bir gidersınız özele son aylarınızda sık sık özele gidiceksiniz
Bende de oluyor. Icindr yan taraflarinda vs. Doktorum normal demisti baglar gerildigi icin olurmusKızlar vajinasında zaman zaman agri hisseden var mı? Vajina kenarında falan. Herhangi bir kötü durum yok ama zaman zaman siskinlik ve vajina kenarında agri oluyor
Çok teşekkür ederim canım ya, Allah razı olsun icim rahatladıBende de oluyor. Icindr yan taraflarinda vs. Doktorum normal demisti baglar gerildigi icin olurmus
Ne demek kuzum deneyimlerinizi paylasip birbirimize destek olmak icin buradayizÇok teşekkür ederim canım ya, Allah razı olsun icim rahatladı
CanımNe demek kuzum deneyimlerinizi paylasip birbirimize destek olmak icin buradayiz
Inşallah inşallahhCanıminşallah sağ salim kucağımıza alalım da birbirimize çocuklarımızı anlatırız burada artık
Şimdiden fiyat alın normal sezeryan ağrısız prenses doğum özellerde ceşit ceşit doğumlar varTeşekkür ederim cevabınız için o zaman bende sizin gibi yapayım bir özel hastanede doktorla görüşeyim
Bir de özel hastanede yenidoğan yoğun bakım var mı onu da sorun. Herhangi bir sorun olduğunda sevk filan oluyormuş. Bunlarıda düşünmek lazım Allah korusunda. Küçük özel hastanelerde mesela plansız bir doğum olursa o an kim nöbetçiyse o giriyormuş doğuma filan.Teşekkür ederim cevabınız için o zaman bende sizin gibi yapayım bir özel hastanede doktorla görüşeyim
Benimde çarşamba günü randevum heyecanlı bakalım aynıyız seninle çok sevindim herseyin yolunda olmasına darısı başımızaBiz 16+0’ız bugün kontrolden çıktık145 gram olmuş miniğim, ısrarla yüz üstü yattı çok komikti ama omurgasını midesini bağırsaklarını beynini her şeyi gösterdi doktorumuz kukuyu da gösterdi fetal DNA’da kızımızı öğrenmiştik ama böyle de gördük öksürdüm birkaç defa öyle yan döndü elini uzattı parmakları avuç içini filan gördük çok güzeldi
Şimdi 20-24 hafta arası detaylıya girip kendi doktorumuza öyle gideceğizzz
Masallah masallah canim benim yavruma insallah hepimiz dogum hazirliklarimizi konusuruz ailem oldunuz hepinizBiz 16+0’ız bugün kontrolden çıktık145 gram olmuş miniğim, ısrarla yüz üstü yattı çok komikti ama omurgasını midesini bağırsaklarını beynini her şeyi gösterdi doktorumuz kukuyu da gösterdi fetal DNA’da kızımızı öğrenmiştik ama böyle de gördük öksürdüm birkaç defa öyle yan döndü elini uzattı parmakları avuç içini filan gördük çok güzeldi
Şimdi 20-24 hafta arası detaylıya girip kendi doktorumuza öyle gideceğizzz
Evet yaa kac hafta oldu simdi senin canim kontroller kac zamanda bir oouyor orada ,avrupaya tatile gidecektik vazgectim saglik sisteminden dolayi turkiye gibisi yok saglikta Allah var doktorlarimiz cok iyiBen Hollanda'da yaşıyorum. Burda biraz daha farklı sanırım. Geçen gittigimizde 13 sayfa yazı verdi elimize detaylı ultrason ve diğer testlerle alakalı. Bunları okuyup bilgi sahibi olun bir sonraki kontrolde yaptırıp yaptırmayacaginizi konuşalım, sizin kararınız nasıl derseniz öyle yaparız dedi. Bizde okuduk hepsini sadece detaylı ultrason yaptırmaya karar verdik. Bu çarşamba kontrol var, bakalım ne yorum yapacak kararimiza.
Kuzum hepimiz oyle bende ozeldeyim suanda saglik sorunlarindan sık sık gidiyorum ama yoksa 3 4 haftada cagiracak ne yazikki bende bir turlu olmadi ,doktorum ustelik hersey yoluna girsin bukadar gelmeyeceksin dedi ona gore durabilirmisin dedi ama sen korkarsan hep gel uzme kendini dedi doktorumu seviyorumYa kızlar böyle kontrole gittiğinizi anlatıyorsunuz ya canım çekiyor yaa. Elimde olsa normal karşılansa her gün giderim kontroleayda bir kontrol olması çok az değil mi zaten ben bi devlet bi özelde takipliyim. 6 da özel 9da devlete gittim. 11de yine özele ve 14te de devlete gideceğim öbür türlüsü beklemek çok zor geliyor şimdi haftaya perşembeyi iple çekiyorum kontrol için. Allah tüm kontrollerimizde güzel şeyler duymayı nasip etsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?