- 7 Şubat 2021
- 101
- 120
- 53
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #10.821
Sağolasın canım 38 yasindayimBaşın sağolsun canım. Allah diğer evlatlarına uzun ömürler versin. Yaşın kaç peki, bende fetal yaptırmak istemiyorumda o yüzden sordum.
Ben öyle birşey olduğunu sanmıyorum canım. Çoğu insan hamilelik boyunca devlete gidip doğumu özelde yapiyor. Eğer sorunsuz bir hamilelikse kontrollerini devlette yaptır, doğum zamanı yakın şehirlerde iyi bir özel hastaneye gidersin Madem Düzce'deki hastane iyi değil diyorsun içine sinen bir yerde yaparsın doğumunu . Doğumdan önce bir kez gidip görüş doktorla, ben doğumu size yaptırmak istiyorum diye, sorun olacağını hiç sanmıyorum.Kızlar cevaplarınız için teşekkür ederim hepinize ayrı ayrıdoğumu özelde istiyorum bir arkadaşım dedi ki devlette devam edip belli aydan sonra özele giden hastaları kabul etmiyorlarmış peki bu konuda bilginiz var mı düzcede özel hastane bir tane var oda iyi değil yakın şehirlere mi gitsem o kadar sıkıştım ki napıcamı bilemez hale geldim genel anestezi istiyorum geçmişte ağır psikolojik tranvalar yaşadım tetiklenir diye böyle istedim ama hastane doktor konusunda kafam cok karışık düşünmek için de geç kalmak istemiyorum fikirlerinize ihtiyacım var
Ben hamileliğin başında doktor araştırırken aradığım birkaç yer 4 aylıktan sonra kabul etmiyoruz demişti. Ama hepsi demedi öyle bi şey. Bazen de şöyle oluyor 4 aylıkken gidiyorsun mesela seni muayene ediyor kaydediyor, diğer kontrollerine devlete gidip doğuma yakın geri o doktora gidiyorsun. Yani son dk gidince her doktor almıyor gerçekten deBen öyle birşey olduğunu sanmıyorum canım. Çoğu insan hamilelik boyunca devlete gidip doğumu özelde yapiyor. Eğer sorunsuz bir hamilelikse kontrollerini devlette yaptır, doğum zamanı yakın şehirlerde iyi bir özel hastaneye gidersin Madem Düzce'deki hastane iyi değil diyorsun içine sinen bir yerde yaparsın doğumunu . Doğumdan önce bir kez gidip görüş doktorla, ben doğumu size yaptırmak istiyorum diye, sorun olacağını hiç sanmıyorum.
Kızlar cevaplarınız için teşekkür ederim hepinize ayrı ayrıdoğumu özelde istiyorum bir arkadaşım dedi ki devlette devam edip belli aydan sonra özele giden hastaları kabul etmiyorlarmış peki bu konuda bilginiz var mı düzcede özel hastane bir tane var oda iyi değil yakın şehirlere mi gitsem o kadar sıkıştım ki napıcamı bilemez hale geldim genel anestezi istiyorum geçmişte ağır psikolojik tranvalar yaşadım tetiklenir diye böyle istedim ama hastane doktor konusunda kafam cok karışık düşünmek için de geç kalmak istemiyorum fikirlerinize ihtiyacım var
benim cinsiyet tahmini iki hafta önce erkekken dün kıza döndüSelam kızlar sizi dürteyim mi yoksa güncellemelerinizi kendi isteğinizle mi paylaşacaksınız
Benimkinde 1kromozom eksik çıkmıştı patoloji sonucunda genelde kromozom ya da pıhtılaşma sorunu çıkıyor.Kalbi durduğunu öğrendiğim de inceledi ultrasonla doktor orda tespit etti ben ikili ve genetik yaptırmadım.bir önceki ultrasonda herşey iyiydi bebekte birşey yoktu.patalojiye gönderildi bebek kesin sebep için.
Canim medilife genel olarak saglikta cok iyi butcedede bunaltmiyorlar politikalari iyi hastahanenin ,doktorumda uygun dogumda uygun 17 bin dedilerAnkaradayım kadın doğum uzmanı muayeneleri 2000 den başlıyor perinatologların 4500. Benim aradıklarım mı pahalı ya
Evet insallah canimmm yaa sen ozeldesin seninkini niye bukadae beklettiler benim perinatalog 12 haftalikken sak diye dedi en son ben gittigimde ben bile gordum pipisiniHe anladım canım ben karıştırmışımrandevum biran önce gelsinde artık bende cinsiyet öğreneyim ya
Cok sagol canim ben iyiyimde zehirlenmeden bagirsaklarin verdigi zararla kesenin etrafinda halen kasilmalar onun duzelmesini bekliyoruz oda sorunmus oyuzden yatiyorum hapsirma bile suanda kasar dedi etkilenmis dedi rahim bagirsaklar iyice yaklasiyormus gebelikte oyizden baski yapabiliyormusOyy teşekkür ederim, sen nasıl oldum canım daha iyi misin
Ya bundan sonra benden ne isteyecek gorecegim cokda doktorun lafina cikamiyorum sizden isterse diyecekmisinizAnladım canım. Ama temiz çıkmış neticede çok şükür. Bende sadece detaylı ultrason yaptıracağım, öbür testleri yaptırmayı düşünmüyorum.
Canim basin sagolsun cok uzuldum 15 haftalik yavrum baya da buyudu ,hepimizde ayni korkular bendede kayipnvar ondannkorkuyoeum Allah yiyecek ekmek nasip ediyorsa bu dunyada ediyor oyuzden dualarimiz hep Allah aKalbi durduğunu öğrendiğim de inceledi ultrasonla doktor orda tespit etti ben ikili ve genetik yaptırmadım.bir önceki ultrasonda herşey iyiydi bebekte birşey yoktu.patalojiye gönderildi bebek kesin sebep için.
Canım benim isim belli Emir yazabilirsinSelam kızlar sizi dürteyim mi yoksa güncellemelerinizi kendi isteğinizle mi paylaşacaksınız
Cok sagol canim ben iyiyimde zehirlenmeden bagirsaklarin verdigi zararla kesenin etrafinda halen kasilmalar onun duzelmesini bekliyoruz oda sorunmus oyuzden yatiyorum hapsirma bile suanda kasar dedi etkilenmis dedi rahim bagirsaklar iyice yaklasiyormus gebelikte oyizden baski yapabiliyormus
Ben Hollanda'da yaşıyorum. Burda biraz daha farklı sanırım. Geçen gittigimizde 13 sayfa yazı verdi elimize detaylı ultrason ve diğer testlerle alakalı. Bunları okuyup bilgi sahibi olun bir sonraki kontrolde yaptırıp yaptırmayacaginizi konuşalım, sizin kararınız nasıl derseniz öyle yaparız dedi. Bizde okuduk hepsini sadece detaylı ultrason yaptırmaya karar verdik. Bu çarşamba kontrol var, bakalım ne yorum yapacak kararimiza.Ya bundan sonra benden ne isteyecek gorecegim cokda doktorun lafina cikamiyorum sizden isterse diyecekmisiniz
Bazı hastanelerin böyle kurallari var demekki. Benim çoğu arkadaşım kontrollerini yaşadığı yerde yaptırıp doğuma ailesinin olduğu şehre gitti mesela. Bir sorun yaşadıklarını duymadım. Ama belki onlarda kabul eden yerleri bulmuşlardır.Ben hamileliğin başında doktor araştırırken aradığım birkaç yer 4 aylıktan sonra kabul etmiyoruz demişti. Ama hepsi demedi öyle bi şey. Bazen de şöyle oluyor 4 aylıkken gidiyorsun mesela seni muayene ediyor kaydediyor, diğer kontrollerine devlete gidip doğuma yakın geri o doktora gidiyorsun. Yani son dk gidince her doktor almıyor gerçekten de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?