2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ben öyle birşey olduğunu sanmıyorum canım. Çoğu insan hamilelik boyunca devlete gidip doğumu özelde yapiyor. Eğer sorunsuz bir hamilelikse kontrollerini devlette yaptır, doğum zamanı yakın şehirlerde iyi bir özel hastaneye gidersin Madem Düzce'deki hastane iyi değil diyorsun içine sinen bir yerde yaparsın doğumunu . Doğumdan önce bir kez gidip görüş doktorla, ben doğumu size yaptırmak istiyorum diye, sorun olacağını hiç sanmıyorum.

Ben hamileliğin başında doktor araştırırken aradığım birkaç yer 4 aylıktan sonra kabul etmiyoruz demişti. Ama hepsi demedi öyle bi şey. Bazen de şöyle oluyor 4 aylıkken gidiyorsun mesela seni muayene ediyor kaydediyor, diğer kontrollerine devlete gidip doğuma yakın geri o doktora gidiyorsun. Yani son dk gidince her doktor almıyor gerçekten de

Kızlar ben Ankaradayım. Medicalparkta 2500 tl perinatoloji uzmanı. Diğer doktorlar 1küsürdü. Ama paket alınca uzman 46 bindi doçent 50 bindi. Perinatoloji olup olmaması fark etmiyordu. Doçent olduğu için 50 bine paket aldım. 10 muayene 10 kontrol tahliller ve doğum için

Bende şimdilik devlete gidiyorum doğumu özelde düşünüyorum 2lı test yaptırıp özele kayıt açtırcam siz şimdiden istediğiniz özel hastaneye bir kere kayıt actırıp muane olun dr.konusun tahlilleri devlette yaptırırsınız her ay deilde 2 3 ayda bir gidersınız özele son aylarınızda sık sık özele gidiceksiniz

Kalbi durduğunu öğrendiğim de inceledi ultrasonla doktor orda tespit etti ben ikili ve genetik yaptırmadım.bir önceki ultrasonda herşey iyiydi bebekte birşey yoktu.patalojiye gönderildi bebek kesin sebep için.
Benimkinde 1kromozom eksik çıkmıştı patoloji sonucunda genelde kromozom ya da pıhtılaşma sorunu çıkıyor.

Oyy teşekkür ederim, sen nasıl oldum canım daha iyi misin
Cok sagol canim ben iyiyimde zehirlenmeden bagirsaklarin verdigi zararla kesenin etrafinda halen kasilmalar onun duzelmesini bekliyoruz oda sorunmus oyuzden yatiyorum hapsirma bile suanda kasar dedi etkilenmis dedi rahim bagirsaklar iyice yaklasiyormus gebelikte oyizden baski yapabiliyormus

Kalbi durduğunu öğrendiğim de inceledi ultrasonla doktor orda tespit etti ben ikili ve genetik yaptırmadım.bir önceki ultrasonda herşey iyiydi bebekte birşey yoktu.patalojiye gönderildi bebek kesin sebep için.
Canim basin sagolsun cok uzuldum 15 haftalik yavrum baya da buyudu ,hepimizde ayni korkular bendede kayipnvar ondannkorkuyoeum Allah yiyecek ekmek nasip ediyorsa bu dunyada ediyor oyuzden dualarimiz hep Allah a

Biz 16+0’ız bugün kontrolden çıktık 145 gram olmuş miniğim, ısrarla yüz üstü yattı çok komikti ama omurgasını midesini bağırsaklarını beynini her şeyi gösterdi doktorumuz kukuyu da gösterdi fetal DNA’da kızımızı öğrenmiştik ama böyle de gördük öksürdüm birkaç defa öyle yan döndü elini uzattı parmakları avuç içini filan gördük çok güzeldi

Şimdi 20-24 hafta arası detaylıya girip kendi doktorumuza öyle gideceğizzz

Allah yardımcın olsunnn en kısa sürede bebişe de sana da sağlık diliyorum

Ya bundan sonra benden ne isteyecek gorecegim cokda doktorun lafina cikamiyorum sizden isterse diyecekmisiniz
Ben Hollanda'da yaşıyorum. Burda biraz daha farklı sanırım. Geçen gittigimizde 13 sayfa yazı verdi elimize detaylı ultrason ve diğer testlerle alakalı. Bunları okuyup bilgi sahibi olun bir sonraki kontrolde yaptırıp yaptırmayacaginizi konuşalım, sizin kararınız nasıl derseniz öyle yaparız dedi. Bizde okuduk hepsini sadece detaylı ultrason yaptırmaya karar verdik. Bu çarşamba kontrol var, bakalım ne yorum yapacak kararimiza.

Bazı hastanelerin böyle kurallari var demekki. Benim çoğu arkadaşım kontrollerini yaşadığı yerde yaptırıp doğuma ailesinin olduğu şehre gitti mesela. Bir sorun yaşadıklarını duymadım. Ama belki onlarda kabul eden yerleri bulmuşlardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…