2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ben takıntılı değilde daha tahammülsüz bir insan oldum. Evde en çok kullandığım söz "ay yeter artık bıktım."
Ahahahahaa yok bıkmadım ama her şeyi takar oldum oysaki hamilelikten önce çok rahattım hatta herkes kocasına böyle takıntı yapsa kızardım saçmalıyosun diye ama şimdi ben hep kafamda kurar oldum

Kızlar selaammm doktora gittik bugün bir ay sonra yine hersey yolunda 16+2 bebisko 17 haftalık çıktı önden gidiyormuş tüm değerleri hersey iyi göstermediği pipisini de gösterdi erkek olduğunu gözlerimle görmüş oldum heheh . Onun dışında bi sorun olmadığını söyledi kabiz ve ishal olunabilirmiş dönemsel olarak bide bana demir ilacı verdi ekstra demirim çok dusuktu benim . Yarın ona başlayacağım bir sonraki randevum da haziranin 3.nde detaylı ultrason olucak bakalım en azından içim rahatladı hersey iyi bebek iyi dolayısıyla bende iyi darısı hepinizin başına

Nerede oluyoe canim asiri agri dusuge yordular cok gecmis olsun simdi nasilsin yolumuz daha uzun hepimiz surec asagi yukari zor geciyor

Ozellerdemi ucretsiz canim hollandada

Hocam kalp atışı 35. günde oluyor 7. haftada da devlet hastanelerinin cihazlarıyla bile duyuluyor.

Canimm adet donemine yakinmisin

Ay canim sen iyiymissin cok sevindim neler yasamissin herkesin herseyi zor geciyor uzucu seylrr duyuyoruz hep saglik hep diyoruz atlatiyoruz yine bisekildr senjndeki baya onemliymis

Hep guzel haberler alsak bebeklerimizle ilgili

Fetal dna için ne kadar ücret ödediniz ?

Bende başından beri böyleyim geçmedi. Kansızlık var bendede sendede olabilir canım. Hiç baktırdın mı rutin testlerine

Bende oyleyim bende insanlara cok takiliyorum ara ara esime zor sureclerden dolayi sevdigim insanlara dariliyorum kiriliyorum bence hormonal em yakin dostuma bilr kirildim

Canıımm çook geçmiş olsun yaa nasılsın iyi misin şimdi? Kanaman yoksa sakın üzme kendini yat dinlen her şey düzelir inşallah.
Kanamam yok bu kez cansucugum ama kesesine cok girmis kasilma bu kez o uzdu insallah etkilemeden atlatirim

Eklentiler

• IMG-20240422-WA0025.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 69
Resmen üst üste iki zehirlenme çok ilginç. Başka bir şeyden mi acaba. Doktorlar yine zehirlenme mi dedi? Rabbim şifa versin hemen iyileş dualarımız seninle
Canimm belirtiler ayni kusma ishal bagirsak agrisi siddetli bu daha kotuydu usumude eklendi bu cok daha kotuydu besinlere karsi bagisikligin dusuk diyor

Yok canim benim midemde coptur herseyinheryerde yerim normalde fast food abur cubur yediklerim en masum evdeki kendi yaptigim yiyecekler kahvaltidan sonra oldu yumurtalo ekmek peynir ve sut bunlar hepsi yapmis olabilir diyor digerimde benim hatamdi bunda da kendime kiziyorum yine mi farkinda olmadam acaba diye

Ben zehirlenmisim kanamam gelmis yatmak zorundayim bugunlerini arayacaksik diypr arkadasim tadini cikar sasirdim hicbiseybdiyemedim annelik de zor biliyoruz ama surekli soylenmesi anlamiyorjm ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…