- 4 Ağustos 2017
- 2.771
- 10.005
- 208
- 27
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #11.081
Ahahahahaa yok bıkmadım ama her şeyi takar oldum oysaki hamilelikten önce çok rahattım hatta herkes kocasına böyle takıntı yapsa kızardım saçmalıyosun diye ama şimdi ben hep kafamda kurar oldumBen takıntılı değilde daha tahammülsüz bir insan oldum. Evde en çok kullandığım söz "ay yeter artık bıktım."
Teşekkür ediyorumMuayene 800 TL canım doğumu henüz sormadım çünkü sık sık fiyatlar değişiyor öğrenince söylerim
Nerede oluyoe canim asiri agri dusuge yordular cok gecmis olsun simdi nasilsin yolumuz daha uzun hepimiz surec asagi yukari zor geciyorKızlar bugün çok kötü vajina kemik ağrısı ile hastaneye gittim doktorum klinikte değil de ama onun doğum yaptırdığı hastaneye gittim acile. Aşırı ağrı var 10 dk da bir sancı gibi değil daha beteri gibi ağrı geliyor. İğne serum fitil idrar ve kan tahlili yapıldı sonuçları 3 güne çıkacak kültür test hepsine birden bakıcam dedi progestan verdi dinlen bol bol düşük tehlikesi olabilir dedi çok korkuyorum
Yaaa nasil oluyor bu idrar yolunuda cok duyuyorum cok gecmis olsun canimm dusuk tehlilen yok demi amaÇok teşekkür ederim canım. İdrar yolu enfeksiyonu ve kansızlık çıkmış. Bugün kendi doktoruma gidicem ilaç yazmış onları göstericem bol bol dinlen ağır kaldırma demiş.
Ozellerdemi ucretsiz canim hollandada
Hocam kalp atışı 35. günde oluyor 7. haftada da devlet hastanelerinin cihazlarıyla bile duyuluyor.Merhaba 14+1 de mi sağlık ocağında kalp atışı duydunuz? Ben geçen gidip erkene cekmeyi rica ettiğimde beni olmaz erken duyulmaz diyerek reddettiler , emin olmak istiyorum da, rica ettigimde 16 haftalikti , erken dedi yani savdı beni öyle mi
Canimm adet donemine yakinmisinKızlar bir iki gündür karnımda adet olacak mışım gibi bir ağrı var. Hapşırırken öksürürken de bıçak saplanması gibi ağrı giriyor. Belim de çok ağrıyor doktora yazdım kanama parça düşürme yoksa bol su içip dinlenin artarsa gelin dedi ama benim gibi olan var mı
Ay canim sen iyiymissin cok sevindim neler yasamissin herkesin herseyi zor geciyor uzucu seylrr duyuyoruz hep saglik hep diyoruz atlatiyoruz yine bisekildr senjndeki baya onemliymisKizlar nasilsiniz? Sizi cok ozledim ya
Benim hamilelikte basima gelmeyen kalmamis, plasenta anormalisi varmis patalojiye 2 parca gitti ve mol gebelik mi degil mi net konusamadilar ama yapinin normal olmadigi konusunda herkes emin, ki bebegin kalp atisi varken ultrasonda herhangi bir anormal emare yoktu. Ayrica literaturde yaklasik 100 civarinda vaka bulunan bi rahatsizligim varmiso yuzden kurtajdan sonra siddetli kanamam oldu, kan kaybindan olmeden mudahale edildi cok sukur, butun hastane seferber oldu butun doktorlar vs. 2 haftadir hastanedeydim. Bugun ciktim hastaneden, cok sukur kanamam durdu, cok iyiyim. Her seyin basi saglik gercekten. En az 6 ay hamilelik yasak. Ama olsun. Moralim yerinde, ben iyiyim. Sizler nasilsiniz? Her sey yolundadir insallah ya haftaniz da artti hepiniz saglikla sihhatle pit pit dogurun kolaylikla insallahhh
Hep guzel haberler alsak bebeklerimizle ilgiliMerhaba kızlar bugün üniversite hastanesinde fetal dna testi için kan verdim. Muayene de olduk, bebek de gayet iyi. 12+4 deyim sata göre. Ultrasonda 14+0 çıktı. Ayaklarını ellerini hareket ettiriyorduözelde yaptırdığım ikili test sonucumuzda çıktı, herşey güzel dedi doktorunuz. Fetal dna 5 gün sonra çıkar size mesaj gelir dedi genetik doktoru. Cinsiyeti sanırım o gün öğreneceğiz
Fetal dna için ne kadar ücret ödediniz ?Merhaba kızlar bugün üniversite hastanesinde fetal dna testi için kan verdim. Muayene de olduk, bebek de gayet iyi. 12+4 deyim sata göre. Ultrasonda 14+0 çıktı. Ayaklarını ellerini hareket ettiriyorduözelde yaptırdığım ikili test sonucumuzda çıktı, herşey güzel dedi doktorunuz. Fetal dna 5 gün sonra çıkar size mesaj gelir dedi genetik doktoru. Cinsiyeti sanırım o gün öğreneceğiz
Bende başından beri böyleyim geçmedi. Kansızlık var bendede sendede olabilir canım. Hiç baktırdın mı rutin testlerineKızlar merhaba, oncelikle herhangi bir sebepten sıkıntı yaşayan annişlere cok cok gecmis olsun dileklerimi iletiyorum. Umarim en guzel sekilde kucağımıza almak nasip olur hepimize.
Ben bir sey sormak istiyorum. 13+2deyim ve inanılmaz halsizim. Yani bir makine çamaşır yikamak bile gözümde büyüyor. Tüm gün kendime kıza kıza uzanıyorum. Ha kalktım ha kalkıcam derken akşam oluyor. Bu haftalarda normal mi bu durum ? Sizlerden de boyle hissedenleriniz var mi? Yoksa rutin kontrol tarihim dışında hekime basvursam mı diye düşünüyorum
Bende oyleyim bende insanlara cok takiliyorum ara ara esime zor sureclerden dolayi sevdigim insanlara dariliyorum kiriliyorum bence hormonal em yakin dostuma bilr kirildimKızlar, hamilelik beni çok değişik bir insan yaptı. Takılmayacağım şeylere takılıyorum özellikle eşime karşı, yani adam hiçbir şey yapmamasına rağmen sanki sürekli bi haltlar karıştırıyormuş gibi hissediyorum. Ama aksine eşim bana düşkündür hele bu dönemde daha da ilgilenir üstüme düşer oldu sağolsun. Ama ben her hareketinde bir şey arar oldum. Ayrıca genel olarak her şeye alınıyorum ağlayasım geliyor sürekli ve üzerimde bir mutsuzluk huzursuzluk var. Benim gibi hisseden ya da hissedip bu durum geçmiş olan var mı
Hic bilmiyorum canimm benim inan neden oldugunu 4 aylik olduk sevinemedik cocugim iyi dayaniyor Allah im veriyor ona gucunu resmini atsam.anlarsanizYa sen nazara geliyorsun herhalde. Valla bi dua okut canım. Dinlen inşallah bir daha yaşamazsın. Acil şifalar diliyorum
Kanamam yok bu kez cansucugum ama kesesine cok girmis kasilma bu kez o uzdu insallah etkilemeden atlatirimCanıımm çook geçmiş olsun yaa nasılsın iyi misin şimdi? Kanaman yoksa sakın üzme kendini yat dinlen her şey düzelir inşallah.
Canimm belirtiler ayni kusma ishal bagirsak agrisi siddetli bu daha kotuydu usumude eklendi bu cok daha kotuydu besinlere karsi bagisikligin dusuk diyorResmen üst üste iki zehirlenme çok ilginç. Başka bir şeyden mi acaba. Doktorlar yine zehirlenme mi dedi? Rabbim şifa versin hemen iyileş dualarımız seninle
Ben fetala 13 bin genoks benimkiFetal dna için ne kadar ücret ödediniz ?
Yok canim benim midemde coptur herseyinheryerde yerim normalde fast food abur cubur yediklerim en masum evdeki kendi yaptigim yiyecekler kahvaltidan sonra oldu yumurtalo ekmek peynir ve sut bunlar hepsi yapmis olabilir diyor digerimde benim hatamdi bunda da kendime kiziyorum yine mi farkinda olmadam acaba diyeCanım puset ilk 6 -9 ay arası sart gibi birsey arabada evde her türlü kurtarıcı hastaneye taşırken falan. Bebek arabası da gerekli diye düşünüyorum ben ilk 3 yıl surekli kullandım. Beşik olarak park yatak kullandım onların da anne yani park yatak olanı var öyle bakabilirsin.
Çok geçmiş olsun canım çalışıyor muydun sen ? Disarda yediğin bir şey mi zehirledi acaba? Demek ki miden bünyen hassas senin
4.500 tl ama zam gelecekmiş. Çarşamba fiyatlar değişecek dedilerFetal dna için ne kadar ücret ödediniz ?
Ben zehirlenmisim kanamam gelmis yatmak zorundayim bugunlerini arayacaksik diypr arkadasim tadini cikar sasirdim hicbiseybdiyemedim annelik de zor biliyoruz ama surekli soylenmesi anlamiyorjm kiÇok iyi anlıyorum sizi. Geçen eşimi rüyamda eskortlarla buluştuğunu gördüm.öyle de bir saçmalık işte. Adam evden işe işten eve giden biri sadece eşimle alakalı da değil. Çevremin de en ufak lafı takılıyo beynime. Mesela geçen kayınvalidem bunlar daha iyi günleriniz uyuyamcağınız günler olcak dedi . Belki kötü niyetle söylemedi. Ama benim kafama takıldı. Niye olumsuz cümle kuruyor güzel kelimeler dualar etmek varken diye eşime patladım. Oda uyarmış. Şu an da hala bana tepki vermem normal geliyo. Belki 1 2 sene sonra ne saçma şeylere takılıyormuşuz dicez. :)
Guzel haberler ver canim verdiysen daha gelemedim diger sayfalara canim benimbugüüünn 2 li tarama sonuclarımızı ögrenicez gerimm geriim geriliyorum sans dileyn kızlar cok ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?