2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Canım puset ilk 6 -9 ay arası sart gibi birsey arabada evde her türlü kurtarıcı hastaneye taşırken falan. Bebek arabası da gerekli diye düşünüyorum ben ilk 3 yıl surekli kullandım. Beşik olarak park yatak kullandım onların da anne yani park yatak olanı var öyle bakabilirsin.
Çok geçmiş olsun canım çalışıyor muydun sen ? Disarda yediğin bir şey mi zehirledi acaba? Demek ki miden bünyen hassas senin

istifa verme sen süreçte dogum iznine ayrıl iznin bitince gidip istifa verebilirsin ama bazı yerler 1 gün çalıstırıyoo bilgin olsun

Çok iyi anlıyorum sizi. Geçen eşimi rüyamda eskortlarla buluştuğunu gördüm. öyle de bir saçmalık işte. Adam evden işe işten eve giden biri sadece eşimle alakalı da değil. Çevremin de en ufak lafı takılıyo beynime. Mesela geçen kayınvalidem bunlar daha iyi günleriniz uyuyamcağınız günler olcak dedi . Belki kötü niyetle söylemedi. Ama benim kafama takıldı. Niye olumsuz cümle kuruyor güzel kelimeler dualar etmek varken diye eşime patladım. Oda uyarmış. Şu an da hala bana tepki vermem normal geliyo. Belki 1 2 sene sonra ne saçma şeylere takılıyormuşuz dicez. :)

Kızlar merhaba daha erken diye hiçbir sey alasım yoktu ama her şey her hafta zamlanıyor, pusetli bebek arabası ve anne yanı beşiğini almış bulundum geri kalanı içinde listesi ya da tavsiyesi olan varsa beklerim anne bebek çantası, göğüs pompası, gümüş kapak, anti kolik biberon vb gibi şeyleri de yavaş yavaş alayım diyorum

Ya sen nazara geliyorsun herhalde. Valla bi dua okut canım. Dinlen inşallah bir daha yaşamazsın. Acil şifalar diliyorum
Canım çok geçmiş olsun havalar da ısınıyor artık dolapta durmayan şeyleri tüketmemeye özen göster olmazsa, üst üste kötü olmuş ama bozma moralini toparlarsın inşallah bak kanama da yokmuş hepsi atlatırsın sen canını sıkma strese girmemeye çalış

Ben anne bebek çantası almıştım zaradan çok güzel baya da kaliteli çıktı içinden alt açma matı ve küçük bi fermuarlı çantası daha çıkmıştı şimdi stokta yok ama benzerleri var ben indirimden almıştım şimdi fiyatlar biraz artmış ama düşünürsen bakabilirsin çok kaliteli

Ya bana çok karışık geliyor her şey nereden başlayacağımı bilemiyorum... İlk bebek arabası mı alınmalı yoksa anne yanı beşiği mi yoksa eşyalarını koyabilmek için odasını mı oluşturmalıyım :)

Ay bende öyle rüyalar gördüm bir kez cidden hamilelik psikolojisi çok değişikmiş çok teşekkür ederim yalnız olmadığımı gösterdiğiniz için

Ben odasına yatak almayacağım köşe koltuğum var yatak oluyor, onu çıkarmamak için sadece dolap ve şifonyer bakıyorum. Bebek arabasını zamlanıyor diye aldım anne yanı beşiğini de anca havalanır diye düşündüm mobilya kokusundan nefret ediyorum bebek arabası cumartesi geldi hatta beşikte bugün geldi ama puzzle gibi paramparça göndermişler onu yapana kadar çocuk büyür zaten

Ay bende öyle rüyalar gördüm bir kez cidden hamilelik psikolojisi çok değişikmiş çok teşekkür ederim yalnız olmadığımı gösterdiğiniz için
Gerçekten çok farklıymış :) rica ederim beraber bu yoldayız hamiş kardeşim olsun ya ben her haliyle sevdim hamileliği . Bedenimde onun varlığını hissetmek çooook güzel bir duygu. Allahım isteyen herkese nasip etsin. Bebişlerimize sağlıkla kavuşalım yeter

Evet biz bide bebekten dolayı taşınacagiz üstelik eşyalarımızı da yenileyeceğiz ve biraz baktik neler alacağız diye liste uzadı gitti o yüzden kullanışlı az öz şeyler almayı düşünüyorum

Ay ben ne yapacağımı cidden bilmiyorum 2 farklı beşik alsam fazla geliyor hem mobilya hem park yatak ama sanırım mobilyasını daha uzun yaşlar kullanabileceği gibi alıp park beşik alacağım odaya yanıma :)

Yaa geçmiş olsun canım, çok üzüldüm dikkat kendine çok geçmiş olsun

Kızlar çok şükür bebeğim iyi herşey yolunda cinsiyetini kıza benziyor bir ay sonra kesinleşir dedi sizce ne bakar mısınız 12+2 bugün
Benim de ultrason fotoğrafım böyle. Benimkini de 12+4te kıza benzetti. Henüz bir şey alma sakın ama kız bebeğe benziyor dedi. Çarşamba günü netleşecek inşallah. 15+5 olacağız. Umarım yanılmaz doktor, temennim o yönde. Üç oğlum var..

Eklentiler

• IMG_2722.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 51
Benim ki tuvalete gittiğim halde 1 dk sonra çok sıkışık olma hissi artık normal mi bilemiyorum
Enfeksiyondur canım hemen 1 dk içinde olmaz bir idrar tahlili ver en basit sağlık ocağında falan ya da gidebilirsen eşinle acilde 15 dk da falan çıkıyor sonuç kesin olur ben acayip çektim idrar yolu enfeksiyonu dan hala evde ilacım var bazen olacak gibi hissedersem bir tane hap içiyorum geçiyor

İnşallah canım bugün daha iyim uzanıyorum kalkmıyorum hiç. Aslında bende hata gittim cam sildim 17 haftalık halimle sonra misafir geldi onları ağırladım derken gece acillik oldum işte
Yeni temizliğe baslicam bende bı gözümü korkttun çok geçmiş olsun yormamak lazım fazla kendimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…