2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Keşke sizde tersleseydiniz. Madem o size yapabiliyor . Bir daha o şekilde konuşursa sizde cevabını verin. Çünkü üzülen kafaya takan taraf biz oluyoruz.

Kızlar doktorum ilk defa e nabıza sadece idrar tahlilini girmiş betayı girmemiş normalde arka arakaya aynı gün girerdi neden girmedi. Ya

Tiroidlerinize baktırın tembellesmenvarsa ondan olur hamilelikte oluyor

Sizinki baya yüksek. Acaba başka testler de mi istedi doktorunuz. SMA evlenmeden önce aile hekiminde baktırdık biz. Bana da bir firmanın broşürünü verdiler yarın arayıp soracağım
Bizim evleneli 1bucuk seneyi gecmisti yaptirdigimiz zaman. Son 1 yilda sma bakilmaya baslandigi icin biz evlenirken bakilmamis. Doktorum ekstra bir test istemedi fetal dna daha garanti 2li 3lu teste gerek kalmiyor isterseniz yaptirabilirsiniz demisti sadece. Samsung firmasina yaptirdik biz ıspartada

Yaa bebise zarar verdi mi peki sende mj canimm cok gecmis olsun
Sağol canım. Kanamam yada kasılmam olmadı. Ultrasonda da herşey yolunda dediler. İnşallah bir zararı olmamıştır. Bir süre probiyotik kullandım o zaman. Onun baya faydası oldu, hatta ebe sürekli kullanabilirsin, çok iyi olur demişti ama ben arada bir alıyorum düzenli kullanmıyorum. Sende dene istersen bagirsaklarina iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…