- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #11.121
Amiin.. İnşallah gönlümüzden geçen hakkımızla hayırlısıyla nasip olurİnşallah Rabbim gönlüne göre sağlıkla sihhatle nasip etsin canımbenim de ilk bebeğim erkek bakalım buda kız olursa çok güzel olur benim için yine de herşeyin başı sağlık tabiki
Keşke sizde tersleseydiniz. Madem o size yapabiliyor . Bir daha o şekilde konuşursa sizde cevabını verin. Çünkü üzülen kafaya takan taraf biz oluyoruz.Ve dogum yapmis kendisi ben ustelik ona bir kez dedimki sutun geliyormu kizdi bana yerin dibine girdi hakli loggusa kadina oyle biseu sorulur mu nasil uzulmustum kizi uzdum diye ,bazi insanlar her aradiginda destek yerine bazen kostek oluyorlar aramasalar daha iyu gercekten, yatmanin nasil guzel bisey oldugunu savunuyorlar onu hic anlamiyorjm allah hic kimseye vermesin herkes saglikli isinj gucunu yapsin herkese muhtacsin ve kimsemde yok yat diyorlar
Sizinki baya yüksek. Acaba başka testler de mi istedi doktorunuz. SMA evlenmeden önce aile hekiminde baktırdık biz. Bana da bir firmanın broşürünü verdiler yarın arayıp soracağım21.000 ödedik biz. Sma da baktırdık
Tiroidlerinize baktırın tembellesmenvarsa ondan olur hamilelikte oluyorKızlar merhaba, oncelikle herhangi bir sebepten sıkıntı yaşayan annişlere cok cok gecmis olsun dileklerimi iletiyorum. Umarim en guzel sekilde kucağımıza almak nasip olur hepimize.
Ben bir sey sormak istiyorum. 13+2deyim ve inanılmaz halsizim. Yani bir makine çamaşır yikamak bile gözümde büyüyor. Tüm gün kendime kıza kıza uzanıyorum. Ha kalktım ha kalkıcam derken akşam oluyor. Bu haftalarda normal mi bu durum ? Sizlerden de boyle hissedenleriniz var mi? Yoksa rutin kontrol tarihim dışında hekime basvursam mı diye düşünüyorum
Bizim evleneli 1bucuk seneyi gecmisti yaptirdigimiz zaman. Son 1 yilda sma bakilmaya baslandigi icin biz evlenirken bakilmamis. Doktorum ekstra bir test istemedi fetal dna daha garanti 2li 3lu teste gerek kalmiyor isterseniz yaptirabilirsiniz demisti sadece. Samsung firmasina yaptirdik biz ıspartadaSizinki baya yüksek. Acaba başka testler de mi istedi doktorunuz. SMA evlenmeden önce aile hekiminde baktırdık biz. Bana da bir firmanın broşürünü verdiler yarın arayıp soracağım
Yok canım değilim bel ağrım da var ara ara geliyor böyleCanimm adet donemine yakinmisin
Kanamam yok bu kez cansucugum ama kesesine cok girmis kasilma bu kez o uzdu insallah etkilemeden atlatirim
Siz Hangi marka aldınız . Bende kraft queen yada kraft kenya arasında kaldımBugün bizim bebek arabamız geldibüyük bi kalemi halletmiş olduk
Şunu aldık, eşim öğrenciliğinde ebebek’te çalışmıştı çok iyi bilir hepsinin özelliklerini, tamamen onun seçimiSiz Hangi marka aldınız . Bende kraft queen yada kraft kenya arasında kaldım
Malesef sayfa görüntülenmiyo. Markası ve modelini söylesenizŞunu aldık, eşim öğrenciliğinde ebebek’te çalışmıştı çok iyi bilir hepsinin özelliklerini, tamamen onun seçimihafif ve çok kullanışlı çok beğendim ben de
Aaa bize demedi sma keske deseydi bana21.000 ödedik biz. Sma da baktırdık
Yaa bebise zarar verdi mi peki sende mj canimm cok gecmis olsunBanada hamileliğin basinda birşey dokundu ama bizde anlamadık. Defalarca kustum, midem ağrıdı, normaldede midem hassas hamilelikte iyice hassaslasiyor demekki.
Bize de kimse demedi fetal dna icin kan verirken yetkiliye sorduk o ekstraya giriyor dedi esim ve benim icin 2500er tl daha ödedik kuzumAaa bize demedi sma keske deseydi bana
Aa tüh, nuna trivMalesef sayfa görüntülenmiyo. Markası ve modelini söyleseniz
İlk defa duydum bakıcamAa tüh, nuna triv
Siz baya cesitli yapmissinjz 21 bin tl odemissiniz cok ekstraya girmis sizin baya benimee baya istedi ama 13 bindiBize de kimse demedi fetal dna icin kan verirken yetkiliye sorduk o ekstraya giriyor dedi esim ve benim icin 2500er tl daha ödedik kuzum
Samsung firmasi bizim japonyaya gitmis kanSiz baya cesitli yapmissinjz 21 bin tl odemissiniz cok ekstraya girmis sizin baya benimee baya istedi ama 13 bindi
Sağol canım. Kanamam yada kasılmam olmadı. Ultrasonda da herşey yolunda dediler. İnşallah bir zararı olmamıştır. Bir süre probiyotik kullandım o zaman. Onun baya faydası oldu, hatta ebe sürekli kullanabilirsin, çok iyi olur demişti ama ben arada bir alıyorum düzenli kullanmıyorum. Sende dene istersen bagirsaklarina iyi gelir.Yaa bebise zarar verdi mi peki sende mj canimm cok gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?