- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #11.101
Ah yavrucak ya kıyamam her şey düzelicek annesi merak etme moralini yüksek tut üzme kendini oda etkilenmesinKanamam yok bu kez cansucugum ama kesesine cok girmis kasilma bu kez o uzdu insallah etkilemeden atlatirim
Cok sagol canimm benimYaa geçmiş olsun canım, çok üzüldüm dikkat kendine çok geçmiş olsun
Ayyy kiz olsun seninkide saglikli olsun tabikii ama grup hep erkek oldu kizada ihtiyaclarimiz var cokBenim de ultrason fotoğrafım böyle. Benimkini de 12+4te kıza benzetti. Henüz bir şey alma sakın ama kız bebeğe benziyor dedi. Çarşamba günü netleşecek inşallah. 15+5 olacağız. Umarım yanılmaz doktor, temennim o yönde. Üç oğlum var..
Sagol canim benim kendimden gectim bebege zarar veruyoe her seferinde kusum inan yoksa kendimi dusunmuyorumÇok geçmiş olsun canım neden zehirlendin ki yine ya çok da dikkat eden biri gibisin üst üstüne gelir yine Allah korumuş çok dikkat et kendine bol bol dinlen canım
İnşallah Rabbim gönlüne göre sağlıkla sihhatle nasip etsin canımBenim de ultrason fotoğrafım böyle. Benimkini de 12+4te kıza benzetti. Henüz bir şey alma sakın ama kız bebeğe benziyor dedi. Çarşamba günü netleşecek inşallah. 15+5 olacağız. Umarım yanılmaz doktor, temennim o yönde. Üç oğlum var..
Sutte olabilir peynirde yumurtali ekmekte belirsiz bagirsaklarin cok hassas demekki diyorÇok geçmiş olsun canım. Neden zehirlendin peki, birşey dedimi doktor?
Hep boyle guzel haberler alalim canimmm ne guzel yavrularimiz bende gormustum pjpiisniKızlar selaammm doktora gittik bugün bir ay sonra yine hersey yolunda 16+2 bebisko 17 haftalık çıktı önden gidiyormuş tüm değerleri hersey iyi göstermediği pipisini de gösterdierkek olduğunu gözlerimle görmüş oldum heheh . Onun dışında bi sorun olmadığını söyledi kabiz ve ishal olunabilirmiş dönemsel olarak bide bana demir ilacı verdi ekstra demirim çok dusuktu benim . Yarın ona başlayacağım bir sonraki randevum da haziranin 3.nde detaylı ultrason olucak bakalım en azından içim rahatladı hersey iyi bebek iyi dolayısıyla bende iyi darısı hepinizin başına
Demek ki hepimizde varmış Allah yardımcımız olsunBende oyleyim bende insanlara cok takiliyorum ara ara esime zor sureclerden dolayi sevdigim insanlara dariliyorum kiriliyorum bence hormonal em yakin dostuma bilr kirildim
Ben de sinir oluyorum bu sözlere bu iyi günlerin falan.. Hiç iyi niyetli gelmiyor banaBen zehirlenmisim kanamam gelmis yatmak zorundayim bugunlerini arayacaksik diypr arkadasim tadini cikar sasirdim hicbiseybdiyemedim annelik de zor biliyoruz ama surekli soylenmesi anlamiyorjm ki
Ya destek olduklarinu duusnuyorlar saglik sorunu olan insana denir mi zaten yatiyorum kalkmadan bulasigimj bile yikacak durumim yok mantikli kendisine nasil geliyor boyle soru anlamiyorum ararsin bu yatmalari ,cocuk zaten anne karnina dustugu an zor bisey bunu anladik simdidenBen de sinir oluyorum bu sözlere bu iyi günlerin falan.. Hiç iyi niyetli gelmiyor bana
bende anlamıyorum işte bu insanları. Patavatsızlar mı yada normal bir şey söylediklerini mi sanıyorlar. Hamileliğin çok hassas bir dönem olduğunu nasıl bilmiyolar ki böyle saçmalayanlar genelde doğum yapmış insanlar. Ne geçiyor ellerine negatif sözler söyleyerek anlamış değilim. Çok geçmiş olsun bu aradaBen zehirlenmisim kanamam gelmis yatmak zorundayim bugunlerini arayacaksik diypr arkadasim tadini cikar sasirdim hicbiseybdiyemedim annelik de zor biliyoruz ama surekli soylenmesi anlamiyorjm ki
Ve dogum yapmis kendisi ben ustelik ona bir kez dedimki sutun geliyormu kizdi bana yerin dibine girdi hakli loggusa kadina oyle biseu sorulur mu nasil uzulmustum kizi uzdum diye ,bazi insanlar her aradiginda destek yerine bazen kostek oluyorlar aramasalar daha iyu gercekten, yatmanin nasil guzel bisey oldugunu savunuyorlar onu hic anlamiyorjm allah hic kimseye vermesin herkes saglikli isinj gucunu yapsin herkese muhtacsin ve kimsemde yok yat diyorlarbende anlamıyorum işte bu insanları. Patavatsızlar mı yada normal bir şey söylediklerini mi sanıyorlar. Hamileliğin çok hassas bir dönem olduğunu nasıl bilmiyolar ki böyle saçmalayanlar genelde doğum yapmış insanlar. Ne geçiyor ellerine negatif sözler söyleyerek anlamış değilim. Çok geçmiş olsun bu arada
Sağlık problemi yaşayıp zor bir hamilelik yaşayan insanlara hiç böyle şeyler denir mi ya bende anlamıyorum.. sağlıkla doğum yapıp bebeğini eve getirmek o kadar güzel bir şey ki..Allahım hepimize nasip etsin.. bebekle ilk süreçler tabi ki biraz zorluyor alışana kadarYa destek olduklarinu duusnuyorlar saglik sorunu olan insana denir mi zaten yatiyorum kalkmadan bulasigimj bile yikacak durumim yok mantikli kendisine nasil geliyor boyle soru anlamiyorum ararsin bu yatmalari ,cocuk zaten anne karnina dustugu an zor bisey bunu anladik simdiden
21.000 ödedik biz. Sma da baktırdıkFetal dna için ne kadar ücret ödediniz ?
Canım benim çok geçmiş olsunSutte olabilir peynirde yumurtali ekmekte belirsiz bagirsaklarin cok hassas demekki diyor
Banada hamileliğin basinda birşey dokundu ama bizde anlamadık. Defalarca kustum, midem ağrıdı, normaldede midem hassas hamilelikte iyice hassaslasiyor demekki.Sutte olabilir peynirde yumurtali ekmekte belirsiz bagirsaklarin cok hassas demekki diyor
Canimm belirtiler ayni kusma ishal bagirsak agrisi siddetli bu daha kotuydu usumude eklendi bu cok daha kotuydu besinlere karsi bagisikligin dusuk diyor
Kizlar yine gun sonu istedigim gibi hastahanelik oldum ishal kusma usume ve zehirlenme yine son buldu cocugun kesesi inanilmaz kasılmis bagirsaklarin yaptigi asiri siddetli agriya en buyuk duam kanamam olmadi ve asiri kasilmalar zarar versede o iyi sukur yine 15 gun yatacagim kasilmalar duzelsin diye
Çok canımı sıkıyor bu insanlar aynılarını yaşadım seni çok iyi anlıyorum ne yaşadığını bi sen biliyorsun asla canını sıkma hersey güzel olacak ileride bebisine anlaticaksin bak biz neleri atlattık diye annesiYa destek olduklarinu duusnuyorlar saglik sorunu olan insana denir mi zaten yatiyorum kalkmadan bulasigimj bile yikacak durumim yok mantikli kendisine nasil geliyor boyle soru anlamiyorum ararsin bu yatmalari ,cocuk zaten anne karnina dustugu an zor bisey bunu anladik simdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?