- 29 Eylül 2021
- 2.260
- 2.836
- 83
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #11.141
Genetik cesitleei hepimisin ayni degilmiSamsung firmasi bizim japonyaya gitmis kan
Firmadan firmaya belki fiyat politikasi degisebiliyordur bize de pahalli geldi cunkuGenetik cesitleei hepimisin ayni degilmi
Biz de 13 bin civarı verdik İntergen e yaptırdık sizinki de o mu. 1 hafta oldu sonuç gelmedi henüzGenetik cesitleei hepimisin ayni degilmi
Maşallahhh bebişe ya herkesin hemen hemen çıkmış göbişleriKızlar günaydınbunu aç karnına çektim. Yemek yedikten sonra daha da büyüyor 16+3üz. Dün fotoğrafını atan arkadaşları gördüm. Benim karnımda çabuk çıktı hatta 2 aylıkken bile biraz belirgindi arkadaşlarım erkek çocuk çabuk belli olur kesin erkek diyorlardı. Kız bebem doktoruma sormuştum neden benim karnım çok çabuk çıktı diye. Oda bel kıvrımı olan bayanlarda çabuk çıktığını söyledi. Bizde sorun yok yani hanımlar
Çok geçmiş olsun canım. Ben öyle yakın bir arkadaşımı çıkardım hayatımdan. Hep kanamam düşük riskim var diye bana " ay senin de bir geçmedi riskin, ne zaman çıkabileceksin artık görüşelim bana bahane ediyorsun gidi geliyor artık" "Bir sen doğurmuyorsun" hatta daha da ileri giderek düşük riskim olduğunu söylediğimde "tek çocuğunu kaybeden sen değilsin" gibi sözler sarfetti. Anında hayatımdan defettim... Hiç lazım değiller. Aa bir de - hamilelik hormonlarıma veriyormuş bu sinirli halimiVe dogum yapmis kendisi ben ustelik ona bir kez dedimki sutun geliyormu kizdi bana yerin dibine girdi hakli loggusa kadina oyle biseu sorulur mu nasil uzulmustum kizi uzdum diye ,bazi insanlar her aradiginda destek yerine bazen kostek oluyorlar aramasalar daha iyu gercekten, yatmanin nasil guzel bisey oldugunu savunuyorlar onu hic anlamiyorjm allah hic kimseye vermesin herkes saglikli isinj gucunu yapsin herkese muhtacsin ve kimsemde yok yat diyorlar
Çok geçmiş olsun canım. Ben öyle yakın bir arkadaşımı çıkardım hayatımdan. Hep kanamam düşük riskim var diye bana " ay senin de bir geçmedi riskin, ne zaman çıkabileceksin artık görüşelim bana bahane ediyorsun gidi geliyor artık" "Bir sen doğurmuyorsun" hatta daha da ileri giderek düşük riskim olduğunu söylediğimde "tek çocuğunu kaybeden sen değilsin" gibi sözler sarfetti. Anında hayatımdan defettim... Hiç lazım değiller. Aa bir de - hamilelik hormonlarıma veriyormuş bu sinirli halimiBazı insanlar gerçekten şaka gibiler...
Benimki de intergen. Geçen hafta cuma verdikBiz de 13 bin civarı verdik İntergen e yaptırdık sizinki de o mu. 1 hafta oldu sonuç gelmedi henüz
Böyle insanlar mümkünse bu süreçte olmasın ya yeter yani bugunlerimizi aramak için çocuk sahibi olmuyoruz aksine kalan ömrümüze değer katmak için evlat sahibi oluyoruz. Kimseyi zorla dogurtmuyorlar öyle düşünen dogurmasin bı zahmet geziversin tozuversin.... Sıkma canını banada neler dediler herkes kendi önüne baksınBen zehirlenmisim kanamam gelmis yatmak zorundayim bugunlerini arayacaksik diypr arkadasim tadini cikar sasirdim hicbiseybdiyemedim annelik de zor biliyoruz ama surekli soylenmesi anlamiyorjm ki
Maşallah bebişinizeMaşallahhh bebişe ya herkesin hemen hemen çıkmış göbişleriAy ben de atayım dayanamadım benim de çok fena çıktı 17. Haftadayız ama hepsi bebiş olamaz ben de ödem ve gaz problemi de var sanırım Atmak isteyen herkes atsın sizinkileri aşırı merak ediyorum
ay sağlıklı olsunlar da geç de hissetsek olur :)Hayırlı olsun öncelikle , benim de 1 kaybım var erken donemden , simdi ilk hamilelik gibi dusunelim bu kadar gelen o yuzden biraz geç hissedecekmişiz , Ben 16 bucuktayım hissetmiyorum
Çok geçmiş olsun canım bu gün nasılsınKanamam yok bu kez cansucugum ama kesesine cok girmis kasilma bu kez o uzdu insallah etkilemeden atlatirim
Benim tsh normale döndü ama hala halsizliğim var sanırım üşengeç bir hamileyimTiroidlerinize baktırın tembellesmenvarsa ondan olur hamilelikte oluyor
Ayyy çok tatlıssssMaşallahhh bebişe ya herkesin hemen hemen çıkmış göbişleriAy ben de atayım dayanamadım benim de çok fena çıktı 17. Haftadayız ama hepsi bebiş olamaz ben de ödem ve gaz problemi de var sanırım Atmak isteyen herkes atsın sizinkileri aşırı merak ediyorum
Göbüşün tatlılığıMaşallahhh bebişe ya herkesin hemen hemen çıkmış göbişleriAy ben de atayım dayanamadım benim de çok fena çıktı 17. Haftadayız ama hepsi bebiş olamaz ben de ödem ve gaz problemi de var sanırım Atmak isteyen herkes atsın sizinkileri aşırı merak ediyorum
Sağol canım benim yok şu an iyim idrar yolu enfeksiyonu ağrı yapıyordu. Acil de ki doktor korkuttu düşük diye ama kendi doktorum Rahim uzunluğunu gayet iyi ve kapalı dedi.Yaaa nasil oluyor bu idrar yolunuda cok duyuyorum cok gecmis olsun canimm dusuk tehlilen yok demi ama
Bir şey sorucam bir de puset gerekiyor diyorlar bu arabaya ayrıca puset de mi alacaksınız?Aa tüh, nuna triv
Benimde riskli cikti geçen hafta cuma fetal DNA verdim canım bende beklemedeyim Allah sağlıkla kucagimiza Almayı nasip etsin kuzularimizigünaydın .geçen hafta ikili test yaptrmıstım devlet hastanesinde down sendromu 1/112 çıktı.riskli oldugunu söyledi doktor.kendi doktorumada sonucumu gösterdim. yas ta etki etmiş olabilir. gebelık şekeri gebelık tansiyonu varsa onlarda sonucu etkilemiş olarabilir. sonuc olarak bir tarama testi dedi. şimdi yarın fetal dna testi için kan almaya gelecekler. 10 iş gününe cıkacak sonuç . 10 gün nasıl geçecek kim bilir ???
Yaaa MaşallahMaşallahhh bebişe ya herkesin hemen hemen çıkmış göbişleriAy ben de atayım dayanamadım benim de çok fena çıktı 17. Haftadayız ama hepsi bebiş olamaz ben de ödem ve gaz problemi de var sanırım Atmak isteyen herkes atsın sizinkileri aşırı merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?