2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Maşallahhh bebişe ya herkesin hemen hemen çıkmış göbişleri Ay ben de atayım dayanamadım benim de çok fena çıktı 17. Haftadayız ama hepsi bebiş olamaz ben de ödem ve gaz problemi de var sanırım Atmak isteyen herkes atsın sizinkileri aşırı merak ediyorum

Eklentiler

• 0528BB0F-092B-4996-AF9C-9C705DCEF91C.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 165
Çok geçmiş olsun canım. Ben öyle yakın bir arkadaşımı çıkardım hayatımdan. Hep kanamam düşük riskim var diye bana " ay senin de bir geçmedi riskin, ne zaman çıkabileceksin artık görüşelim bana bahane ediyorsun gidi geliyor artık" "Bir sen doğurmuyorsun" hatta daha da ileri giderek düşük riskim olduğunu söylediğimde "tek çocuğunu kaybeden sen değilsin" gibi sözler sarfetti. Anında hayatımdan defettim... Hiç lazım değiller. Aa bir de - hamilelik hormonlarıma veriyormuş bu sinirli halimi Bazı insanlar gerçekten şaka gibiler...

Çok saçmalamış. Benimde yakın arkadaşım 12 sene üstüne geçen sene doğum yaptı. Bana sürekli Ay çok zor. Ay çekte gör. Ayvayi yedin Gibi hep olumsuz konuşuyor. En sonunda dedim benimde 7 sene üstüne ilk bebeğim olacak. Böyle konuşup durma bana diye kızdım.

Ben zehirlenmisim kanamam gelmis yatmak zorundayim bugunlerini arayacaksik diypr arkadasim tadini cikar sasirdim hicbiseybdiyemedim annelik de zor biliyoruz ama surekli soylenmesi anlamiyorjm ki
Böyle insanlar mümkünse bu süreçte olmasın ya yeter yani bugunlerimizi aramak için çocuk sahibi olmuyoruz aksine kalan ömrümüze değer katmak için evlat sahibi oluyoruz. Kimseyi zorla dogurtmuyorlar öyle düşünen dogurmasin bı zahmet geziversin tozuversin.... Sıkma canını banada neler dediler herkes kendi önüne baksın

Maşallah bebişinize herkeste farklı işte. Kimisinde bu aylarda belli olmuyormuş. Bana da o garip geliyor mesela :)

Ayyy çok tatlıssss

Göbüşün tatlılığı

Yaaa nasil oluyor bu idrar yolunuda cok duyuyorum cok gecmis olsun canimm dusuk tehlilen yok demi ama
Sağol canım benim yok şu an iyim idrar yolu enfeksiyonu ağrı yapıyordu. Acil de ki doktor korkuttu düşük diye ama kendi doktorum Rahim uzunluğunu gayet iyi ve kapalı dedi.

günaydın .geçen hafta ikili test yaptrmıstım devlet hastanesinde down sendromu 1/112 çıktı.riskli oldugunu söyledi doktor.kendi doktorumada sonucumu gösterdim. yas ta etki etmiş olabilir. gebelık şekeri gebelık tansiyonu varsa onlarda sonucu etkilemiş olarabilir. sonuc olarak bir tarama testi dedi. şimdi yarın fetal dna testi için kan almaya gelecekler. 10 iş gününe cıkacak sonuç . 10 gün nasıl geçecek kim bilir ???

Benimde riskli cikti geçen hafta cuma fetal DNA verdim canım bende beklemedeyim Allah sağlıkla kucagimiza Almayı nasip etsin kuzularimizi peki 2li tarama kan değerleri normal mi?

Yaaa Maşallah çook güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…