2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ay canim sen iyiymissin cok sevindim neler yasamissin herkesin herseyi zor geciyor uzucu seylrr duyuyoruz hep saglik hep diyoruz atlatiyoruz yine bisekildr senjndeki baya onemliymis
Kesinlikle, her seyin basi saglik. Ve biz saglikli olucaz ki ailemize bebeklerimize daha iyi bakabilelim, siz saglikli olcaksiniz ki karninizdaki bebekler de saglikla buyuyebilsin. Sen de zor zamanlar geciriyosun baktim, rabbim sifa versin insallah bundan sonra daha kolay bir hamilelik sureci gecirirsin agrisiz sizisiz keyifle mutlulukla, kocaman sevgiler

saygidegermisafirler inşallah hayrlı haberler alırız.ben aslında kan sonucundan gariplik oldugunu anladım. beta 243.860 - papp-a 404 cıkmıştı. e nabızda sonucu görnce hemen hastaneye gittim ama doktor yoktu.haftasnu girdi araya dün sabah gittm. analiz sonucuna da baktık. bende trizomi 18-21 de sorun yok.sadece down sendromu riskli gelmiş.kendi doktorumda yasta etkili olmş olabilir dedi 34 yasındayım.ama ultrason da hiç bir sorun yok ölçümler gayet iyi gelişim gayet iyi. kendimi o şekilde teselli ediyorum aslında.

Maşallah bebişinize herkeste farklı işte. Kimisinde bu aylarda belli olmuyormuş. Bana da o garip geliyor mesela :)
Göbüşün tatlılığı
Ayyy çok tatlıssss
Yaaa Maşallah çook güzel
Yaa çok teşekkür ederim Benimki baya sivri çıktı ne kadar bol giysem de gizleyemiyorum artık. Ama içinde oğluş olduğu için hiç problem etmiyorum kilolarımı Sağlıkla gelsinler

Yaa çok teşekkür ederim Benimki baya sivri çıktı ne kadar bol giysem de gizleyemiyorum artık. Ama içinde oğluş olduğu için hiç problem etmiyorum kilolarımı Sağlıkla gelsinler
Kuzu kilo değil ya direk karnın çıkmış ne güzel işte benimde sivri gidiyor hep ben daha 15. Haftamdayım bence çok normal senin ki güzel güzel büyüsün bebişlerimiz içimizde inşallah

Bizimde sadece kanda riskli cikti, trizomi de sıkıntı yok down sendromu riskli ve benimde yaşım 34 ultrasonda dediğiniz gibi temiz.

saygidegermisafirler inşallah sonuclarda iyi gelir.ikili testi yaptrdıgma pişman oldum.ilk çocugumda hiç birşey yaptrmamıstım sadece detaylı ultrason a girmiştim. bundan yasta ilerlediği için doktorum önerdi. tamam dedim. ama gen testide temiz gelirse 2 hafta üzüldüğümle kalıcam

Biberon olarak hangi marka düşünüyorsunuz kızlar. Ben biraz araştırdım, gaz yapmaması için Antikolik öneriyorlar. Aklımda olan markalar da; mamajoo, Dr. Browns, Philips avent... Bir de anne yanı için park beşik mi almak daha mantıklı, ahşap sallananlardan mı?

Ben pazar günü baby mall’dan philips aventin setini aldım. İçinde 3lü biberon ve temizleme fırçası vardı. Zaten en çok bu övülüyordu bunu alcaktım orda da görünce dayanamadık aldık. Biberon ucu anne memesine en yakın bu markanınmış. Birde ters çevirince dökülmüyor. Bebek kendi çene kas gücüyle emerek çekecek. Baya güzel . Alırken gözümde canlanıyodu cokkudu cokkudu emdiği gözlerim doldu

Phillips avent düşünüyorum bende canım kontrolümden sonra başlarım artık almaya

Ben hem anne yanı park beşik alıcam hem de odasına 5-6 yaşına kadar kullanabileceği beşik karyola gibi bir şey düşünüyorum

Ben hem anne yanı park beşik alıcam hem de odasına 5-6 yaşına kadar kullanabileceği beşik karyola gibi bir şey düşünüyorum
Ben de öyle alıcam canım. Alfemonun bebek odası takımlarına bayıldım kız da olsa erkekte olsa onlardan alacaktım. Hem büyüyebilir karyolası var baya büyüyene kadar götürür onu Sen de bir bak istersen. Anne yanına da park beşik bakayım ama çok dar yerim umarım sığar

Bende anne yanını ayrı ahşap sallanandan, odasına da bazaya dönüşen beşiği almayı düşünüyorum. Dolabını falan ikeadan tamamlamayı düşünüyorum

Ayyy inşallah cokkudu cokkudu emerler Şimdi baktım onlinedan seti göremedim canım link bulabilirsen atar mısın? Bir de cam olanı mı aldın, diğerini mi? Onda da kararsızım cam olanlar çok çabuk kırılıyormuş bilemedim.

Kızlar biz bu arada ana kucağını da aldık eve geldi kurulumunu yaptık çook beğendik. Elektrikli otomatik sallananlardan. Ayrıca kendi müzikleri de var yada telefonunuzu da bağlayıp çaldırabiliyosunuz biz çok beğendik. 9 aya kadar kullanılıyor. Markası elele baby dormire 2 modeli. Baya da uygun fiyatı 2bin 600’e aldık. Almak isteyen varsa yazayım dedim indirim varken alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…