2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ay benimde plesanta aşağıdaymış. Belki bundan dolayı doktor serklaj yapalım demedi. Ben gecikmeden doktora gidiyim en iyisi. Serklajdan sonra bebek yukarı çıktı mı sizin

Selam herkeze ben detaylı ultrason dan çıktım sanırım aramizda ilk ben gittim Şişli'de bir özel klinikti 2500tl verdik doktor iyiydi herşey yolunda gitti ellerinayaklari kalbi 4odacik beyni vs iyi boyutlarda dedi böbrek vs herşey yolunda dedi kalbinde parlama gördüm dedi ama biz embriyoken genetik arastirmaya gondermistik tüp bebek bizimki temiz çıktığı için sorun yok dedi yoksa parlamadan dlsebeb fetal DNA yonlendirecekti parlama Dow sendromu olabiliyormuş ama 1ihtimalmis biraz tedirgin oldum ama doktor test yaptirmissin imkansız dedi bebeğin ayagi hep agzindaydi elide girmeden cikolata yedim neolur ne olmaz diye yarın saat önce epey hareketliydi size bir resim de ekliyim epey bir stresli geçiyor yalnız

Eklentiler

• IMG-20240516-WA0001.webp
    15 KB · Görüntüleme: 89
Bundan 3 hafta önce, mide bulantısı, ateş, üşüme, alt karın ağrısı ve şiddetli kas ağrısıyla acile başvurdum cpr 27 çıktı, kendi doktoruma ulaşınca antibiyotik başladı, bol su ve 1 haftalık antibiyotik tedavisiyle toparladım. Antibiyotik olarak Aksef 500 mg kulandım, gebelik kategorisi B’ydi. Eğer canın acıyorsa, evde geçmesini bekleme doktorunun dediği gibi hastaneye/sağlık ocağına başvur. Çünkü antibiyotik tedavisi olmasaydı 3. gün ayağa kalkmaya başlayamazdımmm geçmiş olsun

Bende boyatıyorum canım bişi olmadı kızımda da boyattım Dr de sorun yok dedi çok fazla maruz kalma kokuya dedi ki zaten ben kendim boyuyorum evde kuaför de ki koku daha ağır

Ya bende aynı durumdayım. Bir kaç kere sordum ısrar da ettim boyatma dedi. Direniyorum boyatmamak için ((

Kalpte ki parlaklık mevzusu bi hafta gözüküp diğer kontrol de geçebiliyor.. çok yüksek ihtimal öyle bir durumdur..bebişe de maaşallah

İlk gebelik ise normal canım hissetmemen kasık ağrısı bende de var 20. Hafta dayım bende ama ben 17 haftadan beri hissediyorum ikinci gebeliğim.
Yok kuzum hissetmeye basladim ben de 17. Haftadan itibaren ama bugun hic hareket hissedemedim yuruyus yaptim kahve ictim sekerli seyler yedim elimde durttum bana misin demiyor

Yok kuzum hissetmeye basladim ben de 17. Haftadan itibaren ama bugun hic hareket hissedemedim yuruyus yaptim kahve ictim sekerli seyler yedim elimde durttum bana misin demiyor
Uyuyo olabilir bazen de pozisyondan dolayı biz hissedemiyoruz aslında hareket ediyolar, karın içine doğru hareket ediyodur

Merhabaa, kanama alanı 10.haftada bende de oluşmuştu. Doktorum bol istirahat önerdi, ben de hiçbir iş yapmadan uzanıp dinlendim. Bir de bazı makalelerde alpha lipoic asit içeren ıspanak, brokoli, brüksel lahanası gibi besinlerin kanama alanının küçülmesine yardımcı olabildiğini okumuştum. O yüzden ıspanak, yeşil elma, salatalık ve yarım limon ile smoothie yapıp içtim haftada 3-4 kez. Sonra atlattık ama rutin hayatıma dönüp yürüyüş yaptığımda maalesef 3 hafta sonra yeni bir kanama alanı oluştu, bu kez sizinki gibi plasentadaydı ve bayağı büyüktü. Bugün 20+2 olduk. Şu an minik minik birkaç kanama alanım var. Dinlenmeye, ağır hiçbir iş yapmamaya, eğilmemeye, bol su/smoothie içmeye, progestan iğnesi ve fitili kullanmaya devam ediyorum. Kanama alanı için dinlenme önemli. Rapor almanız iyi olur. Dinlenerek ve ilaçlarla küçülüyor merak etmeyin Ben de öğretmenim ve doktorum kanama alanından dolayı ben talep etmeden rapor verip dinlenmem gerektiğini söyledi. Benim üç gebelik kaybım da var. Ekstra riskliyim anlayacağınız. Parlaklık da zamanla geçiyor diye biliyorum. Güzelce dinlenin ve endişelenmeyin. Sevgiler

Teşekkür ederim yorumunuz için tavsiyelerinizi dikkate alacağım. Dinlenmeye çalışırım inşallah geçer. Tamamen yatmak mi gerekiyor oturmak ya da ayakları uzatarak oturmak da yeterli olur mu acaba? Yani ben sürekli atabilen biri değilim. Günlük aktivitemi azaltmam da yeterli olur mu yoksa illa uzanmak mı lazım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…