- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #13.621
Senin ki benim ilk gebelik gibi aynıBenden istedi son kontroldehem yaşım var, hem ikiz gebelik hem de öncesinde 3 kaybım var. Bütün tuşlara basıyoruz bir yerden gol yemeyelim diye
Tetenoz iki doz ol dedi bana bu arada. Olmayanları görünce korktum.
Yani bilemedim ben de kararsiz olmakla birlikte yaptırmamak istiyorum çünkü açlık tokluk ve depo şekeri düzenli bakılıyor zaten yani dikkat de etmeye çalışıyorum bilemedim isteCanan karatayın sağlıklı gebelik için diye videosu var onu izleyince şeker yüklemesinden aşırı soğuyorumBende yaptırmamayı düşünüyorum galiba ama bakalım doktor ne diyecek
Darısı benim başınaBende tatlıya çok düşkündüm ama hamilelikte bu isteğim baya azaldı, artık ekşi şeyler seviyorum
Ben hem tatlı seviyorum hem ekşi. Acı da seviyorum. Sevmediğim bir şey yok ya. Her şeyi yemek istiyorum. Her şey en sevdiğim yiyecek oldu bir anda.Darısı benim başına
Plasenta yukari ciktimi diye soruyorsun galiba evet cikti 20. Hafta gibiydi agir kanama yasadim plasentadan dolayi sonrasinda yavas yavas kesildi ve yukari cikti cok sukur. Bencede doktoruna git ihmal etme gereken neyse yap canim.Ay benimde plesanta aşağıdaymış. Belki bundan dolayı doktor serklaj yapalım demedi. Ben gecikmeden doktora gidiyim en iyisi. Serklajdan sonra bebek yukarı çıktı mı sizin
Ben 1 kilo almışım görünüyor ya doktor her ay 1.5 kilo almani bekliyoruz artık dedi.İstahim da arttı aslında ama kahvaltı öğünüm yok gibi bsey iki öğünle ancak bu kdr oluyor galiba.Hamilelign başından beri tatlı olan her şeyi seviyorum bide tabi sağlıksız olan her şey hayırlısı diyetisyenle mi ilerlesem diye düşünmeye başladım artık ben kendi başıma yapamıyorum çünkü belli ki20. Haftadayım 5 kilo aldım :/ Çok kasmıyorum ben yemeklerimi sağlam yiyiyorum, bu ara tatlıya çok dadandım umarım bir anda aşırı kilolar almam
Ya bende B-aynı durumdayım. Bir kaç kere sordum ısrar da ettim boyatma dedi. Direniyorum boyatmamak içinB
Ben yaşadım gebelik zehirlenmesi 36.haftada hafızam gitti gözlerim görmedi acil aldılar 36.haftada kendimi çok yormuştum o gün bebegin tüm ütülerini yaptım evi süpürdüm sildim ve çok üzücü bir haber aldım.Bir anda eşimin bile ismini unuttum bebek doğduğunda emzirirken ağzını bulamıyordum.Son haftalarda lütfen kendinizi çok yormayın ve çok kilo almayın haftalar ilerledikçe o günler aklıma geliyorGebelikte tansiyon yüksekliğine bağlı ciddi bi hastalık ama sebebini tam olarak bilemiyorlarmış tuz falan çok etkiliyor, ben bugün 17 oldum
Ne güzel tatlı ve sağlıksız yemenize göre 1 kilo almışsınızBen 1 kilo almışım görünüyor ya doktor her ay 1.5 kilo almani bekliyoruz artık dedi.İstahim da arttı aslında ama kahvaltı öğünüm yok gibi bsey iki öğünle ancak bu kdr oluyor galiba.Hamilelign başından beri tatlı olan her şeyi seviyorum bide tabi sağlıksız olan her şey hayırlısı diyetisyenle mi ilerlesem diye düşünmeye başladım artık ben kendi başıma yapamıyorum çünkü belli ki
Ben yaşadım gebelik zehirlenmesi 36.haftada hafızam gitti gözlerim görmedi acil aldılar 36.haftada kendimi çok yormuştum o gün bebegin tüm ütülerini yaptım evi süpürdüm sildim ve çok üzücü bir haber aldım.Bir anda eşimin bile ismini unuttum bebek doğduğunda emzirirken ağzını bulamıyordum.Son haftalarda lütfen kendinizi çok yormayın ve çok kilo almayın haftalar ilerledikçe o günler aklıma geliyor
Ben ilk 4 ay hiç bsey yiyemedim ki aç gibi bseydim yani , daha bı kaç aydır istahim açıldı o yüzden olabilirNe güzel tatlı ve sağlıksız yemenize göre 1 kilo almışsınız
Bı kac haftadır yazacaktımBen ilk 4 ay hiç bsey yiyemedim ki aç gibi bseydim yani , daha bı kaç aydır istahim açıldı o yüzden olabilir
Daha dün gibi bu gruba üye olalımız ama yolu yarıladık bileKızlar biz bugün yolu yarıladıkçok hızlı geçiyor zaman
Bendede var böyle baş dönmesi gibide değil ya sersem oluyorum sanki 18. Haftaya giricem normal miBende bugün 19 haftalık oldum ara ara çok şiddetli oluyor bugün daha iyiyim ama :)
Bende oluyor evet. Yani sancı denmez ama sanki adetim ha başladı başlayacak gibi. Böyle bir kasılma ağrı gibi. Doktoruma daha soramadım ama internette normal diye bahsediliyor, rahim büyüyormuş. Bütün hamilelik boyunca ara-ara olacakmış.kızlar hiç hafif adet sancıları gibi kramplarınız oluyor mu? bende ve çevremdekilerde hafif var ama doktor normal değil dedi endişelendim
aynen ben de bunun gibi bir şeyden bahsediyorum ama doktor normal değil deyince bi de telegram gebeler grubundaki ebe de normal değil deyince tedirgin oldumBende oluyor evet. Yani sancı denmez ama sanki adetim ha başladı başlayacak gibi. Böyle bir kasılma ağrı gibi. Doktoruma daha soramadım ama internette normal diye bahsediliyor, rahim büyüyormuş. Bütün hamilelik boyunca ara-ara olacakmış.
EvetDaha dün gibi bu gruba üye olalımız ama yolu yarıladık bile
Konustuk sezaryan diye benimki eger zamaninda olursa diye Allah tan aksilik olmazsa 38 haftada alacagim dedi tarihide soyledi Allah buyuktur insallah saglikli sekilde zamaninda dogsun insallahNeden bu kadar erkenden planlandı? Bu haftalarda mı planlama yapılıyor bilmiyorum hiç. Kaç haftalık olacak o dönemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?