2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
ben de içim rahat etmeyince yabancı kaynaklara bakıyorum şu senin de hissettiğin kasılmaları ben yaklaşık 5 gündür hissediyordum ve o kadar söylediler ki normal değil diye hemen doktoruma randevu aldım. hissetmen gayet normal zayıfsın o yüzden erkenden hissediyorsun dedi. yine mutlaka kilo al dedi ve progesteron verdi. iki gündür kasılma hissetmiyorum fitil kullandığımdandır herhalde. benim doktorum da o kadar pozitif konuşuyor ki telaşlanmamam için mi yapıyor yoksa cidden normal mi anlayamıyorum bazen

Valla anlamıyorum ben de. Okuya okuya dışarıdan tıp bitireceğim:) İnsan nasıl 2'ye 3'e cesaret ediyor anlamıyorum:) Ben bu anksiyeteleri bir daha yaşayamam:)

Valla anlamıyorum ben de. Okuya okuya dışarıdan tıp bitireceğim:) İnsan nasıl 2'ye 3'e cesaret ediyor anlamıyorum:) Ben bu anksiyeteleri bir daha yaşayamam:)
bence ilk çocuk olduğu için bu telaşımız:/ Şu bebelerimizi inşallah sağlıkla kucağımıza alabilsek daha rahat ve tecrübeli oluruz

bence ilk çocuk olduğu için bu telaşımız:/ Şu bebelerimizi inşallah sağlıkla kucağımıza alabilsek daha rahat ve tecrübeli oluruz
ya bir de çevremdeki hamilelerle tek bir semptomum bile ortak değil ona deliriyorum. sana şundan oldu mu diyorum yooo diyorlar. tek kaldım alooo imdat:)

ya bir de çevremdeki hamilelerle tek bir semptomum bile ortak değil ona deliriyorum. sana şundan oldu mu diyorum yooo diyorlar. tek kaldım alooo imdat:)
ben de kimsede olmayan belirtiyle karşılaşınca kadınlar kulübünde eskiden aynı belirtileri yazmış kişilerin profiline giriyorum ve doğumları ne zaman olmuş bebekleri nasıl diye okuyorum ama bazen aynı belirti bile birinde sorun oluyor diğerinde normal inan bana herkes adet sancısı normal ben gebelik boyunca yaşadım diyor ama doktor bana normal değil dedi :/ sabahları yaşıyordum ve fitilden sonra o da azaldı. ben de diğerleri gibi akışına bıraksa mıydım acaba diyorum ama bir yandan da risk almak istemiyorum.

3. Gebeliğim hepsinde aynı endişe oluyor tabiki ama ilk hamileliğim de 26 yaşındaydım ve çok rahat bir süreç geçirmiştim şimdi 33 yaş 3. Olucak inşallah 20 hafta da bel ağrım başladı diğerlerinde hiç böyle olmamıştım, her hamilelik kişiye özel gerçekten bundan sonra ki süreçlerimiz kolaylık ve güzellikle geçsin

ben de yarın doktoruma sorucaz fitili yeter cidden gına geldi bana:)

Canım önemli bir şey yoktur umarım kafaya takmamak en iyisi o zaman stressiz ve rahat olabiliyorsun. O yüzden en iyisi doktorunu dinleyip kafaya takmamak canım. Allahın izniyle hiç bir şeyi yoktur bebişinin :)

Kızlar bazen bebek karnımda bir yerde toplanmış gibi oluyor veya kafasini poposunu vs sanki karnıma yaslamış gibi toplanma gerilme sertlesme oluyor. Burada o hareket kasılma vs yazılmış. Anlattigim seyler normal bebek hareketi mi yoksa riskli bir durum olan kasılma mı

Canım yazdıklarını okudum dilerim ciddi birsey yoktur . İnsan vücudunu dinledikçe birseyler illaki çıkıyor. Ama tabiki kanama ağrı bambaşka şeyler. Çok ciddi olmadığı sürece içimizde can büyüyor bambaşka şeyler oluyor çok normal diyebilmek lazım ama gel gör ki insanız her zaman mümkün değil ikinci hamileliligim 3. Cocuğum ama telas hep aynı

Herkesin kendi tecrübesini dile getirme, betimleme tarzı farklı olabilir canım. İkisinin arasındaki farkı ancak doktor anlayabilir senin anlatımınla. Bence doktora sormak daha iyi olabilir

Canım çok geçmiş olsun. Stres hormonu çok feci gerçekten. Olabildiğince vurdumduymaz geçirmeye çalışmamız lazım bu süreci ama nasıl işte yarın da güzel haberler al, bekliyoruz

Anlattığınız şey aynı mı bilmiyorum ama benim sabahları sırt üstü yatınca bebek bir yerde toplanmışsa belli oluyor. Hani karnımın o tarafı şiş oluyor gözle görüldüğü gibi dokununca sertlik de hissediliyor. Böyle bir şey mi sizinki de?

canım valla 2 gündür bu konudan bahsediyorum ben de bana normal değil aman aman doktora git vs dediler ama doktor rahim genişlediği için kendine yer açmaya çalışıyor dedi. doğuma hazırlık kasılmalarıymış ve bazılarında 16. haftada bile başlarmış. bizimki erken başladı diye sorun olacak değil inşallah. ama ayrıca adet sancım vardı diye progestan fitil verdi ve kasılmalar da durdu. demem o ki normal bi şey ama sancının tipini, süresini bilmek lazım. tek tük olması ve ağrı yapmaması lazım şimdilerde. ilerde sıklaşacak

Dün bebeğimin cinsiyetini öğrendim ben de, erkekmiş.
Plasenta previa olduğunu da öğrendim. İnşallah ilerleyen haftalarda yukarı çıkar da sorunsuz bir gebelik süreci olur.
inşallah hepimiz bebişleri sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. bu arada o kasılmaları yaşayan arkadaşlar magnezyum kullanmamız azaltacaktır. magnezyum gebelikte oldukça önemliymiş. telegramda 1400 kişilik bi hamile grubu var ve anladığım kadarıyla hepsi kullanıyor magnezyum. reçeteli ilaçlara güvenmeyenler de epsom tuzu gibi doğal bir magnezyum türü alıyor

Dün bebeğimin cinsiyetini öğrendim ben de, erkekmiş.
Plasenta previa olduğunu da öğrendim. İnşallah ilerleyen haftalarda yukarı çıkar da sorunsuz bir gebelik süreci olur.
Aramıza hoş geldin. Erkek anneleri kervanına inşallah hiçbir sıkıntı olmadan sağlıkla sıhhatle ve kolaylıkla ilerler sürecimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…