- 9 Aralık 2023
- 1.068
- 1.165
- 53
- 35
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #14.161
Ben kasılma gibi hissetmiyorum ama bunu. Bebek oraya gelmiş toplanmış gibi geliyor. Hatta dün doktorda uzanınca da sağ tarafta tepe oluşmuştu yine. Güldüm bebek burada dedim hemşire de güldü, doktor bir şey demedi bu konuda. Kasılma olduğunu bilsem sorardım.inşallahhepimiz bebişleri sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. bu arada o kasılmaları yaşayan arkadaşlar magnezyum kullanmamız azaltacaktır. magnezyum gebelikte oldukça önemliymiş. telegramda 1400 kişilik bi hamile grubu var ve anladığım kadarıyla hepsi kullanıyor magnezyum. reçeteli ilaçlara güvenmeyenler de epsom tuzu gibi doğal bir magnezyum türü alıyor
Amin amin inşallah.Aramıza hoş geldin. Erkek anneleri kervanınainşallah hiçbir sıkıntı olmadan sağlıkla sıhhatle ve kolaylıkla ilerler sürecimiz
Çok güzel görünüyor. ❤Kızlar 'meltem bombino' beşik var görselini ekliyorum. Ben bebeğim 3 4 yaşına kadar yanımda olsun istiyorum. Tabi ikinci çocuk vs muhabbeti olursa mecbur oda yapılır. Ama şu anki kafam bu yönde. Bu beşik bunu sağlar mı acaba fikriniz var mı? Park beşikler gibi en aşağı kademeye kadar inebiliyor. Ölçüsü 70×110 çoğu park yatakla aynı ölçüde. Bu beşik park beşiğe göre daha çok sallanıyor diye buna yöneldim. Ama park daha mı rahat olur diye tam karar veremiyorum. Bu anne yanı olabiliyor. Park alırsam da anne yanı olan park beşiklerden alırım. Sizin fikriniz nedir acaba
açıkçası yaklaşık 18. haftalarda karnımda gıdıklanma gibi bir şey hissediyordum. karnımı açtığımda bir tarafın daha şiş olduğunu görüyordum. bebek oraya gitti herhalde diyordum. birkaç gün önce grip geçirdim ve grip esnasında gıdıklanma gibi değil de daha hızlı ve sertçe hissettim aynısını. birkaç kez hissettim ve karnımı açtığımda yine şiş ve sertlik vardı. öncekilerin de kasılma olduğunu o şekilde anladım. sertliğinin artmış olması ve gün içinde hep hafif adet sancılarımın olması beni korkuttu. ama doktor o kadar da korkmadı. bir haftaya sorunların azalmazsa yine gel dediBen kasılma gibi hissetmiyorum ama bunu. Bebek oraya gelmiş toplanmış gibi geliyor. Hatta dün doktorda uzanınca da sağ tarafta tepe oluşmuştu yine. Güldüm bebek burada dedim hemşire de güldü, doktor bir şey demedi bu konuda. Kasılma olduğunu bilsem sorardım.
Baktığın model var mı acabaÇok güzel görünüyor. ❤
Hiçbir fikrim yok açıkçası, ahşap beşikleri pek önermiyorlar. Ben de şu ahşap kısmı kapatmak için uğraşmamak adına park beşik düşünüyorum.
bu çok güzel benceKızlar 'meltem bombino' beşik var görselini ekliyorum. Ben bebeğim 3 4 yaşına kadar yanımda olsun istiyorum. Tabi ikinci çocuk vs muhabbeti olursa mecbur oda yapılır. Ama şu anki kafam bu yönde. Bu beşik bunu sağlar mı acaba fikriniz var mı? Park beşikler gibi en aşağı kademeye kadar inebiliyor. Ölçüsü 70×110 çoğu park yatakla aynı ölçüde. Bu beşik park beşiğe göre daha çok sallanıyor diye buna yöneldim. Ama park daha mı rahat olur diye tam karar veremiyorum. Bu anne yanı olabiliyor. Park alırsam da anne yanı olan park beşiklerden alırım. Sizin fikriniz nedir acaba
Benim sadece sabahları oluyor bu anlattığım. Gün içinde hiç yaşamadım. Önümüzdeki ay kontrolde bir sorayım en iyisi.açıkçası yaklaşık 18. haftalarda karnımda gıdıklanma gibi bir şey hissediyordum. karnımı açtığımda bir tarafın daha şiş olduğunu görüyordum. bebek oraya gitti herhalde diyordum. birkaç gün önce grip geçirdim ve grip esnasında gıdıklanma gibi değil de daha hızlı ve sertçe hissettim aynısını. birkaç kez hissettim ve karnımı açtığımda yine şiş ve sertlik vardı. öncekilerin de kasılma olduğunu o şekilde anladım. sertliğinin artmış olması ve gün içinde hep hafif adet sancılarımın olması beni korkuttu. ama doktor o kadar da korkmadı. bir haftaya sorunların azalmazsa yine gel dedi
Elele bonte 6in1 düşünüyorum, çok hoşuma gitti ama stokta yok bu aralar. Zaten detaylıdan sonra alışverişe başlayacağım için arada bakıyorum sadece gelmiş mi diye.Baktığın model var mı acaba
Görüntü olarak güzel ama kullanım açısından park yatak kadar rahat olmaz diye düşünüyorum. Çünkü bebek hareketlenmeye basaldiginda kademe olarak aşağı indirsen bile korumaliklari söküyor ahşaba çarpar falan girip çıkma gibi sorunlar oluyor. Yani 3 4 yasa kadar kullanma gibi bir düşüncen varsa park yatak candırKızlar 'meltem bombino' beşik var görselini ekliyorum. Ben bebeğim 3 4 yaşına kadar yanımda olsun istiyorum. Tabi ikinci çocuk vs muhabbeti olursa mecbur oda yapılır. Ama şu anki kafam bu yönde. Bu beşik bunu sağlar mı acaba fikriniz var mı? Park beşikler gibi en aşağı kademeye kadar inebiliyor. Ölçüsü 70×110 çoğu park yatakla aynı ölçüde. Bu beşik park beşiğe göre daha çok sallanıyor diye buna yöneldim. Ama park daha mı rahat olur diye tam karar veremiyorum. Bu anne yanı olabiliyor. Park alırsam da anne yanı olan park beşiklerden alırım. Sizin fikriniz nedir acaba
benimde gögüslerim cok damarlandı baariz belli oluyo damarlar hamilelik öncesi böyle bi durum yoktuKızlar 2. Doğumdan sonra gosguslerim çok sarktıgi icin silikon yaptırmıştım,birdaha çocuk olmayacağını düşünmüştüm şimdi göğüslerim hamilelikten iyice büyüdü son aylar patlayacak gibi olacaktır silikon emzirmeme engel değil az önce aynada bakarken bacakta oluşan varis gibi göğüsümde ki damarlar yemyeşil olmuş korktum acaba sizlerde olan varmi hormonlarla ilgilimi yoksa benim slikonlarla ilgili bir durummu
Bende de surekli oluyor bir tanesini fotoda yakalamistim bak , gobegimin bir tarafi tepe olmus sekilde uyaniyorum bazenBen kasılma gibi hissetmiyorum ama bunu. Bebek oraya gelmiş toplanmış gibi geliyor. Hatta dün doktorda uzanınca da sağ tarafta tepe oluşmuştu yine. Güldüm bebek burada dedim hemşire de güldü, doktor bir şey demedi bu konuda. Kasılma olduğunu bilsem sorardım.
braxton hicks tam olarak buBende de surekli oluyor bir tanesini fotoda yakalamistim bak , gobegimin bir tarafi tepe olmus sekilde uyaniyorum bazen
Eki Görüntüle 3431256
Bence de suan streslik bir durum yok gayet keyiflibraxton hicks tam olarak bugayet normal hiç endişe etmeyelim
aaaa bundan sonra uyanınca cok dikkat edicemBende de surekli oluyor bir tanesini fotoda yakalamistim bak , gobegimin bir tarafi tepe olmus sekilde uyaniyorum bazen
Eki Görüntüle 3431256
Bence ahşap bebek karyolası alacaksanız ve 4 yaşa kadar kullansın istiyorsanız bu ölçü küçük kalabilir. Ben 70x140 lara bakıyorum. 3 yaşındaki yeğenim hala yatıyor çünküKızlar 'meltem bombino' beşik var görselini ekliyorum. Ben bebeğim 3 4 yaşına kadar yanımda olsun istiyorum. Tabi ikinci çocuk vs muhabbeti olursa mecbur oda yapılır. Ama şu anki kafam bu yönde. Bu beşik bunu sağlar mı acaba fikriniz var mı? Park beşikler gibi en aşağı kademeye kadar inebiliyor. Ölçüsü 70×110 çoğu park yatakla aynı ölçüde. Bu beşik park beşiğe göre daha çok sallanıyor diye buna yöneldim. Ama park daha mı rahat olur diye tam karar veremiyorum. Bu anne yanı olabiliyor. Park alırsam da anne yanı olan park beşiklerden alırım. Sizin fikriniz nedir acaba
Aynısını ben de yaşıyorum ama bana sanki yer değiştiriyor ya da bi yere doğru toplanıyor gibi geliyor çok kısa sürüyor öyle ağrı falan da yapmıyor. Hatta ben aaa napıyorsun oğlum yine toplandı bi tarafa deyip gülüyorum. Kasılmanın böyle olacağını sanmıyorum, sonuçta bebekte içeride hareket ediyor ve dediğim gibi pozisyon değiştirirken bunu hissediyor olabiliriz. Bence bahsettikleri şey başka bir şey, adet sancısıyla falan gelen bir kasılma sanırım.Kızlar bazen bebek karnımda bir yerde toplanmış gibi oluyor veya kafasini poposunu vs sanki karnıma yaslamış gibi toplanma gerilme sertlesme oluyor. Burada o hareket kasılma vs yazılmış. Anlattigim seyler normal bebek hareketi mi yoksa riskli bir durum olan kasılma mı
braxton hicks sancı yapmaz ki sadece önde bir toparlanma ve sertleşme hissedilir. Cidden korkulacak bir şey değil doktor bir arkadaşım her kadın yaşıyor ama çoğu fark etmiyor dediAynısını ben de yaşıyorum ama bana sanki yer değiştiriyor ya da bi yere doğru toplanıyor gibi geliyor çok kısa sürüyor öyle ağrı falan da yapmıyor. Hatta ben aaa napıyorsun oğlum yine toplandı bi tarafa deyip gülüyorum. Kasılmanın böyle olacağını sanmıyorum, sonuçta bebekte içeride hareket ediyor ve dediğim gibi pozisyon değiştirirken bunu hissediyor olabiliriz. Bence bahsettikleri şey başka bir şey, adet sancısıyla falan gelen bir kasılma sanırım.
Ben de ona bakıyorum. Trendyoldan Stok gelince haber ver dedim ama takipte kalalım ben de ondan alıcamElele bonte 6in1 düşünüyorum, çok hoşuma gitti ama stokta yok bu aralar. Zaten detaylıdan sonra alışverişe başlayacağım için arada bakıyorum sadece gelmiş mi diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?