2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
ben %20 sini oduyorum muaynelerde ama prfs farki cikablir dogru diyosun. Ben sadece allianzi olanlari mi karsiliyo acaba die merak ettin. Bazi yerlerde hastane anlasmasi bazilarinda doktorun ozel anlasmasi oluyo. Hos girdik bi yola ne çıkaraa bahtımıza

Dün gün boyu sancı yaşadım kasıklarda. Gaz sancısıydı.

Hayırlı haberlerle dönün inşallah

Ya benim sigortam anadolu tss hiçbir şekilde acıbademde geçmiyor diye biliyorum

keskeee bunu eşime anlatabilsem kötü olsa önerir miymiş sevdenur hanım bi kaç arkadasımızda tomokaya gittiler ve yorumlarıda hep cok iyi diye orası diye tutturdu en son senin dediğin olsun diyerek tomokaydan randevu aldık 2.750 TL 'ye aslında artık medicana'nın kalabalıklıgı sıra beklemek vs vs bunaltmaya başladı biara okan bey volkan beyde kuyruklar olurdu ona doğru ilerliyecegiz herhalde

Güncelleme varsa alırım kızlar

Ya çok karışık işler bu sigorta işleri . Doğum ücretlerini öğrendiniz mi siz. Ben sormuş bulundum malesef çok yüksek. berfuto

Maşallahh cok sevindimmm güzel haberler almana bende çıkacağım evden şimdi 3 de randevum heycandan elim ayağım titriyor

Ya çok karışık işler bu sigorta işleri . Doğum ücretlerini öğrendiniz mi siz. Ben sormuş bulundum malesef çok yüksek. berfuto
Doğumu türkiyede planlamıyoruz şimdilik sormadık bakalım bir aksilik olur da burada olursa artık yapacak bir şey yok ne diyorlarsa ok diycez çünkü sabitlememiş olacağız ücreti :/

Normal 75 sezeryan 85 dedi cocugun kan tahlilleri dahil ama degisir siz dogurana kadar dedisonra dedim disardan doktor bakim onlarda 40 50 binlerde e hastaneyle.nerdeyse ayni paraya gelicek haziranda sigortam yenileniyo teminatim 50 bin olucak ama dogurana kadar o da azalir zaten

Doğumu türkiyede planlamıyoruz şimdilik sormadık bakalım bir aksilik olur da burada olursa artık yapacak bir şey yok ne diyorlarsa ok diycez çünkü sabitlememiş olacağız ücreti :/
acıbademde sabitlenmiyormuş malesef. Be kadar güzel nerde düşünüyorsunuz. Benim çok fazla sağlık sorunum ve takip edilmesi gereken dururmum olduğu için yurt dışını cesaret edemiyorum. Yoksa kanadada olsun çok istiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…