- 9 Nisan 2017
- 459
- 1.076
- 113
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #17.461
Hayatınız da şeker minimum düzeydeyse şekere dair bir bulgu yoksa yapılmayabilirBenimde doktorum benim isteğime bıraktı 25+3 deyiz bizde, kararsız kaldım yapıp yaptırmama konusunda. Bu konuda çok fazla yorum var kafam iyice karıştı
Beni biraz sarstı ama geçti çok şükür kişiden kişiye göre değişiyor tabiki sonuçlar güzel çıksın da değerevet bana da öyle dediler ama tabi 2. saatin sonunda söyledilerbaştan söyleselerdi iyidi ben her bekleme süresinde merkeze inip işleri hallettim koştur ettir falan sıcakla bir biraz daralttı ama bayılacak kadar falan olmadım şükür.
Sizinki normal biraz ilerde olduğu için gelişimi benim kilosu daha fazla çoktıBenim 26 850 çünkü 35 cm merak ettim
Benimki önde ama şeker testimde bisi çıkmadı tatliyla da pek aram yok vallahi ne saman isterse buyursun gelsin tospikKilosu önde çıkan anneler biraz daha erken doğma ihyltimali oluyor mesela ben 35. Hafta 3100 Gr doğum yaptım ilk gebeligimde daha yeni de kız kardeşim 1 ay önden gidiyordu gebeliği o da 35 haftalık 3600 doğum yaptı korkutmak için demiyorum ama gebeliği önden gidenler şekerine özellikle dikkat etsin benim var gebelik sekerim gebeliğimin başında da sınırın üzerinde çıkınca insülin basladik ve hala devam ediyorum şu an da haftasıyla uyumlu ama dikkat ediyorum işte tatlı ya falan . Çok da düşkünüm tatlıya kendimi kaybediyorum yerken ama hemen ignemi yapıyorum dengeliyorum
Rabbim Ya Şafi ismiyle şifa versin canım. En kısa sürede hayırlısıyla çıkabilin hastanedenKızlar ben sancı ve sertlesme için acile gelmiştim sancı çıkmadı şükür. Ama karin ağrım var doktorum yatış verdi hastaneye yatıyorum dualarınızı beklerim Allah bebeğimi bana bağışlasın
Amin canım Allah razı olsunnRabbim Ya Şafi ismiyle şifa versin canım. En kısa sürede hayırlısıyla çıkabilin hastaneden
Canım dualarım seninle Allah yardımcın olsun pozitif düşün güzel olcakKızlar ben sancı ve sertlesme için acile gelmiştim sancı çıkmadı şükür. Ama karin ağrım var doktorum yatış verdi hastaneye yatıyorum dualarınızı beklerim Allah bebeğimi bana bağışlasın
Evet yani kazalar oluyor tabii aradaYa cidden mi ya erkek bebekler böyle işiyor mu hemenBenim hep kız kardeşim oldu hiç hayatımda erkek bebek altı değiştirmedim ve görmedim şimdi ne yapacağımı düşünüyorum benim bebeğimde erkek :)
Amin canım baktılar mi rahim ağzına falan telaslanma dualarım seninleKızlar ben sancı ve sertlesme için acile gelmiştim sancı çıkmadı şükür. Ama karin ağrım var doktorum yatış verdi hastaneye yatıyorum dualarınızı beklerim Allah bebeğimi bana bağışlasın
Geçmiş olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallahKızlar ben sancı ve sertlesme için acile gelmiştim sancı çıkmadı şükür. Ama karin ağrım var doktorum yatış verdi hastaneye yatıyorum dualarınızı beklerim Allah bebeğimi bana bağışlasın
Çok geçmiş olsuunKızlar ben sancı ve sertlesme için acile gelmiştim sancı çıkmadı şükür. Ama karin ağrım var doktorum yatış verdi hastaneye yatıyorum dualarınızı beklerim Allah bebeğimi bana bağışlasın
Canım çok geçmiş olsun, hastanede takip edilmek daha iyi olabilir.. güzel haberlerini bekliyoruzKızlar ben sancı ve sertlesme için acile gelmiştim sancı çıkmadı şükür. Ama karin ağrım var doktorum yatış verdi hastaneye yatıyorum dualarınızı beklerim Allah bebeğimi bana bağışlasın
Ben Tr'deyken iki gebeliğimde de klasik şeker yüklemesi yaptırmıştım. Sorun çıkmamıştı. Burada dr aç karına glukozu içip gelmemi söyledi(24. Haftada). 1 saat sonra kan aldılar. Değerlerim yüksek çıkmış, salı günü (26. Haftanın içinde oluyorum) hastaneye gidip 3 aşamalı testi yaptıracağım. Belki size de sonucunuza göre yönlendirme yapacak.Kızlar şeker yüklemesi ile ilgili konuşuyorsunuz sanırım geçen gittiğimde (3 Haziran ) doktor bana normal tok karna glukoz testi falan yaptı ama tok karna yani o şekerli içecekten içmeden. 1 temmuzda randevum var doktora 26 haftalık olacağım aç ya da tok mu gelmeliyim dedim. Farketmez yazmış galiba bana yapmayacak o testi anlamadım ki niye.
Milimetrik olculer oldugu icin doktordan doktora farketme durumu olabiliyor sanki. Benim 21+5 de kilosu 500 du, biraz ileride dediler ama birsey ifade etmez bu haftalarda dediler.Selam hanımlar bugün detaylı ultrasona girdim.Normalde 22+5 haftalık gebeyim.Sıkıntılı bir durum yok fakat bebek iki hafta ilerden olarak 24 hafta ile uyumlu çıktı. Hemen akabinde doktoruma randevum vardı(aynı gün peşpeşe)kendisi baktığında 22 haftayla uyumlu olduğunu kendi baktığını dogru kabul ettiğini belirtti.Şimdi bu şekilde herkesin cihazında fark varsa neden ultrasona girdik o halde?Şeker olabileceği söyledi bu hafta açlık kan şekerim 84 gayet iyi. Bebeğin kilosu 568 gr.Genel olarak sanırım ağır..
Ne yapsam bilemiyorum.Iki doktor aynı hastane farklı sonuçlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?