2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    259
11.haftaya girdim.Mide bulantılarım arttı.Halsizlik ve sürekli uyuma isteği hiç bitmiyor.. Tahlillerimi yaptırdım demirim biraz düşük çıktı sadece ama çok uyku gebelik şekeri olabilir mi? Az önce okudum tedirgin oldum.
Tahlillere giderken aç gidemedim bişeyler atıştırmıştım ama kan verene kadar acıkmıştım.Şekerim normal çıktı ama açlık şekerine bidaha mı baktırsam🫤
Benimde aynı aşırı halsizlik vardı. Demir depolarım düşük çıktı. 8. Haftadayım ama doktor multivitamin başladı. Açlık şekerim normal çıkıyor çünkü

Bugünkü gittiğim profosörde iğneye başlamamı önerdi. Hatta aspirinde kesinlikle dedi ve aspirinede başlayacağım. Hayırlısı bakalım. Hem aspirin hem iğne ağır gelmez mi dedim gelmez dedi

Kızlar doktora geldim bende bebek büyüdükçe büyüyor haftasına göre önde gidiyor şükür herşey iyi dedi doktor mide bulantısı için idrar istedi bi ilaç yazacakmış ona göre bekliyoruz şu an 10 haftalık dedi . Şu bun teorisi kaçıncı haftada bakılıyordu yaa bizim ki hala 13. Hafta net söylicem diyor hadi bekle sabırsızlıkla 🫣
Bun teorisi ne canım ben duymadım hiç 🫢 güzel haberlerle geldiğine çok sevindim 🥰

İyi akşamlar kızlar aranızda bebeğe bebek odası takımı alan var mı ya da araştırıyor musunuz ?
Ben önceden bebekte kullanırız diye ikea’dan dolap almıştım. Bu hafta bir de büyükçe bir şifonyer alacağız yine ikea’dan. Yatak almayacağım zaten park yatak alacağım anne yanı yerine, takıma gerek kalmayacak 😌

11.haftaya girdim.Mide bulantılarım arttı.Halsizlik ve sürekli uyuma isteği hiç bitmiyor.. Tahlillerimi yaptırdım demirim biraz düşük çıktı sadece ama çok uyku gebelik şekeri olabilir mi? Az önce okudum tedirgin oldum.
Tahlillere giderken aç gidemedim bişeyler atıştırmıştım ama kan verene kadar acıkmıştım.Şekerim normal çıktı ama açlık şekerine bidaha mı baktırsam🫤
Yok canm alakası yok bnde de aşırı susuzluk oldu ilk başlarda bnde şüphelendim uyku problemi de vardı tabi geçti ama şekerle ilgili bı sıkıntı değil hormonlardan kaynaklı

Back
X