- 26 Aralık 2016
- 528
- 271
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #10.121
Bende de aynı durum var ama artık daha kontrollü olmaya söz verdimÇok teşekkür ederim çok evhamlıyım sakin olmaya çalışmam lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de aynı durum var ama artık daha kontrollü olmaya söz verdimÇok teşekkür ederim çok evhamlıyım sakin olmaya çalışmam lazım
senin taraman ne zamann sanrım daha yeni 12 haftalık oldukk senden de güel haberleri alırız inş sendenn,herkestennOy maşallah supanAllah Allah nazardan saklasın, sagliklica gelsin kuzuş inşallah
Benim taramam bitti, cinsiyetini bekliyorum teyzesi. Sonuçların da eli kulağındadır (sağlık sonuçları fetal dna test yaptırmadım ben) Rabbim inşallah kazasız belasız sag salim dogurmamizi nasip etsin. Buradan birbirimize tebrik mesajları atarız artıksenin taraman ne zamann sanrım daha yeni 12 haftalık oldukk senden de güel haberleri alırız inş sendenn,herkestenn
Ben de öyle hissetmiştim ikizlerde biri erkek biri kız ama ikisi kız oldu sevinçten havalara uçtum ikiz annesi olarak diyebilirim ki aynı cinsiyet işini çok kolaylaştıracak ve ikisi kız olması daha da kolay olacak . Sağlıkla gelsinler gerçekten çok özel ve güzel ikiz anneliğiTam olarak öyle oldu valla inanamıyorum hala. Bir erkek kesin olur diyordum erkek senesinde girl power diyelim
Yaaa 12. Haftaya kadar belli olmadı mı? Muhtemelen emzirme dolayısı ile adet görmedin. Çok sürpriz olmuştur sağlıkla gelsinKızlar merhaba, bugün 12 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Görünüşe göre Ekim ayı annesi olacağım şu an 6 aylık bir bebeğim var, hepimize güzel bir hamilelik ve doğum diliyorum
11+4te ikili taramada üniversite hastanesinde erkek dediler dünde 15+6da kendi doktorum gayet net erkek olduğunu gösterdiKızlar 12. Haftada ultrasondan cinsiyet öğrenen var mı? 12. Haftada bir çocuğun cinsel organları oluşmuş olur mu değil mi?
Evet canım hiç hissetmedim 6 ay oldu doğum yapalı o yüzden doktora gittim bi baktık baya gelişmiş bir sıpa yatıyor orda ilk hamileliğimde hiç belirtim yoktu bu da öyle oldu. İkiz gibi büyüyecekler artık, bende hala çok şaşkınımYaaa 12. Haftaya kadar belli olmadı mı? Muhtemelen emzirme dolayısı ile adet görmedin. Çok sürpriz olmuştur sağlıkla gelsin
5 nisanda verdim. Bugün e nabızda tahlil adı görünüyor ancak belge vs yazmıyor. Bu kadar uzun sürmesi çok komikAaa hadi ya . Ne zaman vermiştiniz ? Ben de 9 nisanda verdim hala çıkmadı.
Çok sevindim bugün şu ultrason randevusundan da sağ salim çıkalım da ölcem heyecandan. En son 9. Hafta gördüm şu an 13+2 olmalıyızBen de öyle hissetmiştim ikizlerde biri erkek biri kız ama ikisi kız oldu sevinçten havalara uçtum ikiz annesi olarak diyebilirim ki aynı cinsiyet işini çok kolaylaştıracak ve ikisi kız olması daha da kolay olacak . Sağlıkla gelsinler gerçekten çok özel ve güzel ikiz anneliği
ay ben kiminle konussam ikili tarama sonucunda ögrenirsin cinsiyeti dedi sende ögrenirsin inşş :)Benim taramam bitti, cinsiyetini bekliyorum teyzesi. Sonuçların da eli kulağındadır (sağlık sonuçları fetal dna test yaptırmadım ben) Rabbim inşallah kazasız belasız sag salim dogurmamizi nasip etsin. Buradan birbirimize tebrik mesajları atarız artık
Bende 14 hafta oldum + 3.600 almışımBayram sonrası 13. Hafta kilo durumum +3 olarak devam ediyor. Sizde durumlar nasıl?
Ben 12. haftada gittiğimde erkek gibi dedi bacak arasında topluluk görüyorum dediKızlar 12. Haftada ultrasondan cinsiyet öğrenen var mı? 12. Haftada bir çocuğun cinsel organları oluşmuş olur mu değil mi?
Yaa çok sevinim canım maşallahTam olarak öyle oldu valla inanamıyorum hala. Bir erkek kesin olur diyordum erkek senesinde girl power diyelim
Ayy çok sinir bozucu hala bekliyorum . Cumaya kadar çıkar inşallah5 nisanda verdim. Bugün e nabızda tahlil adı görünüyor ancak belge vs yazmıyor. Bu kadar uzun sürmesi çok komik
Tekrar kontrol ettim belge olarak görünüyor. Bugün için geç kaldı gitsem sıra vermezler herhaldeAyy çok sinir bozucu hala bekliyorum . Cumaya kadar çıkar inşallah