• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Hanımlar konuyu değiştiriyorum, sözünüzü balla kesiyorum müsaadenizle bir sey soracağım
Bebeğinizin yatagini hâlâ eğimli mi kullanıyorsunuz. Ben önceleri yatak başını yükselmiştim ancak son bir haftadır düzleştirdim. Ama içim rahat değil sizin yataklar düz mü?
Ben iki aydır düz kullanıyorum, öncesinde reflü yatağı kullanıyordum. Bebeğim 9 aylık, düzeltilmiş 7 aylık. Düzeltilmiş 4 aylıkken düz yatak denemiştim ama gece boğulma sesine uyandım çok korkutucuydu, tekrar reflü yatağına geçmiştim. İki aydır sorun yaşamıyoruz. Bir haftadır bir sorun yaşamadıysanız problem yoktur. Yine de bir süre takip edin uykularında.

Ben haş
Hanımlar konuyu değiştiriyorum, sözünüzü balla kesiyorum müsaadenizle bir sey soracağım
Bebeğinizin yatagini hâlâ eğimli mi kullanıyorsunuz. Ben önceleri yatak başını yükselmiştim ancak son bir haftadır düzleştirdim. Ama içim rahat değil sizin yataklar düz mü?
Ben hala yastıklı yatırıyorum bizimki cok tükürüklü ağzı cok sulanıyo gündüz otururken bile bazen yutuyo tıkanıyo gibi o yüzden şimdilik devam ediyorum

Kısa şortlar aldım penye rahat hareket edebilmesi için muslin kumaşı gibi şort pantolon geze geze e bebek civil karışık bebek mağazalardan işte 🤭
Ben de şort aldım da mevsim geçişinde giydirmek için penye pantolon, eşofman arıyorum ince rahat bir şeyler. Mağaza gezmek benimkiyle zor, ağlıyor durmuyor. İnternetten alıyorum hep ama bulamadım henüz.

Erkek bebeklerinize ince pantolonlar aldınız mı hiç kızlar. Yaz geliyor. Uzun ama rahat ince şeyler bakıyorum öneriniz var mı
Lcw de görmüştüm geçen hafta güzel modeller vardı ama her mağazada var mı bilmiyorum. Mall of İstanbul mağazası oldukça büyük olduğundan sebep çok model oluyor

Back
X