- 9 Aralık 2023
- 1.045
- 1.148
- 53
- 35
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #34.001
Erkek bebeklerinize ince pantolonlar aldınız mı hiç kızlar. Yaz geliyor. Uzun ama rahat ince şeyler bakıyorum öneriniz var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben müslin pantolonlar almıştım bayramlık güzeldi. Ama buradaki bir mağazadan aldım.Erkek bebeklerinize ince pantolonlar aldınız mı hiç kızlar. Yaz geliyor. Uzun ama rahat ince şeyler bakıyorum öneriniz var mı
Ben de arıyorum ama bulamadım.Erkek bebeklerinize ince pantolonlar aldınız mı hiç kızlar. Yaz geliyor. Uzun ama rahat ince şeyler bakıyorum öneriniz var mı
Maşallah.An itibariyle 3. Dişimiz de çıktı ve 4. De yolda. 2 3 güne o da çıkar![]()
Ben iki aydır düz kullanıyorum, öncesinde reflü yatağı kullanıyordum. Bebeğim 9 aylık, düzeltilmiş 7 aylık. Düzeltilmiş 4 aylıkken düz yatak denemiştim ama gece boğulma sesine uyandım çok korkutucuydu, tekrar reflü yatağına geçmiştim. İki aydır sorun yaşamıyoruz. Bir haftadır bir sorun yaşamadıysanız problem yoktur. Yine de bir süre takip edin uykularında.Hanımlar konuyu değiştiriyorum, sözünüzü balla kesiyorum müsaadenizle bir sey soracağım
Bebeğinizin yatagini hâlâ eğimli mi kullanıyorsunuz. Ben önceleri yatak başını yükselmiştim ancak son bir haftadır düzleştirdim. Ama içim rahat değil sizin yataklar düz mü?
Ben hala yastıklı yatırıyorum bizimki cok tükürüklü ağzı cok sulanıyo gündüz otururken bile bazen yutuyo tıkanıyo gibi o yüzden şimdilik devam ediyorumHanımlar konuyu değiştiriyorum, sözünüzü balla kesiyorum müsaadenizle bir sey soracağım
Bebeğinizin yatagini hâlâ eğimli mi kullanıyorsunuz. Ben önceleri yatak başını yükselmiştim ancak son bir haftadır düzleştirdim. Ama içim rahat değil sizin yataklar düz mü?
Kızzz maşallah bize verin bir dişinizi biz burda yıprandık perişanız dişler yüzünden cıkmadı bir türlüüAn itibariyle 3. Dişimiz de çıktı ve 4. De yolda. 2 3 güne o da çıkar![]()
Kısa şortlar aldım penye rahat hareket edebilmesi için muslin kumaşı gibi şort pantolon geze geze e bebek civil karışık bebek mağazalardan işteErkek bebeklerinize ince pantolonlar aldınız mı hiç kızlar. Yaz geliyor. Uzun ama rahat ince şeyler bakıyorum öneriniz var mı
Ben de şort aldım da mevsim geçişinde giydirmek için penye pantolon, eşofman arıyorum ince rahat bir şeyler. Mağaza gezmek benimkiyle zor, ağlıyor durmuyor. İnternetten alıyorum hep ama bulamadım henüz.Kısa şortlar aldım penye rahat hareket edebilmesi için muslin kumaşı gibi şort pantolon geze geze e bebek civil karışık bebek mağazalardan işte![]()
Ben de anlamadım nasıl olduğunu. ŞaşkınızKızzz maşallah bize verin bir dişinizi biz burda yıprandık perişanız dişler yüzünden cıkmadı bir türlüü![]()
bizim de çıkmadı. Çıksa kurtulsak diyorumKızzz maşallah bize verin bir dişinizi biz burda yıprandık perişanız dişler yüzünden cıkmadı bir türlüü![]()
TesekkurlerBen haş
Ben hala yastıklı yatırıyorum bizimki cok tükürüklü ağzı cok sulanıyo gündüz otururken bile bazen yutuyo tıkanıyo gibi o yüzden şimdilik devam ediyorum
Lcw de görmüştüm geçen hafta güzel modeller vardı ama her mağazada var mı bilmiyorum. Mall of İstanbul mağazası oldukça büyük olduğundan sebep çok model oluyorErkek bebeklerinize ince pantolonlar aldınız mı hiç kızlar. Yaz geliyor. Uzun ama rahat ince şeyler bakıyorum öneriniz var mı
1 tane bile dişi olmayan bebem….An itibariyle 3. Dişimiz de çıktı ve 4. De yolda. 2 3 güne o da çıkar![]()
Ay olsun geç olsun güç olmasin1 tane bile dişi olmayan bebem….
Ama diş sancıları da çok zor yavrucugum içinAy olsun geç olsun güç olmasin
Belki zorlu olmaz belli olmuyorAma diş sancıları da çok zor yavrucugum için
inşallah olmaz ama sebepsiz ağlamalarını doktor dişe bağlıyor o yüzden öyle dedimBelki zorlu olmaz belli olmuyor
Benimki 10 günden fazla oldu istah gitti dişe bağlıyor doktor , olacak öyle şeyler, Allah beterinden korusuninşallah olmaz ama sebepsiz ağlamalarını doktor dişe bağlıyor o yüzden öyle dedim