Cnm merhaba bizimde kakamız mukuslu sürekli, hatta geçenler de 1 kere nokta kadar kan gördüm. Hafif egzamamız var . Gaz sorunu yenidoğanken oldu ama probiyotik damla ile düzeldi. Neyse cocuk dr mukus tek basına önemsiz egzama yogun değil kandan dolayı aalerjiye yönlendirdi. Alerji test yaptı bişi cıkmadı, okadar kan bikerelik önemsiz dedi ama kakası sürekli mukuslu oldugundan 2 hafta süt diyeti önerdi . Peki yumurta diye sordum gerek yok dedi. 1 hafta oldu diyetteyim egzama geçti gibi oldu başta, ama şimdi hafif yayılmış gibi geldi. Bunarada instada bi alerji prof alerjik bebeklerde ek gıdaya 4 4,5 ay gibi geçiririz dediği için cok ufak tadımlara başladık, şimdi mukuslu kaka durdu. Abiside alerjik oldugundan ben alerjik olduğunu düşünüyorum ama dr ları ikna edemiyorum işte. Geçmiş yorumları okuyamadım sizin süreciniz nasıl ilerlediCanım bizimde doğduğundan bu yana kakası mukuslu ama sonra gazı arttı 1 aydır gece sürekli uyanıyor karnı aşırı gurulduyor ve huzursuz ağız kenarlarında döküntü var ama doktor her şeyi ağzına götürdüğü için olabilir dedi. Doktor 2 hafta alerjik olacak her şeyi kes dedi süt ürünleri yumurta çerez et her 2 hafta sonra diyeti açalım dedi çok çok zor bir süreç ne yazık ki
Bende öyleyim durmak bilmiyorum acayip istahliyim hamileykrn böyle değildim biraz çok yesem rahatsız oluyordum. Şimdi hiç rahatsız falan olmuyorum yatarken bile yiyip yatıyorum bilmiyorum nolcakYa benim iştahım inanılmaz açıldı gece gündüz deli gibi elime ne geçerse yiyorum. Bazen gözüm dönüyo boş ekmek kemiriyorumen az 15 kg vermem lazım nasıl olcak
Sleepy yeşil paket çok kötü trendyoldaki de sahte zaten sarı idare eder baby turco da naylon gibi.Kaç haftalık ki? Benimki 14 haftalıkken kendini çevirmeye başladı şu ands da yan duruyor ama tam dönemiyor yana dönüyor sadece. Kiloyla alakalı değildir çünkü bizimki de 7.300
Ben yenidoğanken kullandım Sleepy yeşil paketin aynısı canım çok ince bir bez ama yumuşak. Kalıbı Sleepy ile aynı. Pişik yaptı bizde ama Sleepy de yapmıştı
ayy anladım evet çok zordurCanım bizimde doğduğundan bu yana kakası mukuslu ama sonra gazı arttı 1 aydır gece sürekli uyanıyor karnı aşırı gurulduyor ve huzursuz ağız kenarlarında döküntü var ama doktor her şeyi ağzına götürdüğü için olabilir dedi. Doktor 2 hafta alerjik olacak her şeyi kes dedi süt ürünleri yumurta çerez et her 2 hafta sonra diyeti açalım dedi çok çok zor bir süreç ne yazık ki
Ben çay kaşığına damlatıyorum 7 damla minik minik yalana yalana içiyorKızlar demir takviyesine başladınız mı? Bizim doktorumuz yazdı, ocean microfer yazmış zaten onu alacaktım ben de. Ama nasıl vereceğimi bilemiyorum, ağzına damlatma işinden korkuyorum çünkü iki kez öyle boğulma tehlikesi atlattık. Ama başka türlü de nasıl vericez bilemiyorum
Ben sadece dısarı cıkınca ıslak mendil kullanıyorum. Evde hep pamuk. Bezde de prima kulanıyoruz hala. Geceleri 12 saat bile altında durdugu oluyor çişte pişik olmuyor. Kakada da olmadı aslında. Bikaç kez pişik başladı kızarmaya ondada hep evde pamukla siliyordum tahminimce yedigim portakal mandalina asitli oldugundan etkiledi pişik kremi sürdüm o durumdada. İlk zamanlar premıum care kullanıyprduk sonra yanlışlıkla aktüf bebe almısız o zaman sanki pişik yaptı sonra premıum care aldım. Yani bezden de pşik olmus olabilir.Sleepy yeşil paket çok kötü trendyoldaki de sahte zaten sarı idare eder baby turco da naylon gibi.
Sleepy ecologic güzel bio natural güzel
En iyi tavsiyem molfix pure & Soft zaten çok iyi prima gibi aynı fiyat da fena değil
Kızlar bez pişik yapmaz çiş ve kaka kalıntıları ile durulanmayan ıslak mendil pişik yapar
altını değiştirmeden önce bi tane ıslak mendili çeşmede yıkayın çişten sonra temiz bezi takmadan durulayın popişi
Kakadan sonra da kıçını yıkayın lavaboda sıfır pişik
Sizin belirtileriniz varmış bayağı bizde sadece aşırı gaz ve huysuzluk mukuslu kaka var doğduğundan beri gaz 3. Ayda aşırı arttı saatte bir uyanmalar başladı doktor alerjiden şüphelendi bizde testlerde çıkmadı yani test sonuçları cuma günü belli oldu doktorla görüşemedik daha bende diyeti bırakmadım doktorla görüşene kadar. Gaita testi ve kan testi verdik bir şeye alerji görünmüyor bir başka doktor da bağırsak enfeksiyonu olabilir demişti biraz karışıkCnm merhaba bizimde kakamız mukuslu sürekli, hatta geçenler de 1 kere nokta kadar kan gördüm. Hafif egzamamız var . Gaz sorunu yenidoğanken oldu ama probiyotik damla ile düzeldi. Neyse cocuk dr mukus tek basına önemsiz egzama yogun değil kandan dolayı aalerjiye yönlendirdi. Alerji test yaptı bişi cıkmadı, okadar kan bikerelik önemsiz dedi ama kakası sürekli mukuslu oldugundan 2 hafta süt diyeti önerdi . Peki yumurta diye sordum gerek yok dedi. 1 hafta oldu diyetteyim egzama geçti gibi oldu başta, ama şimdi hafif yayılmış gibi geldi. Bunarada instada bi alerji prof alerjik bebeklerde ek gıdaya 4 4,5 ay gibi geçiririz dediği için cok ufak tadımlara başladık, şimdi mukuslu kaka durdu. Abiside alerjik oldugundan ben alerjik olduğunu düşünüyorum ama dr ları ikna edemiyorum işte. Geçmiş yorumları okuyamadım sizin süreciniz nasıl ilerledi
Canım ağız çevresi döküntüsü falan çok fazla değilse ve çocuk huzursuz değilse hiç diyete başlama bence tabi doktora danışmak daha iyi çünkü zor bir süreç. Sadece kendince bir gözlem yapabilirsin belki miktar azaltarak falan ama yine doktoruna sor muhakkakayy anladım evet çok zordurben de denesem mi acaba ama bunları kesince sütün de etkilenmedi mi? faydalı olan ne varsa bırakıyorsun. takviye kullanıyor musun?
Benim bebiş ek gıdaya geçsin eşimle spora gidicez anneme daha rahat bırakırım hemYa benim iştahım inanılmaz açıldı gece gündüz deli gibi elime ne geçerse yiyorum. Bazen gözüm dönüyo boş ekmek kemiriyorumen az 15 kg vermem lazım nasıl olcak
Ben çoook uzun süre kimseye bırakabileceğimi sanmıyorum. Bakamayacaklarından değil ama ben ayrı kalmakta zorlanıyorum aklım hep onda kalıyo belki zamanla düzelirimBenim bebiş ek gıdaya geçsin eşimle spora gidicez anneme daha rahat bırakırım hem
Doğru ben hep yıkıyorum kakadan sonra. Ben farketmeden kaka yapmışsa ve biraz beklemişse hemen pişik oluyor. Çişi beklese de pişik olmadıSleepy yeşil paket çok kötü trendyoldaki de sahte zaten sarı idare eder baby turco da naylon gibi.
En iyi tavsiyem molfix pure & Soft zaten çok iyi prima gibi aynı fiyat da fena değil
Kızlar bez pişik yapmaz çiş ve kaka kalıntıları ile durulanmayan ıslak mendil pişik yapar
altını değiştirmeden önce bi tane ıslak mendili çeşmede yıkayın çişten sonra temiz bezi takmadan durulayın popişi
benim bebegim 4,5 aylık kucuk oldugundan testte cıkmayabilir 6 ay sonra testi bir daha yaparız demişti doktor. Evet aslında belirtilerimz var ama hangi doktora söylediysem önemsemedi. ciddi belirttiler olmasını istediler. Fakatyoğun mukuslu kaka olduğu için iki hafta süt ürünleri tüketme dedi ama bence yumurta da dokunuyor. Bu arada ilk çocuğum da alerjik ondada hiçbir şekilde testte çıkmamıştı ama bebeklikte süt ürünleri ve yumurtaya alerjisi vardıSizin belirtileriniz varmış bayağı bizde sadece aşırı gaz ve huysuzluk mukuslu kaka var doğduğundan beri gaz 3. Ayda aşırı arttı saatte bir uyanmalar başladı doktor alerjiden şüphelendi bizde testlerde çıkmadı yani test sonuçları cuma günü belli oldu doktorla görüşemedik daha bende diyeti bırakmadım doktorla görüşene kadar. Gaita testi ve kan testi verdik bir şeye alerji görünmüyor bir başka doktor da bağırsak enfeksiyonu olabilir demişti biraz karışık
Ben hep pamukla temizliyorum ıslak mendilden olma ihtimali yok yani canım bariz net bezden oluyorSleepy yeşil paket çok kötü trendyoldaki de sahte zaten sarı idare eder baby turco da naylon gibi.
Kız portakal mandalina gaz da yapıyor bebeğe he bak onları tükettiğin gün gözlemle bana da diyetisyenim dedi cidden gözlemledim öyleBen sadece dısarı cıkınca ıslak mendil kullanıyorum. Evde hep pamuk. Bezde de prima kulanıyoruz hala. Geceleri 12 saat bile altında durdugu oluyor çişte pişik olmuyor. Kakada da olmadı aslında. Bikaç kez pişik başladı kızarmaya ondada hep evde pamukla siliyordum tahminimce yedigim portakal mandalina asitli oldugundan etkiledi pişik kremi sürdüm o durumdada. İlk zamanlar premıum care kullanıyprduk sonra yanlışlıkla aktüf bebe almısız o zaman sanki pişik yaptı sonra premıum care aldım. Yani bezden de pşik olmus olabilir.ama şimdi goon la molfix aldım gunduzleri deniycem gece gene prima takarım. Bizim kaka taşma problemimiz var acayip. Şu sıralar baya azaldı ama daha yeniye gelene kadar günde 3 kez falan kala çitiliyodum
Tam 4 kere uyudu koyduğum an açtı gözünü yenidoğan dönemindeki gibi şimdi yorgunluktan uyudu bakalım inşallah gece uykusuna geçmiştirAY İMDAT BU BEBE NEDEN UYUMUYOR
Az uyaran aldıysa veya fazla uyaran aldıysa uyuyamıyormuş bebeler. Veya çok yorgunsa da uyuyamıyorlar tuhaf bir şekilde. Bacım Allah kolaylık versinAY İMDAT BU BEBE NEDEN UYUMUYOR
Kocana böyle bakmak ister misin ?AY İMDAT BU BEBE NEDEN UYUMUYOR
Gündüz uykularını çok güzel yaptı diğer günlerle aynı saatte ama akşam avmye gittik 2 saat kadar orda her şey çok dikkatini çekti ondan mı oldu acabaAz uyaran aldıysa veya fazla uyaran aldıysa uyuyamıyormuş bebeler. Veya çok yorgunsa da uyuyamıyorlar tuhaf bir şekilde. Bacım Allah kolaylık versin
Bir şey diyeyim mi kocamı dövmeme ramak kalmıştı gerçekten horul horul uyurken ağzına çakmak istedim iki taneKocana böyle bakmak ister misin ?
Şaka bi yana huzursuz mu ağlıyor mu
Niye böyle oldu ya en geç 10 11 gibi gece uykusuna geçerdi ilk defa sabrımın sınırına geldim çok zorlandım. Şimdi uyudu umarım uyanmazBen hep pamukla temizliyorum ıslak mendilden olma ihtimali yok yani canım bariz net bezden oluyorBen de bebekken sadece o dönem üretilen bir bez markası varmış onu kullanabiliyormuş annem aşırı hassasmışım oğlum da anasına çekmiş
Kız portakal mandalina gaz da yapıyor bebeğe he bak onları tükettiğin gün gözlemle bana da diyetisyenim dedi cidden gözlemledim öyle
Tam 4 kere uyudu koyduğum an açtı gözünü yenidoğan dönemindeki gibi şimdi yorgunluktan uyudu bakalım inşallah gece uykusuna geçmiştir
Bazen ben de aşırı sinirleniyorum haklısın canımBir şey diyeyim mi kocamı dövmeme ramak kalmıştı gerçekten horul horul uyurken ağzına çakmak istedim iki tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?