2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    254
Kızlar kalp doktoruna gittik kontrolümüz vardı mademoisella sende haber ver demiştin galiba öyle hatırlıyorum maalesef kalbindeki delik olduğu gibi duruyormuş ilerleme yok ama gerileme de yok doktor beklicez dedi 6 ay sonra tekrar gelin dedi zatürre bronşit grip mümkünse koruyun olmasın dedi nefesi çok hızlı alıp verirse kilo alımı durursa kontrol zamanını bekleme hemen getir dedi çok üzüldüm ya baya da büyük demişti ilk kontrolde delik hala aynı işte üfürüm de devam ediyor büyük umutla gitmiştim üzülerek çıktım

canım ya inşallah düzelir kendiliğinden daha çok küçük. düzelmezse de tedavisi sorunsuz hallolur. ben yoğunbakımdan çıktıktan sonra hiç götürmedim kardiyolojiye. şubat ayında randevu alıcam inşallah bakalım ne diyecek

Ben en son kırkım çıkınca doktora gitmiştim ve dördüncü aydan itibaren egzersizlere başlayabilceğimi söylemişti, diastatis recti oluşmuş mu diye baktı çünkü o karın egzersizi için sıkıntılı bir durum. Sezeryan esnasında karnımın iki tarafındaki kası zaten bitiştirip işleme devam ettiğini söylemişti. Ama ben başlamadım . Eşim spora gidiyor o bacakların sıkılaşması için birkaç hareket gösterdi tek ayak üzerinde durup diğer bacağı 10 defa aç kapa yapıyorsun sonra diğer bacak için aynı şekilde. Günde 3 kez. Ve gün geçtikçe sayısını arttırmak önemli, toto için zaten squat…
+15 ile 80 kilo doğuma girdim kırkımda 73’tüm şu an 69 kiloyum. Diyet yaptım bir ay ve sütüm inanılmaz kalitesizleşmiş geçen ay sadece 400 gram aldı ve daha yeni 5800’e ulaştık…yaptığıma pişman oldum açıkçası. Şimdi lohusa dönemi gibi yiyorum diyet miyet hak getire. Bir daha hamile kalmak istersem kesinlikle salmak istemiyorum doğuma kadar ve 50 kiloyken kalim lütfen

İlerlememiş olması da iyi bak belki zamanla küçülür benim yeğenim de öyle büyüdü şimdi koca delikanlı oldu. Biraz dikkat istiyor sadece üzme kendini

Negatif çıktıysa yoktur herhalde bizde test yapılmadı diyetten sonuç alamadığım için deneme yaptık relactaz ile ve işe yaradı
Bizede maflor verdi doktor biraz işe yaradı gibi ama kakası yine su gibi oldu bugün gece zor yapmıstı normaldi sabah yine mukus

emzirirken diyet sıkıntı ya. ramazanda oruç filan bile tutamam muhtemelen. bebişler büyüsün de kiloyu her zaman veririz ama tabii sütümüzü tehlikeye atmadan sıkılaşmak hem beden hem de ruh sağlığımız için iyi olur. ben de youtubedan bişeyler bakıcam mecbur. 40ımda kadın doğum doktoruma muayene olmuştum her şey güzel ilerlemiş, dikişler de iyi durumda demişti. daha gitmedim ama gitmem gerekir mi acaba

Ya benim iştahım inanılmaz açıldı gece gündüz deli gibi elime ne geçerse yiyorum. Bazen gözüm dönüyo boş ekmek kemiriyorum en az 15 kg vermem lazım nasıl olcak

Ruh sağlığım için kesinlikle aynaya bakınca moralim bozuluyordu şimdi bi tık daha iyi ama tövbe diyete hdjdj bebeklerimiz önemli ek gıdaya tam geçsin de bi hayırlısıyla inşallah
Doktora tekrar giderim ama başka doktora sanırım çünkü canım doktorum meral arısal kendine yer açtı ve sigorta geçiyor mu bilmiyorum henüz

Bende tekrar gitmedim

Ya benim iştahım inanılmaz açıldı gece gündüz deli gibi elime ne geçerse yiyorum. Bazen gözüm dönüyo boş ekmek kemiriyorum en az 15 kg vermem lazım nasıl olcak
Ay yiyebilmenin de kıymetini bilmek lazımmış 10 gündür diyetteyim gözümün önünden neler neler geçmiyor kilo falan umrumda olmadan yiyeceğin çocuğumun alerjisi biterse

Kendi kendime nazar değdirdim kızıma ya bir haftadır uyumuyor çocuk huni takıp gezmeme az kaldı bir de bu hafta tekrar iş başlıyor ne olacak bilmiyorum zombi gibi yaşıyorum

Ay yiyebilmenin de kıymetini bilmek lazımmış 10 gündür diyetteyim gözümün önünden neler neler geçmiyor kilo falan umrumda olmadan yiyeceğin çocuğumun alerjisi biterse
ne diyeti yapıyorsun süt ürünleri mi? ya grupta çok alerji konusu dönüyor, ben hiç alerji düşünmedim ama düşününce bizim bebek de doğduğundan beri kusuyor, kakası mukuslu, dönem dönem tekrarlayan kabızlık ve ağzının kenarında kırmızı kırmızı döküntüler var. bunlar acaba alerji belirtisi mi? bu kadarla kalırsa kendiliğinden geçer mi diye düşünüyorum

Canım bizimde doğduğundan bu yana kakası mukuslu ama sonra gazı arttı 1 aydır gece sürekli uyanıyor karnı aşırı gurulduyor ve huzursuz ağız kenarlarında döküntü var ama doktor her şeyi ağzına götürdüğü için olabilir dedi. Doktor 2 hafta alerjik olacak her şeyi kes dedi süt ürünleri yumurta çerez et her 2 hafta sonra diyeti açalım dedi çok çok zor bir süreç ne yazık ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…