2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    254
Aa hadi ya, prima da taşırabiliyorsa demek ki çok da beze bağlı değil kakaya bağlı gibi Ben gece kullanınca molfixi tuttum cidden. Kaka hiç taşmadı ama gece boyu duran çişle kocaman olmuş bez ama hiç taşırmamış ve tahriş etmemiş.

mesela çok acıktığı zaman ama böyle ciddi acıksa yine de emmez mi? benim bebeğim de prematüre bu arada. 35 gün ybüde kaldı ben de çok korkmuştum emmeyecek diye ki ilk eve geldiğinde emmiyordu da. zar zor 5 dk memede duruyordu onda da benim dürtmemle zorlamayla falan biraz emiyordu. İlk 10 gün kilo almak bir yana kilo verdiğini görünce bende ipler koptu, dünyanın sonu değil ya biberonla veririm dedim. öyle de yapacaktım ama annem başımda dikildi. memeyi tutup çocuğun ağzına verdi, bekledi başında bir gün iki gün derken emmeye başladı şunu demek istiyorum bana kalsa çoktan vazgeçmiştim ama annem sebat ettirdi. acaba ufak bi şans varsa biraz zorlasan emmez mi? bu arada 7 aydır da senin sütünle beslenmiş aslında az bir süre değil maşallah bırakırsan da kendini kötü hissetme sakın ama emzirmek istediğini söylediğin için diyorum bunları, belki memeye döner. 4 buçuk aylık bebeğin çenesi ne kadar da olsa bir yenidoğandan güçlüdür gibi geliyor. bebişine güvenip biraz uğraşsan bi noktadan sonra alışmaz mı? belki ilk bir hafta pek kilo alamaz ama denemeye değebilir

ben de bunu demeye geliyordum canım beze değil de kakaya ve hangi şartlarda yaptığına bağlı. yatar pozisyonda yaparsa geriye doğru akıyor kaka, biraz da sıvı olunca. ben ilk 3 ay prima kullandım, sürekli taşıyordu kakası çünkü o zaman çok sık kaka yapıyordu ve hemen müdahale edemiyordum uyuyordu vs. şu an molfix kullanıyorum. kakayı sadece uyanıkken ve 2 günde bir yapıyor. yaptığı gibi değiştiriyorum sıfır taşma

Evet ya bizim de kakalar belli bi düzene oturduğu için yaptığında hemen farkedip alabiliyoruz. Onun da etkisi var taşmama olayında

Kızlar ya robot süpürge bakıyorum ve çok fazla çeşit var elinizde var mı robot süpürge ve memnun musunuz… Bebek yakında emeklemeye başlicak evi de her gün süpüremiyorum kıl tüy olmasın hiç artık

Yaa evet ben 5 aydır prima kullanıyprum hiç araya başka bez sokmadık. Ama kakayla alakalı bence de. Ben duyuyorum kaka yaptıgını baya sesli. Ve duydugum gibi kaldırıyorum gene de taşmış oluyor. Ama bu haftalarda duymamaya başladım ve taşmıyor. Sanırım yavrum insan gibi .ıçmaya başladı ama yani bugun bacak kısmından tastı goon. Dünde sırttan taştı. Sabah molfix taktım tasırmadı yarında denicem o şiddetli zamanları bakalım nolcak.

Aranızda alerji tespiti için kanda alerji testi yaptıran var mı? Doğruluk payı ne kadar 5 ay için?
Şu an 4.5 aylık. 5 ay kontrolünde yaptırcaz. Süt alerjisi var diyerek süt ürünlerini kesmiştim. Et yumurta vs devam. Dr umuz da rahat biraz. Fazla açıklama da yapmadı alerji konusunda. Kilo alımı iyiydi. 4.ayda baya azaldı. Bunun ek gıdası var daha. Bana ortaya karışık bişeyler yapıyormuşum gibi geliyor diyet yaparken.

Roborock kesinlikle çok iyi tavsiye ederim.

maşallah maşallah annesi Allah nazardan saklasın

Roborock en iyisi xiaomi falan yanında biraz tırt. Ben s5 max kullanıyorum 6 yıl falan oldu alalı. Yeni modelleri daha iyidir. Annemde de bu var. Teyzem de q8 max almıstı yanılmıyorsam oda memnun. Yani bütce dahilinde hepsi iş görür gibi

Eller serbest pompa aldım ama benden sütü çıkarmadı çünkü göğsümü sıkmadan çıkmıyor süt lansinohla sıka sıka çıkarıyorum. Gerçekten zor bir süreç Allah hepimize kolaylık versin

İnan her yolu denedim eds şırınga. Açken tokken uykuluyken uyanıkken. Bi ara emcek gibi oldu sonra ne olduysa memeye koyunca kendini öksürtene kadar ağlıyor çatlıyor benim umudum vardı ama ankarada çok ünlü bi doktor var öğe çultu kantaroğlu ona gittik o emmez dedi yani emer tamam ama beslenmesini emerek yapamaz dedi aç kalır dedi. Beslenme yine biberon ile olur dedi. Zaten iştahı da az. Çalışmaya başlayana kadar sağacağım bakalım nisana kadar. Elimden geldiğince süt vermeye çalışacağım oğluma. İnanın çok zor durumdayım.

öyleyse sen elinden gelen her şeyi yapmışsın, çok şükür sağ, salim yavrun yanında. gerisini düşünme bi şekilde beslenecek büyüyecek. biraz daha büyüyüp etkileşime girdiğinizde çok daha güzel bağ kuracaksınız. annesini arıyacak başkasını istemeyecek senin de için zamanla daha rahat edecektir inşallah. üzme kendini. tekrar Allah kolaylık versin

Max 20 bin civarı bakıyorum eşim xiomi övüyor bana ama benim çevremdek de hep roborock var memnunlar da… bakıyım bakalım teşekkür ederimm

Anladım canım. Burda bi arkadaş da söylemişti, süt kanalları arkada olabiliyormuş. Belki öyle bişeydir Hastane tipleri ne var ne yok çıkarıyor diyorlar ama işte başında oturmak mesele. Sağmak öyle zor ki insan motive olmadan devam edemiyor gerçekten. Sen kendin ve bebeğin için en huzurlu, en mutlu nasıl olacaksan ona yönel ve dış seslere kendini kapat. Anne içgüdüne güvenip devam et ve en iyisi nasıl olacaksa onu yap bence canım. Sağmayı kesmek için de instagramda takip ettiğim annebebekdoktoru diye bi hesap vardı, emzirmeyi keserken mochi süt toplayıcısıyla memedeki sütü boşaltıyordu ama uyarmadığı için arttırmıyor, böyle böyle azalacak demişti. Bi bakabilirsin istersen

Benim iki tane robotum var istanbulda philips 7000 hazneli var burada en ucuz xiaomi e5 var. Bence bütcen yoksa en ucuzu bile iş görüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…