Aa hadi ya, prima da taşırabiliyorsa demek ki çok da beze bağlı değil kakaya bağlı gibiBen hep prima kullandım bütün kaka taşmaları primada oldu çiş hiç taşmadı. Öyle aman aman bi pişikte olmadı. Bikaç gündür goon kullanıyorum. Yani onda da taşma oldu maalesef dün. Bacak kısmından hafif hafif tasıyordu ama sırttanda cıktı. Bide kaka dış yuzeye yayılıyo gibi komple rengi değişiyo bezin. Bugun molfix taktım ilginç bi şekilde taşmadı yarın falan da denicem. Ama herzAman kaka taşımı olmuyor zaten. Bazende arka arkaya cok oluyo
mesela çok acıktığı zaman ama böyle ciddi acıksa yine de emmez mi? benim bebeğim de prematüre bu arada. 35 gün ybüde kaldı ben de çok korkmuştum emmeyecek diye ki ilk eve geldiğinde emmiyordu da. zar zor 5 dk memede duruyordu onda da benim dürtmemle zorlamayla falan biraz emiyordu. İlk 10 gün kilo almak bir yana kilo verdiğini görünce bende ipler koptu, dünyanın sonu değil ya biberonla veririm dedim. öyle de yapacaktım ama annem başımda dikildi. memeyi tutup çocuğun ağzına verdi, bekledi başında bir gün iki gün derken emmeye başladıAmazondan aldım silikon uç biberon gibi olan bir iki aldı sonra yine emmedi. Hatta instagramda tülin diye bir ebe var onda gördüm. Ben de reçel sürdüm reçeli yaladı sonra memeyi diliyle itti. Emme isteği çok ama biberonu emmek istiyor asla mememi emmiyor. Zaten 27 haftalık doğdu ne hamileliği yaşayabildim ne çocuğumu hemen kucağıma alabildim çok üzüldüm emmedi diye hala üzülüyorum. Sadece beslenme için değil aramızdaki bağ daha kuvvetli mi olurdu bilmiyorum içinde çok ukte kaldı.hastaneye fln gidince emzirme odasında emziren anneleri görünce içim hala sızlıyor ben emziremedim diye. Çok zor zamanlar geçirdim hala da geçiriyorum Allahım inşallah kolaylaştırır artık
ben de bunu demeye geliyordum canımAa hadi ya, prima da taşırabiliyorsa demek ki çok da beze bağlı değil kakaya bağlı gibiBen gece kullanınca molfixi tuttum cidden. Kaka hiç taşmadı ama gece boyu duran çişle kocaman olmuş bez ama hiç taşırmamış ve tahriş etmemiş.
Evet ya bizim de kakalar belli bi düzene oturduğu için yaptığında hemen farkedip alabiliyoruz. Onun da etkisi var taşmama olayındaben de bunu demeye geliyordum canımbeze değil de kakaya ve hangi şartlarda yaptığına bağlı. yatar pozisyonda yaparsa geriye doğru akıyor kaka, biraz da sıvı olunca. ben ilk 3 ay prima kullandım, sürekli taşıyordu kakası çünkü o zaman çok sık kaka yapıyordu ve hemen müdahale edemiyordum uyuyordu vs. şu an molfix kullanıyorum. kakayı sadece uyanıkken ve 2 günde bir yapıyor. yaptığı gibi değiştiriyorum sıfır taşma
Aa hadi ya, prima da taşırabiliyorsa demek ki çok da beze bağlı değil kakaya bağlı gibiBen gece kullanınca molfixi tuttum cidden. Kaka hiç taşmadı ama gece boyu duran çişle kocaman olmuş bez ama hiç taşırmamış ve tahriş etmemiş.
Yaa evet ben 5 aydır prima kullanıyprum hiç araya başka bez sokmadık. Ama kakayla alakalı bence de. Ben duyuyorum kaka yaptıgını baya sesliben de bunu demeye geliyordum canımbeze değil de kakaya ve hangi şartlarda yaptığına bağlı. yatar pozisyonda yaparsa geriye doğru akıyor kaka, biraz da sıvı olunca. ben ilk 3 ay prima kullandım, sürekli taşıyordu kakası çünkü o zaman çok sık kaka yapıyordu ve hemen müdahale edemiyordum uyuyordu vs. şu an molfix kullanıyorum. kakayı sadece uyanıkken ve 2 günde bir yapıyor. yaptığı gibi değiştiriyorum sıfır taşma
Roborock kesinlikle çok iyi tavsiye ederim.Kızlar ya robot süpürge bakıyorum ve çok fazla çeşit var elinizde var mı robot süpürge ve memnun musunuz… Bebek yakında emeklemeye başlicak evi de her gün süpüremiyorum kıl tüy olmasın hiç artık
Ona bakıyorum ama çook çeşidi var hangisi en iyisi en uygunu bilemedim hangi modelini tavsiye edersinizzRoborock kesinlikle çok iyi tavsiye ederim.
maşallah maşallah annesi Allah nazardan saklasınMerhabalarr
Kızım çiçeğim yürüteç te yürüyor daha içine koyalı 2 gün oldu hemen öğrendişuan biraz öksürük ve ses kısılması var ek gıda için onların geçmesini bekliyoruz çok heyecanlıyım Eki Görüntüle 3539681
Roborock en iyisiKızlar ya robot süpürge bakıyorum ve çok fazla çeşit var elinizde var mı robot süpürge ve memnun musunuz… Bebek yakında emeklemeye başlicak evi de her gün süpüremiyorum kıl tüy olmasın hiç artık
Merhaba canım evet istiyorum ama emmiyor venim tembelCanım merhabalar Rabbim kolaylaştırsın. Geriden geldim kaçırdım affola emzirmek ni istiyorsun bi kaç yöntem söylemek isterim
Eller serbest pompa aldım ama benden sütü çıkarmadı çünkü göğsümü sıkmadan çıkmıyor sütTüm yazdıklarınızı okudum. Sağımı bırakmak istiyormuşsunuz ama naçizane iki tane eller serbest pompa alsanız, bebeğiniz oyun oynarken takıp sağabilirsiniz. O zaman yarım saat sürüyor ve daha etkili olduğu için süt arttırır, göğüsleriniz de 3-4 saat arayla sağabildiğiniz zaman rahatlar diye düşünüyorum. Ekonomik olarak zorlar derseniz ikinci el uygulamaları veya HappyKids foruma bakabilirsiniz, daha uygunsa satanlar olabiliyor. Dönem dönem neredeyse hepimiz meme reddi yaşadık ve bence bebekle ilgili en zor süreç bu, sizi çok iyi anlıyorum. Biz ne desek de o hissin geçmeyeceğini de biliyorum ama bu bir eksiklik değil, hiç üzülmeyin. Siz elinizden geleni yapmışsınız, artık gerisi kader kısmet bir yerde. Bağınız sizin ona verdiğiniz ilgi ve sevgiyle çok da güzel olmuştur, siz onun annesisinizRabbim yolunuzu kolaylaştırsın, sağlıkla, huzurla bebeğinizi büyütmeyi nasip etsin inşallah
İnan her yolu denedim eds şırınga. Açken tokken uykuluyken uyanıkken. Bi ara emcek gibi oldu sonra ne olduysa memeye koyunca kendini öksürtene kadar ağlıyor çatlıyormesela çok acıktığı zaman ama böyle ciddi acıksa yine de emmez mi? benim bebeğim de prematüre bu arada. 35 gün ybüde kaldı ben de çok korkmuştum emmeyecek diye ki ilk eve geldiğinde emmiyordu da. zar zor 5 dk memede duruyordu onda da benim dürtmemle zorlamayla falan biraz emiyordu. İlk 10 gün kilo almak bir yana kilo verdiğini görünce bende ipler koptu, dünyanın sonu değil ya biberonla veririm dedim. öyle de yapacaktım ama annem başımda dikildi. memeyi tutup çocuğun ağzına verdi, bekledi başında bir gün iki gün derken emmeye başladışunu demek istiyorum bana kalsa çoktan vazgeçmiştim ama annem sebat ettirdi. acaba ufak bi şans varsa biraz zorlasan emmez mi? bu arada 7 aydır da senin sütünle beslenmiş aslında az bir süre değil maşallah bırakırsan da kendini kötü hissetme sakın ama emzirmek istediğini söylediğin için diyorum bunları, belki memeye döner. 4 buçuk aylık bebeğin çenesi ne kadar da olsa bir yenidoğandan güçlüdür gibi geliyor. bebişine güvenip biraz uğraşsan bi noktadan sonra alışmaz mı? belki ilk bir hafta pek kilo alamaz ama denemeye değebilir
öyleyse sen elinden gelen her şeyi yapmışsın, çok şükür sağ, salim yavrun yanında. gerisini düşünme bi şekilde beslenecek büyüyecek. biraz daha büyüyüp etkileşime girdiğinizde çok daha güzel bağ kuracaksınız. annesini arıyacak başkasını istemeyecek senin de için zamanla daha rahat edecektir inşallah. üzme kendini. tekrar Allah kolaylık versinİnan her yolu denedim eds şırınga. Açken tokken uykuluyken uyanıkken. Bi ara emcek gibi oldu sonra ne olduysa memeye koyunca kendini öksürtene kadar ağlıyor çatlıyorbenim umudum vardı ama ankarada çok ünlü bi doktor var öğe çultu kantaroğlu ona gittik o emmez dedi yani emer tamam ama beslenmesini emerek yapamaz dedi aç kalır dedi. Beslenme yine biberon ile olur dedi. Zaten iştahı da az. Çalışmaya başlayana kadar sağacağım bakalım nisana kadar. Elimden geldiğince süt vermeye çalışacağım oğluma. İnanın çok zor durumdayım.
Max 20 bin civarı bakıyorum eşim xiomi övüyor bana ama benim çevremdek de hep roborock var memnunlar da… bakıyım bakalım teşekkür ederimmRoborock en iyisixiaomi falan yanında biraz tırt. Ben s5 max kullanıyorum 6 yıl falan oldu alalı. Yeni modelleri daha iyidir. Annemde de bu var. Teyzem de q8 max almıstı yanılmıyorsam oda memnun. Yani bütce dahilinde hepsi iş görür gibi
Q8 Max kullanan arkadaşım var çok memnun eğer biraz daha bütçe ayırırım derseniz de s8 var o çok iyiOna bakıyorum ama çook çeşidi var hangisi en iyisi en uygunu bilemedim hangi modelini tavsiye edersinizz
Anladım canım. Burda bi arkadaş da söylemişti, süt kanalları arkada olabiliyormuş. Belki öyle bişeydirEller serbest pompa aldım ama benden sütü çıkarmadı çünkü göğsümü sıkmadan çıkmıyor sütlansinohla sıka sıka çıkarıyorum. Gerçekten zor bir süreç Allah hepimize kolaylık versin
Benim iki tane robotum var istanbulda philips 7000 hazneli var burada en ucuz xiaomi e5 var. Bence bütcen yoksa en ucuzu bile iş görüyorKızlar ya robot süpürge bakıyorum ve çok fazla çeşit var elinizde var mı robot süpürge ve memnun musunuz… Bebek yakında emeklemeye başlicak evi de her gün süpüremiyorum kıl tüy olmasın hiç artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?