2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    254
Aynı rahat doktorum. Sürekli olabilir mi deidm aylardır. Yok dedi. Kan testini verdik 4. ay kontrolünde. Yumurtaya alerjisi var. Soyaya yok. Süt ve susam testi 15. günde çıkacakmış. Bekliyoruz. Yumurtayı bırak sadece dedi. Hala mukuslu yeşil kaka var. Bir ara sarıya döndü. 3 günlüğüne ama 1 aydır yeşil. Doğruluk payına dair bir şey söylemedi. Ama birkaç doktor 6 ay öncesi doğru çıkmadığını söylüyor. 2 yaş sonrası doğru diyen de var. Bilemiyorum.

Çok teşekkür ederim inşallah daha da düzene girer her şey

Çok teşekkür ederim canım ben bakayım nir o hesaba ama zaten 1-2 ay daha sağacağım işe başlayana kadar

Eds denedin mi canım ? Hiç mi tutmuyor ? 1 hafta uğraş ğes etme ağlasada. İyi halinde keyfi yerindeyken dene almadımı kaldır gezdir tekrar dene ibşallah emer
Eds de denedim çekmiyor benim tembel sütü yalıyor çok komik bir görsen ilk başta yoğun bakımda emiyordu daha 1600 gr flndı. Sonra oksijen ihtiyacı arttı diye beni çağırmadılar çocuk yüksek akış biberona alıştı. Daha da döndüremedim

Prima dahil hepsinde taşma yaşadım biraz bez bağlama şekli bi de asıl kaka yoğunluğu ve bebeğin o anki pozisyonuyla ilgili

Mochi denediniz mi en iyi o çıkarıyor denedim birçok marka

Biz alerji testi yaptırdık süt ürünleri yumurta ve buğdaya baktı doktor çıkmadı doğruluk payı nedir tam bilmiyorum ama arkadaşımın bu aylarda çıkmıştı. Ben çok sıkı bir diyete girdim et süt balık yumurta bunları eser miktarda dahi tüketmedim ama gaz problemimizde hiç düselme olmadı diyeti boz dedi başka doktor bize süt intoleransı olabilir dedi relaktaz damla verdi 2 gündür kullanıyoruz değişen bir şey yok ne yazık ki bu durum artık çok yıprattı beni de

Benim iki tane robotum var istanbulda philips 7000 hazneli var burada en ucuz xiaomi e5 var. Bence bütcen yoksa en ucuzu bile iş görüyor
İşte bizim aklımıza takılan da bu pahalı alan da memnun uyguna alan da öyleyse bu pahalılar neden var nedenn süpürge de mi sınıfsaldır fjkfkd ablam en pahalı robot süpürge aldı o kadar pahalıymış ki mağazaya tekrar ürünü sorduğunda artık üretilmiyor parası çok olduğu için kimse almamış ama ablam övüyor bana robotunu muadilini al diyor muadil diye attığı yine pahalı çıldırcam

Yani mesela benim buradaki ucuz olan robot süpürgem gerçekten geri zekalı. Haritalandırma özelliği falan yok ben nasıl yapıyorum çalıştırıyorum odanın kapısını kapatıyorum o kendi kendine çalışıyor gayette her gün çalıştırdığım için ev hiç toz tutmuyor kirlenmiyor. Annem de Derma var o da uygun fiyatlı o da iş görüyor.

Bence her şeyin en pahalısını almanın çok bir anlamı yok

Harita özelliği olanların bazısında gps sorunu varmış hepsine bakılan artık tek tek teşekkür ederim

Kan testi yaptırmıştınız değil mi? Valla bizim de sarı pütürlü nadir oluyor. Ya mukuslu ya biraz sulu. Demir ilacı kullanıyor artık rengi biraz koyu sulu pütürlü oluyor onda da. Bazen uçlarda mukuslu oluyor. Ne yedim ki diye düşünmekten bi hal oluyorum.
Şu son bikaç gündür ishal gibi yapıyor biraz ve daha gürültülü sanki. Dişten olmaz di mi böyle?

Harita özelliği olanların bazısında gps sorunu varmış hepsine bakılan artık tek tek teşekkür ederim
Ben biraz temizlik konusunda takıntılı birisiyim 2 güne bir büyük süpürge açıyorduk eşimle sırayla yaptığımız için zorla robot süpürge aldı üşenip ben hiç güzel süpüreceğine inanmadım ama çok çok memnun kaldım eşime sürekli iyiki almışsın diyorum çok araştırmadan arkadaş tavsiyesi ile Roborock q7 max almış aşırı memnunuz emin gücü 4200 pa tabi şu an üst modeli çıkmış onun etmiş gücü 5200 pa diye duydum benim evim büyük 180 metre kare en düşük ayarda bütün evi temizliyor ama ben genelde salonu ve bir odamı kapatıyorum hergün yatak odası mutfak banyo süpürüyor ve tertemiz kafası bugüne kadar hiç karışmadı 2 yıldır kullanıyorum ve kime tavsiye ettiysek aşırı memnun kaldı. Her bebekli annenin olması lazımmış şu an büyük süpürge açıp ev asla süpüremezdim en fazla 10 günde bir falan süpürürdüm heralde

Hadi ya. Denk gelir de işe yararsa düzeliyor demek ki. Kim bilir ne sebep de bulunamıyor. Benim bi akrabam her şeyi kesmiştim yine de kan çıkıyor demişti. Şimdi düzeldi baya 4 yaşında ama dokunan şeyi aşırı yedi mi yine ishal oluyormuş. Gelişimine sıkıntı etmeden bulunsa bari bizimkilerin de nedeni.

Max 20 bin civarı bakıyorum eşim xiomi övüyor bana ama benim çevremdek de hep roborock var memnunlar da… bakıyım bakalım teşekkür ederimm

Benim iki tane robotum var istanbulda philips 7000 hazneli var burada en ucuz xiaomi e5 var. Bence bütcen yoksa en ucuzu bile iş görüyor

Prima dahil hepsinde taşma yaşadım biraz bez bağlama şekli bi de asıl kaka yoğunluğu ve bebeğin o anki pozisyonuyla ilgili

Ben pampers in 360 pants, active baby ve premium care kullandım. Hepsi taşırdı

Xiaomi ve philips alan yakınlarımız pişman roborocka gecıyor. Dreeme nin şarjlısı falan var bizde hele sulu süpürgesi philipse 1000 basar. robotu da iyi olabilir. Değişik farklı markalardadn da aldık baska evlerde ama tırt gerçekten mesela teyzem 2. Süpürgeyi aldı eve roborock q8 modeliydi sanırım. Süpürge açmıyor artık. Diğer markalarda genelde uygulama problemi oluyor. Makina randımanlı çalışmıyor istedigi kadar çekim gücü yuksek olsun. Bizim evde yıllardır saat ayarlı sabah erken saate çalısıyor. Biz işe cıktıgımız anda başlıyor eve geldigimizde temiz ev oluyor. Xiaomi philips ve roborock secenegim varsa 1 dk düşünmem roborock alırım diger ikisini gördüm çünkü boşa masraf. Ama dreeme yi bilemiyorum cünkü sarjlısıyla sulu süpürgesi baya iyi cıktı. Sarjlılar hemen hemen her markada aynı da sulu süpürgesi mük.

Bide bez mevzusı var biraz önce bagladıgım molfixten taşan kakaları temizlemeye kaçıyom arkadaşlar. Ay bide pişik yapmış hemen bezni takalı yarım saat oldu ne ara kaka yaptı da pişik oldu. İlk defa gördüm böylesi. Olacaktı zaten denk mi geldi yoksa molfix kaynaklı mı bilmiyorum

Şöyle ki biraz tercih meselesi bence o iş. Uygunu alırsan yine uğraşıyorsun ama işe yarıyor. Pahalıların çekim gücü fazla, kendi kendini temizleme özelliği var, sensörleri iyi, bataryası kuvvetli vs. Ama uygun olanı da sen temizliyorsun, giremediği yeri sen alıyorsun vs. Beni önceden hiç yormuyordu da doğumdan sonra içini temizlemeye vakit bulamadığım için doğru düzgün çalıştıramıyorum. Keşke kendi temizlese dedim yani

Kız öyle denir mi
Ama öyle napayım erkekler bir kere de yapsa doyuyor beş dk olsa da ama kadınlar öyle değil ki yani Bi de ben ikisi senedir hamileyim ve ikisi de sıkıntılı geçti ilişki olmadı bende insanım artık yani özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…