2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    254
Benim annemler 2 sene önce arsa aldi yazlık ev yaptırdı. Herşey ekiyor bamya fasulye domates biber salatalık yeşillik havuç turp herşey var. Sıfır ilaçla hepsi de yetişiyor ve acayip lezzetli oluyor. Dommates salçası menemen sos herşey yapıyoruz. Buzluğa da dolduruyoruz fasulye bamya falan. Belki sizin yaşadığınız yerden kaynaklıdır bilemiyorum bizim burda yazlık evi olan bahçe eken çok insan var hepsi de yetiştiriyor güzelce satan da çok

Kakası biraz koyulaştı yediği zaman onun haricinde Bi sıkıntı olmadı
Ah süper Darısı başımıza bizim de
Kızlar şimdi hangi süt ve hangi mayayla yogurt yapıcaz. Jersey alsam die dusunmustum ama pastorize yoktur ne alıcaz bide öaya da onemli değil mii
Oldu mu yogurt yaaa. Ben bazı yprumları kaydetmişim ama marka yazanları kaydetmemişim
Filede Jersey günlük süt de varmış da ben bulamadım bizim filede. Ben tutturamadım activiayla. Bildiğim gibi yaptım ya sonra çok düşününce olmuyor
Ben tutturamadım valla ya, hemen hemen aynı yapmışız da olmadı benimki. Ben normal bildiğim gibi jersey sütten yaptım geçtim ya

Doktordan çıktık buraların en eski çocuk doktoruymuş baya tecrübeli. Besin alerjisi değil bu dedi bez değiştirdiğimiz için olabilirmiş ama cildi kuru dedi bana baktı genetik olabilir dedi eski bezimize dönüp bol nemlendirme yapcaz iki hafta sonra tekrar bakcak

İyi bari sevindim canım inşallah bezi değişince geçer

Yaa ben as once cıktım süt alayım die günlük bulamadım. Keçi aldım ama cok pahalıymıs yaa. Sonra dediler ki keçi cok kokuyo yemeyebilir. Jersey alıcam heralde

Ben de öyle düşünüyodum ya inş yanılmam ama bana da baktı senin cildin de kuru dedi bana çekti heralde ne bileyim
Benim cildim de kuru kışın dirseklerim kuru kuru olur saç diplerim kurur dökülür. Yazın kendiliğinden geçiyor. Benim kızımın da yuzunde var kuruluk cildinde pek değil de krem sürünce geçiyor biraz sonra tekrarlıyor yüzü

Tecrübeli anneler bu bebeler ne zaman kendi kendine uyuyacak ve uzun uyuyacak dayanacak gücüm kalmadı gece saat başı kalkıp emiyor geri yatıyor ben haliyle hiç uyuyamıyorum gündüzde 30 ar dakika yatıp kalkıyor zaten yanından çıkmam minimum 15 Dk sürüyor koltuğa oturmadan uyanıyor kafamı asla toparlayamıyorum

Keçi sütü anne sütününe en yakın diolar ama sebebi sindiriminin daha kolay olması. Onun dısında vitamin içerik olarak daha zayıf bugun okudum.
aa doğru evet ben ya yanlış yazmışım. sindirimi kolay ve daha az alerjen diye tavsiye ettiler bana

Çok sevindim canım. Benim doktorun dediğini demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…