2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    254
Şimdi napıcaz pastorize sütmü alıcaz günlük süt mü kiloyla mı keçi mi. Migrostanmı yerel markettenmi mayası hazır mı konşudan mı
ben kendi adıma tanıdığımız sütçüden almayı düşünğyorum (ya da burada satılan keçi sütünden). marketlerdeki denetlemelerin de öyle sıkı olduğunu sanmıyorum. markete giden süt de bizim köylünün sütü, benim aldığım da. napıyorlarsa aynı şeyi yapıyorlar. bu kendi görüşüm tabii herkes içine sineni yapacak bu konuda

çok sevindim canım, inşallah düzelir bir an önce. diyeti bırakacak mısın peki yoksa yine de deneyecek miisn

çok sevindim canım, inşallah düzelir bir an önce. diyeti bırakacak mısın peki yoksa yine de deneyecek miisn
Bırakcam diyeti önce bi bu doktorun dediğini yapıcam. Diyet gerekirse bile aşamalı yaptırıyorum birden her şeyi kesince anne sütünün kalitesi düşüyor bebeğin kilo alımı azalıyor dedi.

Oh çok sevindim canım. İnşallah bezdendir ve hemen geçer Ben de hiç besinden olduğunu düşünmüyordum. Sağlıkla geçsin gitsin inşallah

Bırakcam diyeti önce bi bu doktorun dediğini yapıcam. Diyet gerekirse bile aşamalı yaptırıyorum birden her şeyi kesince anne sütünün kalitesi düşüyor bebeğin kilo alımı azalıyor dedi.
bu çok daha mantıklı geldi. birdenbire yemeden içmeden kesilirsen sütün ne faydası olacak. geçer inşallah bol bol nemlendirince

bu çok daha mantıklı geldi. birdenbire yemeden içmeden kesilirsen sütün ne faydası olacak. geçer inşallah bol bol nemlendirince
Evet burda alerji diyeti yapan bir sürü anneyle konuştum çoğunun sütü bile azalmış. Umarım gerek kalmaz diyete falan

Bizde aynıyız ya

Kızlar bir şey sorucam ya sürekli kulaklarına elliyor çekiyor benim kızçe böyle kulak memesine de değil kepçe kısmından tutuyor acaba banyoda su felan mı kaçırdım ondan mı yapıyor anlamadım ya iki gündür elleri kulaklarında

Diş ağrısından veya yorgunluktan uykusu gelince yaparlarmış benimki de bazen yapıyo

Benim bi önceki de alerji doktoruna yönlendirmişti :/ bi arkadaşın doktoru da şey demiş besinleri tamamen kesme azar azar ye çocuk alışsın yani tek bi görüş birliği yok belli ki burada da
Evet herkes farklı bir şey söylüyo içgüdülerime güvenmeyi seçtim

Diş ağrısından veya yorgunluktan uykusu gelince yaparlarmış benimki de bazen yapıyo

Uykusu geldiğinde yapıyor benimki de
Benimkide uykusu geldiginde yapıyo dogdugundan beri var o olay ama şu sıra baya arttı. Bende dişten şüphelenmeye başladım

Diş ağrısını nasıl anlarız sanki oğluşun dişi ağrıyor gibi uyurken emziği atar normalde şimdi uykuda bile emiyor ve arada ağlıyor dişlerde şişmiş bayağı

Yaa sevindim iyi bari büyük bir ihtimalle bizde de aynı durum. Ama ben goon kullanıyorum hiç değiştirmedim. Nemlendirmeye devam edeyim bende o zaman. Sağlık ocağındaki doktor da öyle demişti çünkü cildi kuru zeytinyağ ile nemlendir bol bol
Bizimki de öyle inan artık pertim çıkıyor ama zorla dayanıyorum çok zorlamıyorum uyusun diye

Evet burda alerji diyeti yapan bir sürü anneyle konuştum çoğunun sütü bile azalmış. Umarım gerek kalmaz diyete falan
İnanır mısın bugün o kadar az uyudu ki sürekli yanında kalmak zorundayım durmuyor bi kahvaltıyı az yapabilmiştim baktım saat 3 olmuş gözlerim karardı artık tam uyudu 15 dk sonra bi daha kalktı bende evi süpürdüm sonra bişeyler yiyecektim uyanınca yiyemedim mecbur uyanıkken bi tost yaptım bi yumurta anca kendime geldim. Şimdi diyet yapsam iyice mahvolcam bu defa sütüm azalacak zor biraz bu durumlar umarım en kısa zamanda atlatırız. Ay bide kayınvalidem bugün bebe bisküvisi sütle yapıp verelim mi diyor Allahım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…