- 19 Şubat 2024
- 1.983
- 1.598
- 53
- 32
ben kendi adıma tanıdığımız sütçüden almayı düşünğyorum (ya da burada satılan keçi sütünden). marketlerdeki denetlemelerin de öyle sıkı olduğunu sanmıyorum. markete giden süt de bizim köylünün sütü, benim aldığım da. napıyorlarsa aynı şeyi yapıyorlar. bu kendi görüşüm tabii herkes içine sineni yapacak bu konudaŞimdi napıcaz pastorize sütmü alıcaz günlük süt mü kiloyla mı keçi mi. Migrostanmı yerel markettenmi mayası hazır mı konşudan mı
çok sevindim canım, inşallah düzelir bir an önce. diyeti bırakacak mısın peki yoksa yine de deneyecek miisnDoktordan çıktık buraların en eski çocuk doktoruymuş baya tecrübeli. Besin alerjisi değil bu dedi bez değiştirdiğimiz için olabilirmiş ama cildi kuru dedi bana baktı genetik olabilir dedi eski bezimize dönüp bol nemlendirme yapcaz iki hafta sonra tekrar bakcak
Bizim doktora kalsa hemen alerji maması başlıcaktıÇok sevindim canım. Benim doktorun dediğini demiş
Bırakcam diyeti önce bi bu doktorun dediğini yapıcam. Diyet gerekirse bile aşamalı yaptırıyorum birden her şeyi kesince anne sütünün kalitesi düşüyor bebeğin kilo alımı azalıyor dedi.çok sevindim canım, inşallah düzelir bir an önce. diyeti bırakacak mısın peki yoksa yine de deneyecek miisn
Oh çok sevindim canım. İnşallah bezdendir ve hemen geçerDoktordan çıktık buraların en eski çocuk doktoruymuş baya tecrübeli. Besin alerjisi değil bu dedi bez değiştirdiğimiz için olabilirmiş ama cildi kuru dedi bana baktı genetik olabilir dedi eski bezimize dönüp bol nemlendirme yapcaz iki hafta sonra tekrar bakcak
bu çok daha mantıklı geldi. birdenbire yemeden içmeden kesilirsen sütün ne faydası olacak. geçer inşallah bol bol nemlendirinceBırakcam diyeti önce bi bu doktorun dediğini yapıcam. Diyet gerekirse bile aşamalı yaptırıyorum birden her şeyi kesince anne sütünün kalitesi düşüyor bebeğin kilo alımı azalıyor dedi.
Ay inşallah canım sağolOh çok sevindim canım. İnşallah bezdendir ve hemen geçerBen de hiç besinden olduğunu düşünmüyordum. Sağlıkla geçsin gitsin inşallah
Evet burda alerji diyeti yapan bir sürü anneyle konuştum çoğunun sütü bile azalmış. Umarım gerek kalmaz diyete falanbu çok daha mantıklı geldi. birdenbire yemeden içmeden kesilirsen sütün ne faydası olacak. geçer inşallah bol bol nemlendirince
Bizde aynıyız yaTecrübeli anneler bu bebeler ne zaman kendi kendine uyuyacak ve uzun uyuyacakdayanacak gücüm kalmadı gece saat başı kalkıp emiyor geri yatıyor ben haliyle hiç uyuyamıyorum gündüzde 30 ar dakika yatıp kalkıyor zaten yanından çıkmam minimum 15 Dk sürüyor koltuğa oturmadan uyanıyor kafamı asla toparlayamıyorum
Benim bi önceki de alerji doktoruna yönlendirmişti :/ bi arkadaşın doktoru da şey demiş besinleri tamamen kesme azar azar ye çocuk alışsın yani tek bi görüş birliği yok belli ki burada daBizim doktora kalsa hemen alerji maması başlıcaktı
Diş ağrısından diye okumuştumKızlar bir şey sorucam ya sürekli kulaklarına elliyor çekiyor benim kızçe böyle kulak memesine de değil kepçe kısmından tutuyor acaba banyoda su felan mı kaçırdım ondan mı yapıyor anlamadım ya iki gündür elleri kulaklarında
Diş ağrısından veya yorgunluktan uykusu gelince yaparlarmış benimki de bazen yapıyoKızlar bir şey sorucam ya sürekli kulaklarına elliyor çekiyor benim kızçe böyle kulak memesine de değil kepçe kısmından tutuyor acaba banyoda su felan mı kaçırdım ondan mı yapıyor anlamadım ya iki gündür elleri kulaklarında
Evet herkes farklı bir şey söylüyo içgüdülerime güvenmeyi seçtimBenim bi önceki de alerji doktoruna yönlendirmişti :/ bi arkadaşın doktoru da şey demiş besinleri tamamen kesme azar azar ye çocuk alışsın yani tek bi görüş birliği yok belli ki burada da
Uykusu geldiğinde yapıyor benimki deKızlar bir şey sorucam ya sürekli kulaklarına elliyor çekiyor benim kızçe böyle kulak memesine de değil kepçe kısmından tutuyor acaba banyoda su felan mı kaçırdım ondan mı yapıyor anlamadım ya iki gündür elleri kulaklarında
Kızlar bir şey sorucam ya sürekli kulaklarına elliyor çekiyor benim kızçe böyle kulak memesine de değil kepçe kısmından tutuyor acaba banyoda su felan mı kaçırdım ondan mı yapıyor anlamadım ya iki gündür elleri kulaklarında
Diş ağrısından veya yorgunluktan uykusu gelince yaparlarmış benimki de bazen yapıyo
Benimkide uykusu geldiginde yapıyo dogdugundan beri var o olay ama şu sıra baya arttı. Bende dişten şüphelenmeye başladımUykusu geldiğinde yapıyor benimki de
Bizimkide uykuya geçerken falan kulak tutuyor yeni başladıBenimkide uykusu geldiginde yapıyo dogdugundan beri var o olay ama şu sıra baya arttı. Bende dişten şüphelenmeye başladım
Yaa sevindim iyi bari büyük bir ihtimalle bizde de aynı durum. Ama ben goon kullanıyorum hiç değiştirmedim. Nemlendirmeye devam edeyim bende o zaman. Sağlık ocağındaki doktor da öyle demişti çünkü cildi kuru zeytinyağ ile nemlendir bol bolDoktordan çıktık buraların en eski çocuk doktoruymuş baya tecrübeli. Besin alerjisi değil bu dedi bez değiştirdiğimiz için olabilirmiş ama cildi kuru dedi bana baktı genetik olabilir dedi eski bezimize dönüp bol nemlendirme yapcaz iki hafta sonra tekrar bakcak
Bizimki de öyle inan artık pertim çıkıyor ama zorla dayanıyorum çok zorlamıyorum uyusun diyeTecrübeli anneler bu bebeler ne zaman kendi kendine uyuyacak ve uzun uyuyacakdayanacak gücüm kalmadı gece saat başı kalkıp emiyor geri yatıyor ben haliyle hiç uyuyamıyorum gündüzde 30 ar dakika yatıp kalkıyor zaten yanından çıkmam minimum 15 Dk sürüyor koltuğa oturmadan uyanıyor kafamı asla toparlayamıyorum
İnanır mısın bugün o kadar az uyudu ki sürekli yanında kalmak zorundayım durmuyor bi kahvaltıyı az yapabilmiştim baktım saat 3 olmuş gözlerim karardı artık tam uyudu 15 dk sonra bi daha kalktı bende evi süpürdüm sonra bişeyler yiyecektim uyanınca yiyemedim mecbur uyanıkken bi tost yaptım bi yumurta anca kendime geldim. Şimdi diyet yapsam iyice mahvolcam bu defa sütüm azalacakEvet burda alerji diyeti yapan bir sürü anneyle konuştum çoğunun sütü bile azalmış. Umarım gerek kalmaz diyete falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?