2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    254
Ben ilk uykusunu yaptıktan sonra keyfi yerindeyken bir defada vermeyi denedim hep, çok istekli aldı. Sonra normal emme düzenine devam ettik.
mesela o öğünü verdikten hemen sonra emzirdin mi yoksa ara verip biraz sonra mı emziriyorsun? hepsi birlikte ağır mı gelir diyorum. ay bu bebek sanki hep süt içecekmiş gibi bi türlü hazır hissetmiyorum kendimiii

Hemen emzirmedim, sonrasında daha çok istedi bizimki ama korktum şimdi çok veririm bişey olur diye o yüzden dikkatini dağıtmak için oyun oynattık filan. Uykusu gelmeye yakın emzirip uyuttum, sıkıntı olmadı şimdilik

Lütfen yardım edin lütfen yeni doğan bebeğin beyninde kist var diyorlar başına gelen varmı korkmalımıyım napacağımı bilmiyorum sonnradan kaybolan varmı

Lütfen yardım edin lütfen yeni doğan bebeğin beyninde kist var diyorlar başına gelen varmı korkmalımıyım napacağımı bilmiyorum sonnradan kaybolan varmı
merhaba, bu grupta böyle bir duruma rastlamadım ama yenidoğanlarda oluşan pek çok sorun zamanla geçebiliyor, vücut hala gelişmeye devam ediyor çünkü. sizin durumunuzu tam olarak bilmiyorum ama imkanınız varsa birkaç doktorla görüşün. onlar sizi yönlendirip doğru açıklamaları yapacaklardır. Allah yardımcınız olsun

Allah yardımcınız olsun şifa versin inşallah. Doktor ne diyor geçici birşey olabilir kendiliginden geçer mi onemli birşey mi. İllaki vardır bı tedavisi konu hakkında bilgim yok ama ameliyat bile olsa tedavisi vardır inşallah kendinizi çok üzmemeye çalışın bebegnize de yansır. Olumlu düşünün bol bol dua edin herşey güzel olur inşallah..

Kızlar şimdi hangi süt ve hangi mayayla yogurt yapıcaz. Jersey alsam die dusunmustum ama pastorize yoktur ne alıcaz bide öaya da onemli değil mii

Şuan küveyzdeler

Amin teşekkür ederim

Sizin isilik gibi bişey o zaman.. bizde hem yanakta var hem karıb bölgesinde ara ara geçiyor sonra yine aynı. Mesela şuan yanağın biri tekrar kızarmış. Görüntü atayım artık bende şaşırdım nasıl yapsam bilmiyorum başka doktora götürücem yine bakalım o ne diyecek

Eklentiler

• IMG_5162.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_5163.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 58
Bu neden oluyomuş alerjiden mi?

Kakası biraz koyulaştı yediği zaman onun haricinde Bi sıkıntı olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…