2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    254
evet özel bi zaman ayırmak gerekiyo diyet yapmak için ya bebekle çok zor. He şekerli su verelim deseydin

diş döneminde kulaklar kaşınırmış canım. ondan olabilir

Kızlar şimdi hangi süt ve hangi mayayla yogurt yapıcaz. Jersey alsam die dusunmustum ama pastorize yoktur ne alıcaz bide öaya da onemli değil mii

Şimdi napıcaz pastorize sütmü alıcaz günlük süt mü kiloyla mı keçi mi. Migrostanmı yerel markettenmi mayası hazır mı konşudan mı
Canım benim eşimdi ben anlattım Biz cumartesi yaptık ilk yoğurdumuzu. Sütsş Pastorize süt aldık bir de E-bebekten Evde marka maya aldık önce cezvede yarım çay bardağı süt ısıtıp 45 dereceye geldiğinde mayayı koyduk 15 dk bekledi o ara kalan sütü ısıttık ısınan süte aktifleştirdiğimiz mayayı ekledik küçük çömleklere koyduk üstünü sıkıca örtüp kaloriferin altına koyduk 7 saat sonra da buzdolabına koyduk

Yaa bugun sütaş bulamadım biliyomusunn

Bizimkiler de aksine tamamen kestiriyolar kime uyacağımızı şaşırdık.
Ama bunu direk çocuğa denetiyorlar ek gıda döneminde. Bazı insanlar alerjik gıdalari ek gıda denetirken vermeyip ileriki dönemlerde veriyorlarmış. Alerji olmasın çocuk diye. Ama aksine ek gıda tattirirken verince ileride alerji olma olasılığı azalıyormus. Ay valla yoruldum bende djd

Evet evet muhtemelen aynı deney

Reactions: Gao
Ya bizimde ensede hep kızarıklıklar var. Mukuslu kaka da hep vardı. Hirilti da var doğduğundan beri. Bunlar çok önemsiz şeyler sanıyordum ben.

Ya kızlar bu demir takviyesi hakkında bisiler öğrendim. Hemen size de aktarıyorum.
Demiri direk ağızdan vermemek lazımmis dişleri çürütüyormus. Sutle ya da ek gıda ile karıştırmak lazımmış. Üstüne de su veya süt vermek lazımmış. Böyle bir kase gıdaya 8 damla şeklinde değil. (8 damla örneğin) bir miktar gıdaya karıştırıp tek seferde verip üstüne kalan gıda ya da sütu vermeliymisjz.

Demir takviyesine başladım ben ama kakası ve kusmugu artık korkunç kokuyor, kırmızı bisiler var hep kusmugunda ve kakasinda. Günde 3,4, 5 kez kaka yapan çocuk hiç kaka yapmıyor. Karnı guruldayip sancılanıyor. Ben bırakmayı düşünüyorum ek gıda ile belki başlarım. Siz napiyorsunuz? Herkes veriyor mu Demir takviyesi? Bize vermemişler küçükken?

Yanlarda yırtma yeri var. Kilot gibi çıkartma oralardan yırt o zaman kaka bulaşmıyor. ama ben lastiğin karnını sıkmasıni sevmedim. Hareketlenince alacağın kilot bez. Şimdi cırt cırt iyiymiş.

Ben kullanmıyorum kabızlık yapar diye söylemişti zaten hemşire kilo alımı fazla olabilir diye de belirmişti aynen dediğin gibi bizler kullanmamisiz küçükken herhangi bir takviye ve bu demir ilacının kanlı ishal yaptığını okudum. Örneğin ben rota aşısini yaptırmadım bu aşı kanlı ishal döneminin rahat geçmesini sağlıyormuş demir ilacı da kanlı ishal yapabiliyormus ikisi hep birbiriyle ilişkili sürkülasyon olsun diye kullanılması öneriliyor bnce

Yanlarda yırtma yeri var. Kilot gibi çıkartma oralardan yırt o zaman kaka bulaşmıyor. ama ben lastiğin karnını sıkmasıni sevmedim. Hareketlenince alacağın kilot bez. Şimdi cırt cırt iyiymiş.
Biliyorum canım öyle yaptım tabi ama sevemedim bilmiyorum tabi birde göbüşü sıkıyor lastik

Bizimki uykusu gelip uyuyamadiignds yapmaya başladı. Gaz sancısı var sandım ben 1,2 kez ama sorun uykuya geçiş yapamaması ymis.

Aaaa kanlı ishal mi?! Ben kakasinda kan gibi şeyler gördüm ama bana normal dediler. Off uykularım kaçtı resmen. Demiri kullansam mı kullanmasam mi diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…