2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    254
Benimki de seviyo öyle poposunun açılmasını. Uzun zamandır o ayak tutma olayı var. Kıyafetiyle de tutabiliyo aslında. Poposunu da rahatsızmış gibi yukarı kaldırıyo zaman zaman. Ya doğduğundan beri çok huzurlu ve uyuyan bi çocuk değil. Gerçekten bir konuşmaya başlasalar da dertlerini anlasak böyle aşırı zor ya.
Benimki hep çok severdi bezsiz. Bu ara daha fazla seviyor. Çorapsız pantolonsuz ayaklarını tutuyor. Pantolon varken qyaklarını tutmuyor öyle. Sizin de sebep bu olabilir mi?

O popoyu belden kaldırmaya arkadaşım dönme hareketi dedi. Öyle döneceklermiş bekliyoruz

O popoyu belden kaldırmaya arkadaşım dönme hareketi dedi. Öyle döneceklermiş bekliyoruz
O zaman bu skillin açılış huzursuzluğunu da ekliyoruz genel huysuzluğua negzel. Ben bi parende beklerim artık çektiğim bu çileye ama

O zaman bu skillin açılış huzursuzluğunu da ekliyoruz genel huysuzluğua negzel. Ben bi parende beklerim artık çektiğim bu çileye ama
yan dönerken bi anda karın üstü düştü geçen gün. Sonra tek kol göğüs altında kaldı ama hemen başı dikip tummy time pozisyonuna geçti. Ki nefret eder, yarısını kafa yerde geçiririz aktivitenin. Yani yapacaklar bişiler ama acılı olacak belli dedim.

İşte dengeyi öyle sağlıyolar heralde. Bunu verdi doktor bilmiyorum ki başka mı kullanmalıyı
Evet bizimkide oyle dedi cok damla kullanman gerekıyo hele bazılarında 40-50 falanmış. Oda bebege zor benimki 5 damlayı bile zor alıyo hatta almıyo tükürüyo. 20 damla mümkün değil içmez. Ek gıda dönemi başlayınca bakarım duruma ama 5 damla demir 3 damla d vitamini bile ömrümden yedi kabız yapmadı bizde o. Oyuzden devam. Eger yapsaydı başka bişey düsünürüz demişti

Puflu olanları kullansana ocean d vitamini neujoys demir kullanıyorum ikisi de puflu damlayla uğraşmıyorum

Kızlar diş ağrısı için bebeğimin mendiline karanfil koydum 4 -5 tane ve iyice ezdim sonra dişine hafif hafif sürdüm sanırım bayağı rahatladı sustu sakinleşti aklınızda olsun. Karanfil yapı yapacaktım daha yapmamıştım bu yöntem geldi aklıma

Ben progestan kullanmıştım geçmeyince ampul olarak da vurulmuştum ihmal etme bu konuyu

O zaman yerlesiyordur yerleşme kanaması yasiyorsundur sen bol bol dinlen ve stres yapma zaten ilacını da kullanıyormuşsun sağ sağlim kucağına al bebislerini

Diyetisyen görümcem istedigin sütten mayala demiş günlük süt aramanıza grek yok anlamında. Kendinize yapar gibi yapıp verebilirsin dioo.

Ben bizim kullandığımızın tadına baktım baya tatlı o yüzden bayıla bayıla içiyo daha versem içer yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…