Benimki hep çok severdi bezsiz. Bu ara daha fazla seviyor. Çorapsız pantolonsuz ayaklarını tutuyor. Pantolon varken qyaklarını tutmuyor öyle. Sizin de sebep bu olabilir mi?
O popoyu belden kaldırmaya arkadaşım dönme hareketi dedi. Öyle döneceklermişBenimki de seviyo öyle poposunun açılmasını. Uzun zamandır o ayak tutma olayı var. Kıyafetiyle de tutabiliyo aslında. Poposunu da rahatsızmış gibi yukarı kaldırıyo zaman zaman. Ya doğduğundan beri çok huzurlu ve uyuyan bi çocuk değil. Gerçekten bir konuşmaya başlasalar da dertlerini anlasak böyle aşırı zor ya.
O zaman bu skillin açılış huzursuzluğunu da ekliyoruz genel huysuzluğua negzel. Ben bi parende beklerim artık çektiğim bu çileye amaO popoyu belden kaldırmaya arkadaşım dönme hareketi dedi. Öyle döneceklermişbekliyoruz
O zaman bu skillin açılış huzursuzluğunu da ekliyoruz genel huysuzluğua negzel. Ben bi parende beklerim artık çektiğim bu çileye ama
Ama sen kaç damla veriyosun ben 1 ml veriyorum günde 20 damlayı falanŞimdi goggle den baktım bizim kullandıgımız demirin 1ml de 50 mg elementer demir var senşn kullandıgında 1ml 8,5 var. Sen oranla
5Ama sen kaç damla veriyosun ben 1 ml veriyorum günde 20 damlayı falan
İşte dengeyi öyle sağlıyolar heralde. Bunu verdi doktor bilmiyorum ki başka mı kullanmalıyım
Evet bizimkide oyle dedi cok damla kullanman gerekıyo hele bazılarında 40-50 falanmış. Oda bebege zor benimki 5 damlayı bile zor alıyo hatta almıyo tükürüyo. 20 damla mümkün değil içmez. Ek gıda dönemi başlayınca bakarım duruma ama 5 damla demir 3 damla d vitamini bile ömrümden yediİşte dengeyi öyle sağlıyolar heralde. Bunu verdi doktor bilmiyorum ki başka mı kullanmalıyı
Puflu olanları kullansana ocean d vitamini neujoys demir kullanıyorum ikisi de puflu damlayla uğraşmıyorumEvet bizimkide oyle dedi cok damla kullanman gerekıyo hele bazılarında 40-50 falanmış. Oda bebege zor benimki 5 damlayı bile zor alıyo hatta almıyo tükürüyo. 20 damla mümkün değil içmez. Ek gıda dönemi başlayınca bakarım duruma ama 5 damla demir 3 damla d vitamini bile ömrümden yedikabız yapmadı bizde o. Oyuzden devam. Eger yapsaydı başka bişey düsünürüz demişti
Biz de aynısını kullanıyoruz, siz içindeki damlalıkla ne kadar veriyorsunuz?İşte dengeyi öyle sağlıyolar heralde. Bunu verdi doktor bilmiyorum ki başka mı kullanmalıyım
Puf biraz tazikli geliyo ya rahatsız eder diye vermedim bide bizimki hemen tükürüyo. Cıkarıyo. Kaşıkla vermeye başladımki cıkardıgını toplayıp geri veriyorumPuflu olanları kullansana ocean d vitamini neujoys demir kullanıyorum ikisi de puflu damlayla uğraşmıyorum
Ben progestan kullanmıştım geçmeyince ampul olarak da vurulmuştum ihmal etme bu konuyuMerhaba arkadaşlar ilk hamileliğim 5 hafta da kahverenk leke gördüm doktora attım birşey olmaz kırmızı gelirse gel bakalım demişdi coraspini 1 hafta içmemem gerektiğini söyledi içi. Rahat etmedi başka doktora gittim ultrasonla bakıldı 2 tane kese gözükdü sonraki gün öncekinden daha az kahverenk leke geldi korkuyorum düşük felan olurmu diye 2 3 gün sürebilir yazıyor internette 5 haftada lekelenme yaşayan oldumu kesenin biri 3mm diğeri 2mm
Ben progestan kullanmıştım geçmeyince ampul olarak da
benimki tüp bebek transfer önceside progestan fitil ve iğne kullanıyorum hala devam ediyorum teşekkür ederimBen progestan kullanmıştım geçmeyince ampul olarak da vurulmuştum ihmal etme bu konuyu
Teşekkür ederim allah razı olsunO zaman yerlesiyordur yerleşme kanaması yasiyorsundur sen bol bol dinlen ve stres yapma zaten ilacını da kullanıyormuşsun sağ sağlim kucağına al bebislerini
Ben bizim kullandığımızın tadına baktım baya tatlı o yüzden bayıla bayıla içiyo daha versem içer yaniEvet bizimkide oyle dedi cok damla kullanman gerekıyo hele bazılarında 40-50 falanmış. Oda bebege zor benimki 5 damlayı bile zor alıyo hatta almıyo tükürüyo. 20 damla mümkün değil içmez. Ek gıda dönemi başlayınca bakarım duruma ama 5 damla demir 3 damla d vitamini bile ömrümden yedikabız yapmadı bizde o. Oyuzden devam. Eger yapsaydı başka bişey düsünürüz demişti
Bana 2 çocuk doktoru da günlük taze sütten yap dediDiyetisyen görümcem istedigin sütten mayala demiş günlük süt aramanıza grek yok anlamında. Kendinize yapar gibi yapıp verebilirsin dioo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?