Benimki de seviyo öyle poposunun açılmasını. Uzun zamandır o ayak tutma olayı var. Kıyafetiyle de tutabiliyo aslında. Poposunu da rahatsızmış gibi yukarı kaldırıyo zaman zaman. Ya doğduğundan beri çok huzurlu ve uyuyan bi çocuk değil. Gerçekten bir konuşmaya başlasalar da dertlerini anlasak böyle aşırı zor ya.
Benimki hep çok severdi bezsiz. Bu ara daha fazla seviyor. Çorapsız pantolonsuz ayaklarını tutuyor. Pantolon varken qyaklarını tutmuyor öyle. Sizin de sebep bu olabilir mi?
Benimki de seviyo öyle poposunun açılmasını. Uzun zamandır o ayak tutma olayı var. Kıyafetiyle de tutabiliyo aslında. Poposunu da rahatsızmış gibi yukarı kaldırıyo zaman zaman. Ya doğduğundan beri çok huzurlu ve uyuyan bi çocuk değil. Gerçekten bir konuşmaya başlasalar da dertlerini anlasak böyle aşırı zor ya.
yan dönerken bi anda karın üstü düştü geçen gün. Sonra tek kol göğüs altında kaldı ama hemen başı dikip tummy time pozisyonuna geçti. Ki nefret eder, yarısını kafa yerde geçiririz aktivitenin. Yani yapacaklar bişiler ama acılı olacak belli dedim.
Evet bizimkide oyle dedi cok damla kullanman gerekıyo hele bazılarında 40-50 falanmış. Oda bebege zor benimki 5 damlayı bile zor alıyo hatta almıyo tükürüyo. 20 damla mümkün değil içmez. Ek gıda dönemi başlayınca bakarım duruma ama 5 damla demir 3 damla d vitamini bile ömrümden yedi kabız yapmadı bizde o. Oyuzden devam. Eger yapsaydı başka bişey düsünürüz demişti
Evet bizimkide oyle dedi cok damla kullanman gerekıyo hele bazılarında 40-50 falanmış. Oda bebege zor benimki 5 damlayı bile zor alıyo hatta almıyo tükürüyo. 20 damla mümkün değil içmez. Ek gıda dönemi başlayınca bakarım duruma ama 5 damla demir 3 damla d vitamini bile ömrümden yedi kabız yapmadı bizde o. Oyuzden devam. Eger yapsaydı başka bişey düsünürüz demişti
Kızlar diş ağrısı için bebeğimin mendiline karanfil koydum 4 -5 tane ve iyice ezdim sonra dişine hafif hafif sürdüm sanırım bayağı rahatladı sustu sakinleşti aklınızda olsun. Karanfil yapı yapacaktım daha yapmamıştım bu yöntem geldi aklıma
Puf biraz tazikli geliyo ya rahatsız eder diye vermedim bide bizimki hemen tükürüyo. Cıkarıyo. Kaşıkla vermeye başladımki cıkardıgını toplayıp geri veriyorum
Merhaba arkadaşlar ilk hamileliğim 5 hafta da kahverenk leke gördüm doktora attım birşey olmaz kırmızı gelirse gel bakalım demişdi coraspini 1 hafta içmemem gerektiğini söyledi içi. Rahat etmedi başka doktora gittim ultrasonla bakıldı 2 tane kese gözükdü sonraki gün öncekinden daha az kahverenk leke geldi korkuyorum düşük felan olurmu diye 2 3 gün sürebilir yazıyor internette 5 haftada lekelenme yaşayan oldumu kesenin biri 3mm diğeri 2mm
O zaman yerlesiyordur yerleşme kanaması yasiyorsundur sen bol bol dinlen ve stres yapma zaten ilacını da kullanıyormuşsun sağ sağlim kucağına al bebislerini
O zaman yerlesiyordur yerleşme kanaması yasiyorsundur sen bol bol dinlen ve stres yapma zaten ilacını da kullanıyormuşsun sağ sağlim kucağına al bebislerini