2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kimse onlara böyle büyüttün ama dosdoğru büyütmüşsün dememiş aslında ama bizler bi şekilde büyüdüğümüz için doğrusu bu sanıyorlar. Büyüdük de nasıl büyüdük gerçekten. En basiti annem de demişti bana, bizim zamanımızda pompa olsaydı belki daha çok süt içerdin diye. Mastit olmuş mesela, ne yapacağını bilemediği için arkadaşını çağırmış. O eliyle masaj yapa yapa sıka sıka açmış bi şekilde, çok ağlamıştım diyo. Sonrasında da kesildi sütüm diyo işte bizim sorunumuz da çok bilgi ama bi şekilde ikisini harmanlayıp biraz da içgüdülere göre ilerleyince olacak şeyler

Canım niye kendine bunu yaptırıyorsun niye buna izin veriyorsun anlayamıyorum açıkçası buna layık değilsin yani sen. Kendine değer ver lütfen. Öğrencin gelip bunları anlatsa ona bu öğütleri verirsin eminim kimsenin sana böyle davranmasına izin vermemen lazım

Bebeğim yüzüstü dönebiliyor ama geri sırt üstü dönemiyor ve gece uyanmalarının çoğu bu yüzden oluyor. Benzerini yaşayan var mı bu çocuk niye geri dönemiyor ki

Benimki hiç dönemiyor yüzüstü kalıyor öyle. Bir kez denedi korktu ağladı dönünce ondan beri denemiyor sadece ağlıyor beni bekliyor çevirmem için.
Normal bence ben daha erken diye biliyorum %90 benimki de dönemiyo yeterli eğim yoksa ağlıyo

Bebeğim yüzüstü dönebiliyor ama geri sırt üstü dönemiyor ve gece uyanmalarının çoğu bu yüzden oluyor. Benzerini yaşayan var mı bu çocuk niye geri dönemiyor ki
benim bebeğim de yüz üstü aslaaaaa dönmüyor ya da dönemiyor. yani girişimde bile bulunduğunu görmedim. ama ben tummy time için yüz üstü koyduğumda sırt üstü dönüyo kkkdkd çocuk o kadar sevmiyor ki tummy time ı

Ben çok ama çok uykuzusum ya iki gündür hiç ama hiç uyumadım. Dişini de çıkardı neden böyle anlamıyorum çok kötüyüm

Yaa niye böyle oluyo kötü niyetli de değilim valla anlamıyorum ağzımdan çıkan her iyi şey bozuluyo
Ayy şaka yaptım ben canım. Öyle düşünme olacağı varmış oluyor yoksa niye kötü niyetli olasın. Çok çiş yapmış demekki o yüzden tasmistir , bizde Molfix kullanıyoruz. Şimdiye kadar 2 3 kere taştı olabilir yani

Yok ya bana uçak düşüren derler zaten neye sevinsem o iş bozulur neye ne güzelmiş desem kırılır falan ama gerçekten haset etmiyorum herkeste en iyisi en güzeli olsun kıskanç değilim yani allah herkesin gönlüne göre versin neden böyle oluyo bilmiyorum.

Gözlerin renkliyse olur derler ama kadınlar kulübü için birşey söyleme sakın bacım site çökmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…