2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Benimki benimle yatmayı da sevmiyor yatağında da yatmıyor her şeyi denedim uyanık kalmayı tercih ediyor

Ay sarılalım valla uyku herşeyin ilacı valla, ben çocuktan önce hep iyi uyuduğum için enerjik ve mutluymuşum
Yok kuzum düzelmedi, yani şöyle ben de yerine koyarsam ya da ana kucağında uyutursam yarım saatte uyanıyor sonrasında huysuz oluyor ama o yüzden düzgün uyusun diye kucağımda uyutuyorum. Bazen uzatıp 1 saati buluyor çünkü kucağımda. Kesinlikle boş konuşuyolar ya kimbilir kendileri ne yapıyordu evin içini biliyor muyuz benim yanımda uzun uyusa ben ona da razıyım ama işte onda da aynı bizim. Ama sarılıp yatmak harika bi his değil mi ya
Benimki benimle yatmayı da sevmiyor yatağında da yatmıyor her şeyi denedim uyanık kalmayı tercih ediyor
Bizim de öyle yine aynı sürede uyanıyor yoksa ben onunla uyumayı çok sevdim de işte farketmiyor

Bizimki de emmeye başladı ve bende öyle yaparım artık. Çokta haklısın. Kınayan da gidip ağlayarak günlüğüne yazabilir.

uyanık kalıp ağlıyor mu peki yoksa kendi kendi takılıyor mu? bizimki bazen uyansa da tavana falan bakıyor elleriyle oynuyor oyalanıyor. 15-20 dk uyuyorum öyle öyle dkdjss

Ya kızlar bez olarak en son neyi seçtiniz? Burda epey bir konuşuyordunuz? Ben sleppynin .Numarasına geçirdim çocuğu ama malesef hep çiş taşıyor ya. Kilot bez olandan tasmiyordu ama o da çok sıkıyor belini. Siz en son hangisini sevmistiniz?

molfix 4 numara kullanıyorum. bacaklarda hafif lastik izi kalıyor, o hariç memnunum. taşmadı, sızdırmadı, pişik olmadı.

Sİzin bebelerin boyu kaç oldu ki sığmıyolar ya 67 cm pusete sığıyo hala benim ki
Bizim bebenin boyu hep muallak dogdugundan beri herkes farklı ölçüyo hemde öle 2-3 cm deil. Bence puset boyları hep farklı. Ya da içine yastık falan koyanlar var ya ondan kücülüyo içi. Ama bazı pusetler de bebekler harbi dündüz duruyo sanki port bebe benimkinin kafası tasmadıgı muddetce kullanırız bence. Tabi agırlık olayı biraz zorluyor bugun mesela yemege cıktık bebek arabasını unutmusuz. Pusetle gittik. Anam anam

molfix 4 numara kullanıyorum. bacaklarda hafif lastik izi kalıyor, o hariç memnunum. taşmadı, sızdırmadı, pişik olmadı.
Molfix 4 var bizdede denemeye aldım ama bitsin diye kullanıyorum ya. Bidaha almayı dusunmuyorum. Bacak kısmından tasırıyor. O mühim değil de pişik yaptı bizde ya. Mavi paket almıştım. Goon daha iyi geldi bana yumuşak sızdırmıyor çiş molfixtede sızmadı gerçi de pişik olması beni rahatsız etti. Biz bi süre daha prima devam edicez galiba ama ben goon da alırım gibi. Dönüşümlü devam edebiliriz. Slleepy cok memnuniyetsizlik var onu almam gibi

Sağol canım emek verip uzun uzun yazmışsın işe de yarar muhtemelen bu söylediğin ama her şeyi de biz düşünüp planlamayalım ya biraz da onlar düşünsün benim kafam yeterince dolu zaten
Valla dün arkadaşlari ile cay içmeye çıktı. Pazartesi okeye gitmişti şimdi de gitti. Evde de sadece telefon alıp uzanıyor. Kızgın tonda konuşursam ancak yardım ediyor ederse. Doğum günü, evlilik yıl dönümü hiçbirini kutlamadi. Eskiden zorla kutlatiyordum. Yaşadığımız küçük ilçede ki öküz, hanzo adamları baz alıp bana kötü davranmadigi için(dayak, aldatma vs) kendini muhteşem bir eş sanıyor. Bana dün bir gül almış 14 şubat için. Çünkü komşumuzun eşinin (Ki çok hanzo bir adamdır) karısına doğum günü için aldığı hediyeyi anlattım. Birazda kıskandım kadını ne yalan Söyleyeyim eşi disardan baksan çok hanzo karısı için mağazaya gidip satıcı kızdan yardım alarak hediye yapmış.. Özendiğimi hissetti galiba, neyse güzel bir gül almış. Sevindim. Beklemiyordum. Biraz da trip atmayayım diye aldı muhtelemen. Arkadaşları ile buluştuğu için. Ama olsun. Bugün bana işlerde yardım etti. Yemek yaptı bir muhabbet ettik. Ben yemeğe mum yaktım böyle ay benim için kırmızı makarna yapmışsın, kırmızı tabak koymuşsun hmm romantik falan dedim gülü sofraya koydum. Göz göze bakışalım falan dedim. Uzun zamandır hiç istemiyordum onu "akşam takılalım oğlan uyuyunca" falan dedim ama sonra Muhabbet şuydu "Bence böyle günler sacma yeaaa" bunu geçtik. "insanlar kötü ve ayıp denen şeyleri yapıyor sonra en akıllı onlar diyoruz vs" dedi. Yani mesela kime "en akıllı" dedin dedim. Arkadaşı boşanmış ona en akıllı demiş. Şimdi ben bu ortamın içine affedersiniz sinirlenip, üzülüp s*sam. Ben suçlu olurum. Şimdi ben bu biriken kırgınlıklarimla napiyim? Nasıl sineye çekip tatlı tarli konuşayım? Kendimi yapay hissediyorum tatlı konuşunca. Öfke patlamalarım, sinir krizlerim geliyor aklıma hem utanıyorum. Hem kendime yakıştıramıyorum artık :/

Ben bu ek gıda olayını anlamadım anacım biri şöyle detaylı mı detaylı anlatsa 1 saat ne güzel olur neyi vercem neyi vermicem kafam allak bullak oldu beceremiyor gibi hissetmeye başladım yaptığım herşeye acaba doğru mu diye içimden geçiriyorum. Bir de bebe yatağa yatırdığımda on saat ninni söylettiriyordu bana boğazım ağrıyordu bugün gittim odada kendi sesimi kayda aldım bide onu çoğalttım bugün uyuturken denedim açıp telefondan ve ben sanıp uyudu anneme de gönderdim o da o şekilde uyuttu ben dinlenirken azcık

Ya prima alamam sanırım. Ev alma durumumuz var gibi. Bayağı bayağı her şeyden kismamiz lazım. Goon deneyeyim 3 pakette 5 numara var. Ben 4 lastik izi yaptı diye bırakmıştım.

Canım sendeki koca bende olsa ağzının ortasına iki tane çakarım. Valla sinirimi oynatıyo adam. Çok yazardım da gaza gelme diye suscam

Sen nazardan baya korkuyosun he asla boy kilo detay vermiyosun bebeyle ilgili

Bal, bakla, tuz, şeker yasak onun dışında 3 gün kuralıyla sebze meyveleri denettiysen hangilerini sevdiyse karışık püre yapıp verebilirsin. Yanılmıyosam günde 6 tatlı kaşığı yiyebilir anne sütü veya mama ne içiyosa asıl besin kaynağı o olacak. 7 8 aylıktan sonra galiba yumurta sarısı lor peyniri kuzu kıyma vs verebilcez

aa çok şaşırdım bizde hiç sorun olmadı. gece boyunca da değiştirmiyorum. neyse dilimi ısırıyım kxkdxj

Sen nazardan baya korkuyosun he asla boy kilo detay vermiyosun bebeyle ilgili
Okadar mı dikkat çekiyo kız ben akşamları nas felak olurken agzım ayrılıyo gozum akmaktan kuruyo gahshsh ama o kadar da değil bi 10 kilo gibi algılanmasın ama boyunu hakkaten bilmiyoz evde mezurayla ölçüyoruz mesela 62 saglık ocagına gidiyoz ebe ölçüyo 57. Dogdugu günden beri böyle dogdu cocuk 50 cm ölçmüşler. Sonra yogunbakıma gitti ordada 50 yamzışsar baska hastane. Sonra cıktık eve geldik saglık ocagına gittik ebe bi ölçtü 46 mı ne dedi. Neyy dedim cocuk dogduktan 1 hafta sonra çekti mi ay yok annesi fleksiyonda hala açılmamıs ölçememişimdir dedi. Sonra ki gün 48 dediler. cocuk büyüdükçe çekmeye başladı. Sonra evde ölçmeye başladık. Biz ölçüyoruz 62 cm saglık ocagına gidiyoruz ebe ölçüyo 58 iyi hadi okey diger ay bi gittik 57 dedi bizim bebe gene mi
Çekti dedim kadına. gecen ay 58 di. Oda şey dedi seni mi kırcam 58 olsun. Dedim öyle oluyo mu bu ay gittik dedi ki ölçmeme gerek var mı ister misin annesi. Dedim yok mu ? Siz istemez misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…