2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Benim kız da öyle oldu babasının kulakları aynı ne kepçe ne düz üst kısmı biraz dışa dönük şuan tatlı duruyor ama ilerde artmaz inşallah

Ayy ilk doğduğu zamanlara bakıyodum çirkin bi şeymiş dünyanın en güzel bebeği gibi geliyodu bana o zamanlar
Ya bunun aynısını dün eşimle konuştum ne kadar güzel geliyordu bize ama şu fotolara baksana dedim ee şimdi de güzel geliyor acaba şimdide mi çirkin diyor

Bu arada eş eleştirilerini okudum ve katılamadım ay misafirim vardı diye ama bir iki şey eklemek isterim. Öncelikle yalancı profiterol hiç yememiş ve yapmamıştım çok mantıklıymış ve pratikmiş aklınıza sağlık kızlarcım Ben 4.ay dolduğu gün işe dönenlerdenim maalesef. Buna mecburdum çünkü İstanbul’da tek maaş biraz zorluyor ha geçinilmez mi geçinilir ama benim eşim parayı çok takar. İster ki haftada en az 1-2 gün dışardan yiyelim gezelim tozalım istediği hediyeyi alabilsin ps oyunlarını alırken 2 kere düşünmesin. Böyle olmadığı zamanlarda depresyona giriyor ve onun depresyonundansa çalışırım daha iyi dedim başladım Çok iyi geldi yalan yok farklı yüzler görmek farklı olaylar yaşamak sıcak çay içerken tedirgin olmamak toplu taşımaya binmek bile özlenir mi özlemişim. Ama gelin görün ki çok zor kızlar ev iş çocuk eş bu denge... Benimki asla uyku sevmeyen bir çocuk ve kızamıyorum napalım bebek yani heyecanı var. Ama eşime çok bozulduğum zamanlar oluyor. 2 kedimiz var ne kumunu ne mamasını takip ediyor ne kum kabını temizliyor. Sen Aybars’ı ver sen yap diyor bir şey olduğunda. Tamam bebeğe bakması güzel ama her şeyi takip etmekten inanılmaz yoruldum. Çocuğun doktor kontrolleri eşimin guatr kontrolleri kedilerin aşıları ihtiyaçları derken kafamda sürekli bir şeyler var. Misafir geldiği gün su söylemişim mesela söylediğimi unutmuşum kapıya sucu gelmiş eşim bizim değil demiş bana soruyor söyledin mi yok diyorum sonra arkadaşım dedi söyledin ya yanımda diye Ayy anlatsam dağ olur çok da uzun oldu okuyacaklardan özür dilerim

Ay benim kocam da aksine kendi kulaklarına bayılıyor kulak fetişi varmış meğer adamın bebekle öğrendim. Bebeğin kulaklarına taktı her şeyi geçti kulağı güzel olsun diyor? Yahu bu kulak Kulak. Kendi kulağını övüyor bana. Doğduğundan beri kendi kulaklarıma da dikkat kesilir oldum adam first datede bile bakmış kulağıma zamanında djkfldl eşimizi ahirete kadar bile tam tanıtamıycaz galiba sırada ne var acaba

Maalesef bizdede durum aynı bir kedimiz var ve asla bakmaz ihtiyaçlarına sadece sezeryanlı Dikişlerim varken baktı o kadar. Sonra bitti gece asla kalkmaz mesela kalksın da istemedim hiç işe gidicek diye ama kendi düşünebilirdi bir kere de ben kalkıp uyutıyım şu kızı diye

Ahhaha aynısı hatta doğum esnasında hemşireler ay bebeğin çook güzel şöyle güzle böyle güzel diyorlardı ve bana gösterdiler ve ben de dedim ki…. Yenidoğan işte (ne kadar güzel olabilir?) bkflfkld bana ‘annelik’ hemen yüklenemedi hatta bana kalsa ameliyatlı halimle emzirmeyi bile lütuf gibi yapıyordum ilk gün. Hemşire kızmıştı şimdi canımı veririm ama lohusalık başka bir şey ya

ayy izin veriyor aslında şapka takabiliyorum ama evin içi sıcak olduğu için takmak istemiyordum. takıyım o zaman ya.
Tak bakalım biraz denersin, düzelir belki
Çok basitmiş artık kepçe kulağı düzeltmek ya ilerde beğenmezse yaptırırız napalım
Ya benim arkadaşım ameliyat oldu da doktordan heralde hiç iyi olmadı ya, keşke ihtiyaç olmasa ama bu gidişle biz kıza yaptıracağız
Benim kız da öyle oldu babasının kulakları aynı ne kepçe ne düz üst kısmı biraz dışa dönük şuan tatlı duruyor ama ilerde artmaz inşallah
Kız bişey yok bunda, böyle açıldıysa sıkıntı değil. Saç bile gizler onu. Bizimki baya açıldı

ayy izin veriyor aslında şapka takabiliyorum ama evin içi sıcak olduğu için takmak istemiyordum. takıyım o zaman ya.
Tak bakalım biraz denersin, düzelir belki
Çok basitmiş artık kepçe kulağı düzeltmek ya ilerde beğenmezse yaptırırız napalım
Ya benim arkadaşım ameliyat oldu da doktordan heralde hiç iyi olmadı ya, keşke ihtiyaç olmasa ama bu gidişle biz kıza yaptıracağız
Kız bişey yok bunda, böyle açıldıysa sıkıntı değil. Saç bile gizler onu. Bizimki baya açıldı

Allah kolaylık versin canım, cidden bi de bunun üstüne çalışsam hiç kaldıramam heralde ben. Benim beyin de aynı böyle iflas ediyor arada eskiden aynı anda üç dört iş yapardım şimdi ayağa ne için kalktığımı bile hatırlamıyorum

O Zaman da güzel geliyodu bana ya doktoe bile ay bu ne güzel bebek olmuş kara kuru bi şeydi dedi

Ya bunun aynısını dün eşimle konuştum ne kadar güzel geliyordu bize ama şu fotolara baksana dedim ee şimdi de güzel geliyor acaba şimdide mi çirkin diyor
Yok ya bizimki böyle esmer sarımsı zayıf kara kuru bi şeymiş şimdi rengi açılmış yani bembeyaz tosbiş yanak dünya güzelim ama bana o zaman çok güzel gibi geliyodu

Yok ya bizimki böyle esmer sarımsı zayıf kara kuru bi şeymiş şimdi rengi açılmış yani bembeyaz tosbiş yanak dünya güzelim ama bana o zaman çok güzel gibi geliyodu
aynısını biz de konuştuk kardeşimle ya eski fotolara bakıyorduk bana diyor ki abla eskiden de aşırı tatlı geliyordu ama şimdi bakıyorum o zaman rengi güzel değilmiş şimdi ay gibi djdjsjs

kızzz hiçbir şey yok bunda. bizimki bi tık daha açık dur bak bulayım bir foto. önden bakınca baya görünüyor artık. önceden görünmezdi Linakiz alıntılamayı unutmuşum

Eklentiler

• 1000032888.webp
    49,1 KB · Görüntüleme: 71
Ayy ilk doğduğu zamanlara bakıyodum çirkin bi şeymiş dünyanın en güzel bebeği gibi geliyodu bana o zamanlar
Ya biz ek gıdaya geçtik bugün ikinci haftamıza girdik balkabağı havuç patates brokoli kereviz ve pazı tadımları yaptık doktorumuz ikinci hafta sebze püresi ile devam et demişti yani tattığı sebzeleri karıştırıp bugün püre yapıp verdim şimdi ikinci haftada komple böyle mi yapacağım aynı şekilde mi ilerleyeceğim ben anlayamadım doktora da yazdım ama görmedi

EVet denediğiniz sebzeleri püre yapıp verceksin sonra da yoğurt ve meyveye geçersiniz sanırım

EVet denediğiniz sebzeleri püre yapıp verceksin sonra da yoğurt ve meyveye geçersiniz sanırım
Anladım canım teşekkür ederim mesela bugün bal kabağı havuç patates ve birazcık brokoli karıştırıp püre yaptım zeytinyagı ekledim ondan yedik bu hafta boyunca hep aynı sıralama mı yapayım yoksa bazen iki tane bazen üç tane mi karıştırıp vereyim

kızzz hiçbir şey yok bunda. bizimki bi tık daha açık dur bak bulayım bir foto. önden bakınca baya görünüyor artık. önceden görünmezdi Linakiz alıntılamayı unutmuşum
Anam sarı kafa sizde bi şey yok benim bebe elf olma yolunda ilerliyo

Eklentiler

• Screenshot_20250216-135923_Instagram.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…