Benim kız da öyle oldu babasının kulakları aynı ne kepçe ne düz üst kısmı biraz dışa dönük şuan tatlı duruyor ama ilerde artmaz inşallahya kızlar bişey sorucam. benim oğlanın kulaklar gün geçtikçe açılıyor kepçe kulağa doğru gidiyor gibi geldiannemler falan öyle değil diyor ama benim aklıma takıldı. yeni doğduğunda kulaklar tamamen yapışıktı, bu ay baya açıldı. 5 aydan sonra değişir mi acaba böyle bir örnek bilen var mı? babasının biraz kepçe olduğu için hep düşünüyorduk zaten bebişin de olur mu diye. şimdi acaba mı diyorum kdjdd
Ya bunun aynısını dün eşimle konuştum ne kadar güzel geliyordu bize ama şu fotolara baksana dedimAyy ilk doğduğu zamanlara bakıyodum çirkin bi şeymiş dünyanın en güzel bebeği gibi geliyodu bana o zamanlar
Normalmiş böyle olması üzeri sivilce gibi olabilir demişti hemşire banaKızlar bebeğimin verem aşısı böyle oldu bugün banyo yaptırırken gordum hafif vardı böyle degildi var mı olan böyle
Ay benim kocam da aksine kendi kulaklarına bayılıyor kulak fetişi varmış meğer adamın bebekle öğrendim. Bebeğin kulaklarına taktı her şeyi geçti kulağı güzel olsun diyor? Yahu bu kulak Kulak. Kendi kulağını övüyor bana. Doğduğundan beri kendi kulaklarıma da dikkat kesilir oldum adam first datede bile bakmış kulağıma zamanında djkfldl eşimizi ahirete kadar bile tam tanıtamıycaz galiba sırada ne var acabaayy izin veriyor aslında şapka takabiliyorum ama evin içi sıcak olduğu için takmak istemiyordum. takıyım o zaman ya.
ayyynen üstten açılıyor. normal mi değil mi emin olamadım da.
bi yandan da evet bunu düşünüyorum. babasına çekmişse ne yaparsak yapalım düzelmez herhalde. neyse benim için her türlü dünya güzeli olacak oğluşum jdjddjds ama babası üzülüyor. kendi kulaklarını hiç sevmiyor çünkü
Maalesef bizdede durum aynı bir kedimiz var ve asla bakmaz ihtiyaçlarına sadece sezeryanlı Dikişlerim varken baktı o kadar. Sonra bitti gece asla kalkmaz mesela kalksın da istemedim hiç işe gidicek diye ama kendi düşünebilirdi bir kere de ben kalkıp uyutıyım şu kızı diyeBu arada eş eleştirilerini okudum ve katılamadım ay misafirim vardı diye ama bir iki şey eklemek isterim. Öncelikle yalancı profiterol hiç yememiş ve yapmamıştım çok mantıklıymış ve pratikmiş aklınıza sağlık kızlarcımBen 4.ay dolduğu gün işe dönenlerdenim maalesef. Buna mecburdum çünkü İstanbul’da tek maaş biraz zorluyor ha geçinilmez mi geçinilir ama benim eşim parayı çok takar. İster ki haftada en az 1-2 gün dışardan yiyelim gezelim tozalım istediği hediyeyi alabilsin ps oyunlarını alırken 2 kere düşünmesin. Böyle olmadığı zamanlarda depresyona giriyor ve onun depresyonundansa çalışırım daha iyi dedim başladım Çok iyi geldi yalan yok farklı yüzler görmek farklı olaylar yaşamak sıcak çay içerken tedirgin olmamak toplu taşımaya binmek bile özlenir mi özlemişim. Ama gelin görün ki çok zor kızlar ev iş çocuk eş bu denge... Benimki asla uyku sevmeyen bir çocuk ve kızamıyorum napalım bebek yani heyecanı var. Ama eşime çok bozulduğum zamanlar oluyor. 2 kedimiz var ne kumunu ne mamasını takip ediyor ne kum kabını temizliyor. Sen Aybars’ı ver sen yap diyor bir şey olduğunda. Tamam bebeğe bakması güzel ama her şeyi takip etmekten inanılmaz yoruldum. Çocuğun doktor kontrolleri eşimin guatr kontrolleri kedilerin aşıları ihtiyaçları derken kafamda sürekli bir şeyler var. Misafir geldiği gün su söylemişim mesela söylediğimi unutmuşum kapıya sucu gelmiş eşim bizim değil demiş bana soruyor söyledin mi yok diyorum sonra arkadaşım dedi söyledin ya yanımda diye Ayy anlatsam dağ olur çok da uzun oldu okuyacaklardan özür dilerim
Benim kız da öyle oldu babasının kulakları aynı ne kepçe ne düz üst kısmı biraz dışa dönük şuan tatlı duruyor ama ilerde artmaz inşallah
Ahhaha aynısıAy bana çirkin geliyordu ya ben çok doğrucuyum sanırım djdjdj Eşim diyordu ne güzel bebek ben diyordum neresi güzel fare gibi. Sonra o fare bir büyüdü eli yüzü açıldı ay gibi oldu tospalağım şimdi uyuturken sana çirkin dediğim için özür dilerim annecim diyorum
Tak bakalım biraz denersin, düzelir belkiayy izin veriyor aslında şapka takabiliyorum ama evin içi sıcak olduğu için takmak istemiyordum. takıyım o zaman ya.
Ya benim arkadaşım ameliyat oldu da doktordan heralde hiç iyi olmadı ya, keşke ihtiyaç olmasa ama bu gidişle biz kıza yaptıracağızÇok basitmiş artık kepçe kulağı düzeltmek ya ilerde beğenmezse yaptırırız napalım
Kız bişey yok bunda, böyle açıldıysa sıkıntı değil. Saç bile gizler onu. Bizimki baya açıldıBenim kız da öyle oldu babasının kulakları aynı ne kepçe ne düz üst kısmı biraz dışa dönük şuan tatlı duruyor ama ilerde artmaz inşallah
Tak bakalım biraz denersin, düzelir belkiayy izin veriyor aslında şapka takabiliyorum ama evin içi sıcak olduğu için takmak istemiyordum. takıyım o zaman ya.
Ya benim arkadaşım ameliyat oldu da doktordan heralde hiç iyi olmadı ya, keşke ihtiyaç olmasa ama bu gidişle biz kıza yaptıracağızÇok basitmiş artık kepçe kulağı düzeltmek ya ilerde beğenmezse yaptırırız napalım
Kız bişey yok bunda, böyle açıldıysa sıkıntı değil. Saç bile gizler onu. Bizimki baya açıldıBenim kız da öyle oldu babasının kulakları aynı ne kepçe ne düz üst kısmı biraz dışa dönük şuan tatlı duruyor ama ilerde artmaz inşallah
Allah kolaylık versin canım, cidden bi de bunun üstüne çalışsam hiç kaldıramam heralde ben. Benim beyin de aynı böyle iflas ediyor aradaBu arada eş eleştirilerini okudum ve katılamadım ay misafirim vardı diye ama bir iki şey eklemek isterim. Öncelikle yalancı profiterol hiç yememiş ve yapmamıştım çok mantıklıymış ve pratikmiş aklınıza sağlık kızlarcımBen 4.ay dolduğu gün işe dönenlerdenim maalesef. Buna mecburdum çünkü İstanbul’da tek maaş biraz zorluyor ha geçinilmez mi geçinilir ama benim eşim parayı çok takar. İster ki haftada en az 1-2 gün dışardan yiyelim gezelim tozalım istediği hediyeyi alabilsin ps oyunlarını alırken 2 kere düşünmesin. Böyle olmadığı zamanlarda depresyona giriyor ve onun depresyonundansa çalışırım daha iyi dedim başladım Çok iyi geldi yalan yok farklı yüzler görmek farklı olaylar yaşamak sıcak çay içerken tedirgin olmamak toplu taşımaya binmek bile özlenir mi özlemişim. Ama gelin görün ki çok zor kızlar ev iş çocuk eş bu denge... Benimki asla uyku sevmeyen bir çocuk ve kızamıyorum napalım bebek yani heyecanı var. Ama eşime çok bozulduğum zamanlar oluyor. 2 kedimiz var ne kumunu ne mamasını takip ediyor ne kum kabını temizliyor. Sen Aybars’ı ver sen yap diyor bir şey olduğunda. Tamam bebeğe bakması güzel ama her şeyi takip etmekten inanılmaz yoruldum. Çocuğun doktor kontrolleri eşimin guatr kontrolleri kedilerin aşıları ihtiyaçları derken kafamda sürekli bir şeyler var. Misafir geldiği gün su söylemişim mesela söylediğimi unutmuşum kapıya sucu gelmiş eşim bizim değil demiş bana soruyor söyledin mi yok diyorum sonra arkadaşım dedi söyledin ya yanımda diye Ayy anlatsam dağ olur çok da uzun oldu okuyacaklardan özür dilerim
O Zaman da güzel geliyodu bana ya doktoe bile ay bu ne güzel bebek olmuş kara kuru bi şeydi dediAy bana çirkin geliyordu ya ben çok doğrucuyum sanırım djdjdj Eşim diyordu ne güzel bebek ben diyordum neresi güzel fare gibi. Sonra o fare bir büyüdü eli yüzü açıldı ay gibi oldu tospalağım şimdi uyuturken sana çirkin dediğim için özür dilerim annecim diyorum
Yok ya bizimki böyle esmer sarımsı zayıf kara kuru bi şeymiş şimdi rengi açılmış yani bembeyaz tosbiş yanak dünya güzelimYa bunun aynısını dün eşimle konuştum ne kadar güzel geliyordu bize ama şu fotolara baksana dedimee şimdi de güzel geliyor acaba şimdide mi çirkin diyor
aynısını biz de konuştuk kardeşimle yaYok ya bizimki böyle esmer sarımsı zayıf kara kuru bi şeymiş şimdi rengi açılmış yani bembeyaz tosbiş yanak dünya güzelimama bana o zaman çok güzel gibi geliyodu
Ayy çok özlicez bu hallerini yaaynısını biz de konuştuk kardeşimle yaeski fotolara bakıyorduk bana diyor ki abla eskiden de aşırı tatlı geliyordu ama şimdi bakıyorum o zaman rengi güzel değilmiş şimdi ay gibi djdjsjs
Ya biz ek gıdaya geçtik bugün ikinci haftamıza girdik balkabağı havuç patates brokoli kereviz ve pazı tadımları yaptık doktorumuz ikinci hafta sebze püresi ile devam et demişti yani tattığı sebzeleri karıştırıp bugün püre yapıp verdim şimdi ikinci haftada komple böyle mi yapacağım aynı şekilde mi ilerleyeceğim ben anlayamadım doktora da yazdım ama görmediAyy ilk doğduğu zamanlara bakıyodum çirkin bi şeymiş dünyanın en güzel bebeği gibi geliyodu bana o zamanlar
EVet denediğiniz sebzeleri püre yapıp verceksin sonra da yoğurt ve meyveye geçersiniz sanırımYa biz ek gıdaya geçtik bugün ikinci haftamıza girdik balkabağı havuç patates brokoli kereviz ve pazı tadımları yaptık doktorumuz ikinci hafta sebze püresi ile devam et demişti yani tattığı sebzeleri karıştırıp bugün püre yapıp verdim şimdi ikinci haftada komple böyle mi yapacağım aynı şekilde mi ilerleyeceğim ben anlayamadım doktora da yazdım ama görmedi
Anladım canım teşekkür ederim mesela bugün bal kabağı havuç patates ve birazcık brokoli karıştırıp püre yaptım zeytinyagı ekledim ondan yedik bu hafta boyunca hep aynı sıralama mı yapayım yoksa bazen iki tane bazen üç tane mi karıştırıp vereyimEVet denediğiniz sebzeleri püre yapıp verceksin sonra da yoğurt ve meyveye geçersiniz sanırım
Bir de haşladığım Sebzeler arttı biraz cam bir kavanoza koysam buzdolabında bekletsem yarın yine aynı püreyi yapabilir miyim bir şey olur mu sizce kızlarEVet denediğiniz sebzeleri püre yapıp verceksin sonra da yoğurt ve meyveye geçersiniz sanırım
Anam sarı kafakızzz hiçbir şey yok bunda. bizimki bi tık daha açık dur bak bulayım bir foto. önden bakınca baya görünüyor artık. önceden görünmezdiLinakiz alıntılamayı unutmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?