Kızlar selam, öncelikle size teşekkür etmek istiyorum geçen hafta rota 2. Doz ve menenjit ilk dozu olmuştuk. Burdaki tavsiyeler sayesinde doktorumuzun da yönlendirmesiyle sorunsuz ateşsiz atlattık aşı gününü. Korkuyordum menenjitten çünkü herkes çok ağır dediği için
Yeni bir şey sormak istiyorum. Benim oğluş asla uyumuyor doğduğundan beri uyku problemi var. 2. Haftasından beri temassız uyumuyor asla. İlk 3 ay kucak bebesidir dedik sabrettik. 3. Aydan sonra ayakta sallayıp daldırıp koltuğa bırakabildik anca bu kadar ilerleyebildik o da ilk uyku döngüsü bitince yine uyandı destek istedi tabii ki. Sonra 4. Ay atak muhabbetine zaten bozuktu iyice kalmadı uyku filan. Bir buçuk ay sonra ise başlayacağım ve bu uyku problemini çözmem gerekiyor. Her gece saat bası uyanıyor çünkü 2 saat aralıksız çok nadiren uyumuştur

şükürler olsun başka problemimiz yok ama bu uyku meselesi bitirdi bizi artık kol bel kalmadı sallamak için ayak da kalmadı. İyice kafayı yedim kendi yatağında uzun uyuyan bebek görünce ağlamak istiyorum. Tabi bi de çevre baskısı var sizinki neden böyle biz şöyle koyardık uyurdu böyle koyardık uyurdu diye konuşmalarından bizim çocukta mı problem var diye düşünüyoruz artık saçma sapan.
Kıssadan hisse uyku eğitimi almayı düşünüyorum danışmanlık olarak kendim verip de deneyip yanılacak ne gücüm var ne zamanım açıkçası. Ağlatmak asla istemiyorum bu sebeple aranızdan ağlatmadan uyku eğitimi alan ya da almış tanıdığınız, öneri isim var mıdır?