2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
ay sana güveniyorum hadi inşallah geçen sütüm azaldığında da düzelir demiştin düzeldi
Düzelir ama benimki şuan düzelmez çünkü gece emzirmiyorum ve düzelmiyor mama bozulmuş kızım tiksindi biberonu itmeye başladı mamayı kaşıkla verdim vurdu eliyle. Bende süt verip biberona alıştırdım. Mamaya da reçel muz bebe bisküvisi koydum. Zamanla içti yavaşca çıkardım hepsini bebe bisküvisi devam. Biberonu da itmiyor. Isırmayı kolay unutmayabilir benimki hala kafasına vuruyor gülüyoruz tekrar vuruyor unutmuyor. Bi unutsun bakalım öyle dene. Memeyi vermesen süt fışkırt tadını alsın ısırmasın. Ya da ısırırken diş kaşıyıcı sok memeden çıkarıp beynine ısırmalık değil bu sinyali gitsin. Isırıncada gülme hayır diyip elini salla ve memeden çek oyun sanıp devam etmesin

heeeppsini yaptım ah nasıl uğraşıyorum bilsen. ama bebişim daha o kadar anlayamıyor galiba. kızıyorum üzülüyor yazık ama engel olamıyor kendine bi daha ısırıyor. emziği ve biberonu da ısırıyor muhtemelen benim mememi de aynı görüyor emzik ve biberon vermesem hiç olmaz. sen iyi alıştırmışsın tekrar biberona. benim oğlum da biberonu reddediyordu, bu süreçte o kadar aç kaldı ki yavrum mecburen kabul etti. biberon da olmasa sür içemicekti çünkü

Ben de bir ara desteği pış pış pat pata kadar indirdim sonra çalışmaya başladım ataklar dişler falan derken başladığım yere geri döndüm. Hayırlısı hakkımızda ya. Ben delirmeden oğlum büyür umarım

Demin öyle bir ısırdı ki bayağı bir kan aktı. Şimdi aynı memeyi emerek uyuyor.

Demin öyle bir ısırdı ki bayağı bir kan aktı. Şimdi aynı memeyi emerek uyuyor.
ahh ahhh geçmiş olsun. kan akınca bir süre tedavi edin öyle tekrar verin diyorlar. bebeklerin ağzında çok bakteri olduğu için Allah korusun mikrop falan kapmasın yaralı yer

Ben kendimi çok bitik hissediyorum ya. Oyun oynamak falan asla istemiyorum çok bunalıyorum. Anneme geldim dinlenirim diye hiçbir şey değişmedi her şey çok zor geliyo napcam bilmiyorum
Normal bunlar hepimiz bazen öyle hissediyoruz ama sonra geçiyor çünkü biz anneyiz ve güçlüyüz

İlk üst dişleri çıkan var mı ya üst diş önce geliyo galiba bizim ucu beyazlamış

İlk üst dişleri çıkan var mı ya üst diş önce geliyo galiba bizim ucu beyazlamış
Bizim alt çıktı üstte patlatıyor başladı saat başı uyanmalar bir de kızım kafasına vuruyor ve oyun haline getirdi babasına bakıp bakıp vurup gülüyor normal mi acaba

Bizim alt çıktı üstte patlatıyor başladı saat başı uyanmalar bir de kızım kafasına vuruyor ve oyun haline getirdi babasına bakıp bakıp vurup gülüyor normal mi acaba
Bizim altlar yok hala üstten geliyo ilk dişleri valla bilmiyorum ki garip garip şeyler komik geliyo onlara

Yaa bizimki de sürekli vuruyor vurma dedikçe daha çok vuruyor demek ki o da dönemsel

Alt sağ dişimiz pırtladı ilk dişimiz geliyor diş çıkaranlar tamamen gözükmesi ne
Kadar vakit alıyor bir hafta sürer mi acaba?

Alt sağ dişimiz pırtladı ilk dişimiz geliyor diş çıkaranlar tamamen gözükmesi ne
Kadar vakit alıyor bir hafta sürer mi acaba?
Tamamen cıkmadı bizim 1 haftadan baya uzun sürdü. Hatta yandan 2. Dişte hemen gelmedi. Belki 1 aya yakın sürdü yanındakinin cıkması. Bizimki hiç gostermıyo kısa sürmüşte olabilir ama 1 haftadan fazla sürdü

Kızlar benim bebeğim hiçbir oyuncakla oynamıyor hiçbir şey dikkatini çekmiyor artık bana yapışık resmen ben yere oturucam o üzerime tırmanacak ayağa kalkmak yasak hareket etmek yasak tam bir huysuz oldu benden ayrılmıyor ya ayaktayken de bacaklarıma sarılıp ayağa dikiliyor umarım geçicidir ya inanılmaz bunaldım kıçım koltuk görmüyor

Kızlar ebebek te Güneş ürünleri yüzde 40 indirimde Siveno Güneş kremi 389 tl ye geliyor

Artık geçici değil kuzum hareketli dönemleri başladı bebişlerin

Artık geçici değil kuzum hareketli dönemleri başladı bebişlerin

Benimki bana yapışık ayrılmıyor çok bunalıyorum bu diş çıkarma huysuzlugundan sonra böyle oldu ayağa kalkıp adım attığım an ağlıyor yemek zaten yediremiyorum bir iki gündür sıfır iştah zaten çokta hareketli bi bebek.
ancak dışarı çıkınca biraz rahat edebiliyorum havalar da ısındı akşama doğru çıkarıyorum ama vakit geçmiyor resmen evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…