- 17 Temmuz 2022
- 4.439
- 3.809
- 63
- 30
AA kız biz de sidefere geçtikten sonra katılaştı sanki yavalla anlamadık ya. doktor demir ilacına bağlıyor ama demire bir süre ara vermiştim o zaman da düzelmedi, aksine arttı. çok huzursuz olmadığı için üzerine gitmiyorum. bakalım düzelir inşallah ilerleyen zamanlarda
Bizim son 1 ayldır altlar üstler böyle kabarık ama çıkartmadı hala2 haftadır bu şekilde ağzı ama yok çıkmıyor yaEki Görüntüle 3603780
Bizim son 1 ayldır altlar üstler böyle kabarık ama çıkartmadı hala
Ben diş sancısı olduğunu anladığımda diş yoktu henüz ama huzursuzdu hep belli kaşınıyordu diş etleri tedagil kullandıktan sonra alt diş çıkmıştı onun faydası mi oldu bilmiyorum sende dene istersen2 haftadır bu şekilde ağzı ama yok çıkmıyor yaEki Görüntüle 3603780
Hem acı hemde çok güzel birşey bu bebeğimin dişi var ve ısırıyor benim kız da öyle altta 2 dişi var sadece ama ısırıyor nasıl yapıyorsa üstten de çıktı mı yandık. Nedeni de bana göre hem keşf ediyor hmde oyun yapıyor neden yaptığını bebeklerimiz de bilmiyorkızlar benim şöyle bir sorunum var. bebeğim emerken meme ucumu ısırıyor. alt iki dişi var şu an ve canım acayip yanıyor. bir ara yine olmuştu sonra unuttu ama şimdi iyiden iyiye alışkanlık gibi, emdiği anda ısırıyor. sizce nedendir yaçok üzülüyorum. iki yıl emzirmek istiyordum ama galiba sağarak devam edicem gittiği yere kadar.
ya benim mi canım çok tatlıııı yoksa siz mi çok dayanıklısınız yoksa benim bebeğimin dişleri normalden daha mı keskin valla anlamadımHem acı hemde çok güzel birşey bu bebeğimin dişi var ve ısırıyor benim kız da öyle altta 2 dişi var sadece ama ısırıyor nasıl yapıyorsa üstten de çıktı mı yandık. Nedeni de bana göre hem keşf ediyor hmde oyun yapıyor neden yaptığını bebeklerimiz de bilmiyor
Harika ya gerçekten. Bilmiyorum alsam mı eğitimi. Geceler aşırı sıkıntı bizde. Diş sancısı çok fazla. Menlerim değil omuz bacak kol her yerimi ısırıyor mosmor her tarafım. Yani uyku eğitimi de versem ağrıya etkisi olur mu bilmiyorum. Şimdi alt orta dişlerin yanlarından geliyor ucu görünüyo ve diğer tüm dişlerde de kabarık. Bitse de kurtulsak yaEvet kaldım. Bizim zaten geceler iki üç emzirmeydi, gece pek sorunumuz yoktu. Gündüzler problemdi, onlar da düzeldi çok şükür. Geceleri genelde o uyanmadan iki defa ben alarm kuruyorum emziriyorum genelde uyanmıyor bazen uyanıyor mızıldanıyor emzirip geri koyuyorum eğitime göre ilerlemedim yüzde yüz bu arada, bazı şeyleri şekillendirdim
Aksine benim canımda çok tatlıdır ama bilmiyorum evet suluk bir neden olabilir inşallah unutur en kısa zamanda diyelim o zamanya benim mi canım çok tatlıııı yoksa siz mi çok dayanıklısınız yoksa benim bebeğimin dişleri normalden daha mı keskin valla anlamadımemzirmekten soğudum nerdeyse ki normalde çok seviyordum ben sebebin suluk olduğunu düşünüyorum. silikon uçlu bi suluğu vardı onu verdim vereli ısıra ısıra içiyor suyu oradan. galiba benim mememe de aynı şeyi yapmaya çalışıyor. ucunu çekiştirerek emmek istiyor kaldırıp attım suluğu keşke unutuverse
Uykusu geldiğinde saçını kulağını çekiştiriyor benim kide hatta baya baya yoluyor yani içine sinmiyorsa bir doktora gösterBu ara kızım sürekli uyurken kulaklarını tutuyor normalde yapmıyor sadece uykuya geçerken yapıyor kulak iltihabı falan da yok normal mi ya
Dönem dönem böyle oluyor insan kendi başına vakit geçirmediği için böyle oluyor bir iki saat de olsa uzaklaşmak belki iyi gelebilirBen kendimi çok bitik hissediyorum ya. Oyun oynamak falan asla istemiyorum çok bunalıyorum. Anneme geldim dinlenirim diye hiçbir şey değişmedi her şey çok zor geliyo napcam bilmiyorum
Üzülüyorum böyle hissediyorum diye de ama elimde değil yaDönem dönem böyle oluyor insan kendi başına vakit geçirmediği için böyle oluyor bir iki saat de olsa uzaklaşmak belki iyi gelebilir
Canım üzüleceğin bir şey yok hepimiz bazen böyle hissediyoruz, özellikle sana yardımcı olacak birisi yoksa etrafında böyle hissetmen çok normal. Ben iki çocukla bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum hele eşim de geç gelecekse o gün bitmiyor banaÜzülüyorum böyle hissediyorum diye de ama elimde değil ya
İlk çıkarken yamuk oluyorlar zaten zaman geçtikçe düzeliyor benim diğer çocukların hepten tam şekilde çaprazdı v seklindeydi alt ilk cikan disleri sonra duzeldiGünaydin kızlarBizimde alt iki dişimiz çıktı çok huzursuzluk olmadı çok şükür ama üstler baya kabarık bekliyoruz onlar biraz zor olucak gibi. Bizde tuhaf olan akt dişlerden biri hafif yamuk çıkıyor böyle olan varmı?
Küçük oğlum 4bucuk yasina kadar uyurken hem kendi hemde bizim kulak mememizi tutarak uyudu artık biz uyuyamiyorduk kulaklarimizi hamur gibi yogurmasindan zorla biraktirdik muhtemelen kendini o sekilde rahatlatip uyuyor simdi de kizim tulbent muslin battaniye vs burnuna tutmadan uyumuyor . Büyük oglum da emzik askisini burnuna gecirirdi emzik agzindayken burnu ile emzigin arasina sıkıştırıyordu askıyı öyle uyuyor duBu ara kızım sürekli uyurken kulaklarını tutuyor normalde yapmıyor sadece uykuya geçerken yapıyor kulak iltihabı falan da yok normal mi ya
Üst dişleri alt dişleri kadar beyazlaşmamıştı oğlumun. Benzer şekilde huzursuzluk ve uyku problemi yarattı. Biraz daha zorluyo altlara göre ama. Şey gibi oldu ilk dişlerden sonra hatta “kötü günler geride kaldı, şimdi önümüzde daha kötü günler var”. Alt ve üst ortaların yanları da çıktı akabinde. Şimdi de parmakları sürekli azı dişlerde. Kafamı kolumu bacağımı neremi bulsa ısırıyor. Çok optimist bir metin oldukızlar merhaba oğlumun üst dişler kabarmış alt dişlerimiz çıkmıştı süreç alt dişler gibi mi oluyor kabarmış çok hafif beyaz görüyorum ama alt dişlerde çıkacağı bayağı belli olmuştu son zamanlar ve huzursuzdu şimdi o kadar huzursuz ve gece o kadar çok uyanıyor ki acaba bugün yarın çıkacak mı diye düşünüyorum
Hepimiz öyleyiz. Hayatımın hem en güzel hem en boktan dönemini yaşıyorum. Bayılıyorum bebeğime ama ben diye bir şeyin kalmamış olması beni tüketiyor. Uyumuyorum 9 aydır bir de bunun üstüne. Çalışmaya başlamak bana çok iyi geldi. Uzaklaşmak, kendine vakit ayırmak ve anneliğin “kutsallığı” fikrini biraz silkmek gerekiyor üstümüzden. Geçecek bir de. Bunu nolur unutmaBen kendimi çok bitik hissediyorum ya. Oyun oynamak falan asla istemiyorum çok bunalıyorum. Anneme geldim dinlenirim diye hiçbir şey değişmedi her şey çok zor geliyo napcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?