2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
İşte her bez her bebeğe uymuyor ya maalesef, markadan bağımsız böyle bence bu. Deneye deneye uyanı bulmak lazım. Burda bi arkadaş demişti keşke hepsinin deneme paketleri olsa diye, cidden lazım bişey
Bundan 9 buçuk yıl önce vardı 5li 10lu paketler halinde iyi de oluyordu. Ebebeklerin bebek bakım odalarında genelde her marka bez oluyor oradan alıp denenebilir

Ay maşallah benim daha 10 kilom var doğum kiloma ulaşmama birtek ben kaldım sanırım kilo veremeyen neyse , tarçınlı ılık su içebilirsin midene rahatsızlık vermeyecekse
Tekrar 4 kilo almasaydım iyiyde de şuan hiç memnun değilim göbeğim oldu ilk defa 5-6 aylık hamile gibiyim hatta bi ara şüphelendik adet gördüğüm halde

Valla ödemdir diye avutuyorum kendimi dizlerimde falan şişlik oluştu çünkü bide göbeğim çıktı o ayrı bi olay

Valla ödemdir diye avutuyorum kendimi dizlerimde falan şişlik oluştu çünkü bide göbeğim çıktı o ayrı bi olay bTatlı hamurişi gibi şeyşer direk go ege gidiyo.
Tatlı hamurişi gibi şeyler direk göbege gidiyor. biz gecen hafta tatildeydik. İtalyaya falan gittik Bidaha ne zaman gelicez diye ne bulduysak denedik. bide 1 gafta boyunca öğle akşam yatsı hep tatlı kahve yedik her öğünğn arkasaında ve araöğünlerde. . Tartıda 300 grm farkettirdi ama gobek bolgemden yaglanmışım zaten hissediyordum karnım şişti diyip durdum

Öylemi bilmiyordum . Zaten bizde molfix kullanıyoruz genelde . Goo.n indirimdeyse öyle alıyordum bizde sleepy pişik sızdırma koku herşey yaptı onu kullanamadik
Evet biz de sleepyle olmayınca molfixe geçmiştik çok iyi bence molfix. Gece boyu kalsa da pişik olmadı hiç sızdırma da yapmıyor çok dolsa da
Bundan 9 buçuk yıl önce vardı 5li 10lu paketler halinde iyi de oluyordu. Ebebeklerin bebek bakım odalarında genelde her marka bez oluyor oradan alıp denenebilir
Aaa çok iyiymiş öyle ya Hiç girmemiştim bakım odasına, bi bakayım ben de bi dahaki gidişte

2 gündür ilk uykusunu 1.5 saat yaptırıp 2.uykusunu 1 saat yaptırıyorum. Gğndüz uykusunu 1 saate indirmeyi aşamalı yapabilirim belki. Kıyamıyorum
Bu şekilde biraz daha iyi uyudu. Belki de havalar bir tık serinledi ondan da olabilir. Bu arada uyku aralıklarımız açıldı. Gec uykusundan önce 4.5 saate yakın uyku aralığı oluyor. Teşekkürler tavsiyeniz için

Tekrar 4 kilo almasaydım iyiyde de şuan hiç memnun değilim göbeğim oldu ilk defa 5-6 aylık hamile gibiyim hatta bi ara şüphelendik adet gördüğüm halde
Ay ben de böyle oldum ya 4.aya kadar vermiştim çok güzel. 5.ayda bi başladım almaya verdiğimin üstüne 4 kilo aldım. Aynen bi ara ben de şüphelendim, çünkü regl de olmamıştım Şuan hamilelik öncesi kilomdan 6 kilo fazlam var. Evde leslie videolarıyla spora başladım, diyetisyenle diyete başladım. Bakalım doğum gününe hedef koydum da başarabilecek miyim

Oh çok sevindim, ne demek Rahat rahat uyusunlar inşallah bebişlerimiz

Kızlar üst damak şu an böyle gece uyanmalarımız diş mi anlamıyorum çıkacak diye bekliyorum 1 haftadır hep bu şekilde üst dişleri çıkaranlar sizinde böyle miydi ?

Eklentiler

• IMG_9283.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 32
Evet böyleydi oğlumun da. Ve bana kalırsa üst dişleri alt dişlere göre daha zor çıkardı oğlum.

Ya bizde sadece altta iki diş var 10 ay 18 günlük hala başka diş yok eli ağzında ama görünen kabaran yok oğlanlar bu zamanda 6 7 tane diş çıkarmıştı kızda yok tuhaf geliyor böyle olması

Belki bana kızacaksınız ama siz kilo vermeye ben almaya çalışıyorum. Hatta mevcuttakini de vermemeye . Suan52 kiloyum doğum öncesine dönmedi kilom 1 ay önce 56 idim kendi kendine gidiyor ne kadar yesem de ben tatlı yemem şekerli şeyleri sevmem ve çok su içerim ondan mı bilemiyorum ama bu durum benimde çok canımı sıkıyor ideal kilom 58 hatta ben 65 görmek isterim kilo vermek kilo almaktan daha kolay diyor diyetisyen kilo alamayanlar için bilemiyorum herşey yemem tatlı kırmızı et sebzelerin nadiren bazılarını

Bacım sen birşey yemiyor mussun ki zaten nasıl kilo alasın ye bakalım her gün böreğini tatlını nasıl gelir o kilo şaka bir yana metabolizma meselesi bu ama çok zayıflık ve aşırı kiloda iyi değil ortası kafi. Sende biraz daha yemeye başlarsan kilonu korursun diye düşünüyorum.

Çok değişik zevkleri var bu bebeklerin bizimki hala kulağını ya da bizim kulağımızı tutup çekiyor nasıl bıraktırdınız siz

Kızlar ya ben galiba eşimden boşanacağım çocuktan sonra ne saygı kaldı ne sevgi bilmiyorum tükendik sanki ya artık böyle katlanasım gelmiyor

Kızlar ya ben galiba eşimden boşanacağım çocuktan sonra ne saygı kaldı ne sevgi bilmiyorum tükendik sanki ya artık böyle katlanasım gelmiyor
Of bu erkekler hepsi mi aynı olur ya benimki de öyle bir ara tam sartaller atıyor bitti diyorum sonra normale dönüyor hiçbirşey yokmuş gibi oluyor bilmiyorum sorun bnde mi ben mi abartiyorum diye düşünüyorum sonra da

Yok canım gayet bol bol karbonhidrat ve protein alıyorum benim baba tarafı böyle ye ye ortada olan bişey yok. Bir sofrada bir ekmek muhakkak yerim fazlası var azı yok ama olmayınca olmuyor

Çok değişik zevkleri var bu bebeklerin bizimki hala kulağını ya da bizim kulağımızı tutup çekiyor nasıl bıraktırdınız siz
Ayy artık dayanacak gücümüz kalmamıştı elletmedik kulağımızı ben Çek elini diye söylüyordum hep sonra babaya gitti baba da artık dayanamayınca o da elletmedi çok ağladı tutacağım diye sonra kendi kulağını tutmaya başladı öyle öyle derken bıraktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…