2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar selam, aranızda ilk adım ayakkabısı alan var mı? Alanlar nelere dikkat ettiler hangi marka aldılar acaba? Bir de yaz önümüz malum hafif ve terletmeyen bir ilk adım ayakkabısı arayışındayım.
Bizimki daha kendi yürümüyor hala biyerlere tutunarak yuruyor. Kendi yürümeden ilk adım ayakkabısı da almak dogru değil. Vicconun klasik ayakkabıları dogru olanmış bu arada. En rahat bastıkları ve saglıklı olan

Yani kendi başına 3 adım kadar atıyor ama o kadar. Tek elinden tuttuğumuzda baya yürüyor. Şu an tanıdığımızın verdiği bir ayakkabıyı giydiriyorum ancak ağır geldi muhtemelen çıkarıp atıyor sürekli istemiyor çorapla yürüyor vicco nun klasik ayakkabıları kapalı ya biraz terletir mi acaba ya ondan çekiniyorum

Bana satıcı şey dedi. 15 -20 adım tek basında attıgında gel buraya dedi. . Ben şuan ayakkabı giydirme taraftarı değilim. Ayagıyla yeri hissetmesi daha önemli. Dokuları hissetsin. Yani ben bile şuan evde çıplak ayak dolaşıyorum. rahatsız bişey. En ortapedigide olsa ayakkabı kendi dogasında zaten rahat olan bişey değil. Dısarıda yalınayak yuruyemeyecegi için mecbur giyicek. Dısarda da giymesi en konforlusu. Şuan ayakkabı dengelerini bozar bence. Zaten yeni öğrenıyorlar.

Kızlar selam, aranızda ilk adım ayakkabısı alan var mı? Alanlar nelere dikkat ettiler hangi marka aldılar acaba? Bir de yaz önümüz malum hafif ve terletmeyen bir ilk adım ayakkabısı arayışındayım.
Vicco aldım 9 buçuk ve 7 yaş olan oğlanlarıma da dahil hep vicco alırım doğduklarından veri başka marka nadir alıyorum onlarda büyüdüler diye 4 5 yaşa kadar tüm ayakkabıları vicco idi çok memnunum

Vicco klasiklerin delikli açık sandalet tarzı bir sürü modeli var canım. Bir de ilk adım ayakkabısı çok önemli ayağın şekil aldığı dönem bana da bir sürü kişi kıyafet ayakkabı vs birçok şey verdi ve kullanıyorum da fakat ilk ayakkabı özel olmalı benim küçük oğlan düz taban doktor öyle demişti ya genetik ya da ilk adım ayakkabısından kaynaklı oluyor diye bizimki genetik bende düz tabanım he yeni ise onu bilemem . Vicco lar genelde çok hafif oluyorlar

Kızlar hangi ıslak mendili kullanıyorsunuz ben unibaby kullanıyorum ama değiştirmek istiyorum sipariş vereceğim hangisini versem bilemedim . Yenidoğan kullandım doğumdan 8 aya kadar sonra 6+ olanı kullandım ama pek güzel temizlemiyor gibime geliyor yapışmış olanları mübarek yaptığı anda alsam bile yapışıyor nasıl mıçıyorsa artık

Miniesi önerdi bikaç arkadasım. Bizde prima var bitince onun mendilini deniycem

Ben hala uni baby yenidoğan kullanıyorum

Kızlar kızım başbaşka biri oldu. Kendi kendine oynayan güzel yemek yiyen uyuyan çocuk gitti canavar geldi sanki. Hiç iyi değilim. Durmuyor. Oturmuyor. Oynamıyor oyuncaklarına sinirleniyor sürekki elimde gezmek istiyor. Napıcağımı şaşırdım. Önceden mızmızlanırdı şimdi krize girerek ağlıyor. Noluyor böyle.

Miniesi önerdi bikaç arkadasım. Bizde prima var bitince onun mendilini deniycem
Ben hala uni baby yenidoğan kullanıyorum
Unibaby yenidoğan artık katılaşmış ög leri temizlemiyor kuru geliyor 6+ sı petekli doku vs ama sanki alerji yaptı ve o da temizlemiyor tam anlamıyla minies temiz içerikli mi acaba

Bizde de durum bu. Sürekli bir ağlayıp üstüme yapışma. Sürekli bir huzursuzluk. 8 diş çıktı hala diş sancısı mı bilmiyorum. Oyalamak sakinleştirmek aşırı zor. Gece zaten uyumuyo. Mahfolmuş durumdayız.

Unibaby yenidoğan artık katılaşmış ög leri temizlemiyor kuru geliyor 6+ sı petekli doku vs ama sanki alerji yaptı ve o da temizlemiyor tam anlamıyla minies temiz içerikli mi acaba
+6 +12 çok kötü bence ya bir kere yanlışlıkla almıştım hiç beğenmedim

Geçen iki haftadan fazla berbattı. 10 dk , 15 dk bir ağlayarak uyanıp sarılıyordu.geve tek başıma bakıyorum en fazla yarım saat aralıksız uyuyordu. Artık geceleri destek mi alsam diye dğşünmeye başlamıştım. Neyseki geçti bu hafta baya azaldılar.

Geeçekten geçti mi? Diş sancısı mıymış? Neydi sence derdi canım?

Kızlar ya emzirme durumlarınız nasıl? Bizim kız baya keyfi emmeye geçti, ilk zamanlara kıyasla çok az olunca emziriyormuşum gibi gelmiyor

Bizde de durum tam bu vallahi. Hangi atak bu ama acaba. Kaç aylık oldu beben canım? 8. ay uyku gerilemesi sonrasında wonder week zihinsel gelişim atağı birbirine karışıyor diyor char gbt. Hem fiziksel hem de zihinsel olarak şiddetli bir gelişim döneminde ve 10,5 aya kadar sürebilirmiş. Oğlum daha 9,5 aylık bir ay buna dayanamam ya
Diş çıkmadı hala. Ayak dönemidir belki diye düşündüm. Yine kötü geçen zamanlarımız olsa da bu kadar zorlandığım bir dönem olmamıştı.gündüzü ayrı zor gecesi ayrı zordu.

Sezeryan sonrası bacaklarda ağrı yaşayan oldu mu 9 ay geçti çocuk doğalı 15-20 dakika oturup ondan sonra kalktığımda bacaklarımın üstüne basamıyorum ağrıdan

Benim prematüre doğdu. Haftaya 11 aylık olcaz. 9.5-10.5 aylık arası sürdü bu. İlk gündüzleri başladı o zaman 9 ay civarındaydı.

Sezeryan sonrası bacaklarda ağrı yaşayan oldu mu 9 ay geçti çocuk doğalı 15-20 dakika oturup ondan sonra kalktığımda bacaklarımın üstüne basamıyorum ağrıdan
Hep mi böyleydi? Sezeryanla mı yoksa hamilelikte olan değişikliklerle mi ilgili acaba. Ben sorun yaşamadım sadece dikişlerse ağrılar oluyor ara ara. Genelde bebek tekmeliyor karnımı ondan sonra oluyor ağrılar bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…