Bende bilmiyorum bazen diyorum acaba çocuklardan dolayı mı bu kadar hassasım bazen de diyorum ki dibine kadar haklıyımOf bu erkekler hepsi mi aynı olur ya benimki de öyle bir ara tam sartaller atıyor bitti diyorum sonra normale dönüyor hiçbirşey yokmuş gibi oluyor bilmiyorum sorun bnde mi ben mi abartiyorum diye düşünüyorum sonra da
Bitmişlij tükenmişlik ve yorgunluk umarım bu savaştan sağ çıkabilirimÇok zor günler geçiriyoruz, biraz destek bekliyoruz hepsi bu bence.
Bu görüntü uzun kaldı mı sizde de çıkması yakın olmasını diliyorum artık yorgunluktan kemiklerim sızlıyor gece 1 ile 3 arası uyanık ağlıyor 1 haftadırEvet böyleydi oğlumun da. Ve bana kalırsa üst dişleri alt dişlere göre daha zor çıkardı oğlum.
Ben şahsım adına konuşayım eşim yardım ediyor yükünü hafifletiyor ama yine sürekli istiyorum ki dünyanın en anlayışlı insanı olsun sürekli aşk dolu olsun hep nazımı çeksin bende böyle bir insan oldum ve aşırı alınganım normalde böyle değildim aşırı yorgunluktan oluyor bence bunlarBende bilmiyorum bazen diyorum acaba çocuklardan dolayı mı bu kadar hassasım bazen de diyorum ki dibine kadar haklıyım
Bitmişlij tükenmişlik ve yorgunluk umarım bu savaştan sağ çıkabilirim
Ben 8. Ayda kestim bunuda aile ortamında söyledim kızım 10 gündüe gece 5000 kere kalkıyor zjdnsnxnBu arada doktor gece beslenmesini 1 e düşür, 12.aydan sonra gece beslenmesini keseceğiz dedi. Muhtemelen 1 yaşından sonra rahatlıcaz gibi görünüyor.
Bu görüntü uzun kaldı mı sizde de çıkması yakın olmasını diliyorum artık yorgunluktan kemiklerim sızlıyor gece 1 ile 3 arası uyanık ağlıyor 1 haftadır
Aşırı moral olduBen 8. Ayda kestim bunuda aile ortamında söyledim kızım 10 gündüe gece 5000 kere kalkıyor zjdnsnxn
Ay bende verdim ama sezeryan göbeğim duruyor çözümü olan vsr mııııKızlar ben hamilelik kilolarımın hepsini vermiştim ama tekrar almaya başladim 2 ay sonra bi düğünümüz var acil ödem atmam lazımm varmı önerisi olaann
Ben o minicik şeyi de bin parçaya bölerek veriyorumKızlar faydalıymış diye eşim yaban mersini almış ama bu ekşi baya ya yemez ki bebe bunuverenler nasıl veriyosunuz?
Ben de aynıyım ya, yani ne yapsa yetmiyor gibi geliyor. Eskisi gibi romantizm ya da birlikte yaptığımız şeyler yok, onlar da olsun ama kızım da olsun, hep beraber olalım istiyorumBen şahsım adına konuşayım eşim yardım ediyor yükünü hafifletiyor ama yine sürekli istiyorum ki dünyanın en anlayışlı insanı olsun sürekli aşk dolu olsun hep nazımı çeksin bende böyle bir insan oldum ve aşırı alınganım normalde böyle değildim aşırı yorgunluktan oluyor bence bunlar
Ben ikiye bölüp elimle ezip içini veriyorum. Bazen kabugunu da yiyor. Çok zamandır veriyorum yabanmersinini çok seviyor. Ekşi değilde tatlı olanlar var onları seviyorKızlar faydalıymış diye eşim yaban mersini almış ama bu ekşi baya ya yemez ki bebe bunuverenler nasıl veriyosunuz?
Bugün bende aynı şeyi düşündüm. Üstelik memeyi kestim mamaya geçtim ve kilo almaya başladım. Ne olacak bu halimizKızlar ya, hepimizin sıkıntıları ayrı ayrı tabi derdini öpeyim demeyin bana. :)
Herkessler kiloları verdi bir ben kaldım gibi hissediyorum. 2025'in yarısı bitti, bebeler 9-10 aylık oldu, yaz geldi, atı alan Üsküdar'ı geçti, ben kaldım burada :)
Kilo verebilenler neler yaptılar, nelere dikkat ettiler, önerileriniz var mı? Diyetisyenle çalışmadan bu iş olmayacak mı? Canımı sıkıyooorrr...
Ay yani yok emzirirken kalori yakıyorsunuz, zayıflarsınız zaten blaa blaa diyorlardı, onlara mı aldandık ne oldu :))Bugün bende aynı şeyi düşündüm. Üstelik memeyi kestim mamaya geçtim ve kilo almaya başladım. Ne olacak bu halimiz
Bize gelen ekşi ya baya mayhoş yani asla yemez bu haliyleBen ikiye bölüp elimle ezip içini veriyorum. Bazen kabugunu da yiyor. Çok zamandır veriyorum yabanmersinini çok seviyor. Ekşi değilde tatlı olanlar var onları seviyor
Sorun tadıBen o minicik şeyi de bin parçaya bölerek veriyorumboğazına kaçar diye korkuyor da eşim, çatalla ezsem bişeye benzemez diye bölüyorum parçalara. Yoğurda ya da pankeke koyuyorum öyle yiyor
Tatmasına izin ver. Suratını ekşitirse istemezse yedirme. Tatlı olanlardan alırısnBize gelen ekşi ya baya mayhoş yani asla yemez bu haliyle
Benim de derdim bu yaKızlar ya, hepimizin sıkıntıları ayrı ayrı tabi derdini öpeyim demeyin bana. :)
Herkessler kiloları verdi bir ben kaldım gibi hissediyorum. 2025'in yarısı bitti, bebeler 9-10 aylık oldu, yaz geldi, atı alan Üsküdar'ı geçti, ben kaldım burada :)
Kilo verebilenler neler yaptılar, nelere dikkat ettiler, önerileriniz var mı? Diyetisyenle çalışmadan bu iş olmayacak mı? Canımı sıkıyooorrr...
Kocam bey 2 kilo almışTatmasına izin ver. Suratını ekşitirse istemezse yedirme. Tatlı olanlardan alırısn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?