2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bende bilmiyorum bazen diyorum acaba çocuklardan dolayı mı bu kadar hassasım bazen de diyorum ki dibine kadar haklıyım
Çok zor günler geçiriyoruz, biraz destek bekliyoruz hepsi bu bence.
Bitmişlij tükenmişlik ve yorgunluk umarım bu savaştan sağ çıkabilirim

Evet böyleydi oğlumun da. Ve bana kalırsa üst dişleri alt dişlere göre daha zor çıkardı oğlum.
Bu görüntü uzun kaldı mı sizde de çıkması yakın olmasını diliyorum artık yorgunluktan kemiklerim sızlıyor gece 1 ile 3 arası uyanık ağlıyor 1 haftadır

Bende bilmiyorum bazen diyorum acaba çocuklardan dolayı mı bu kadar hassasım bazen de diyorum ki dibine kadar haklıyım

Bitmişlij tükenmişlik ve yorgunluk umarım bu savaştan sağ çıkabilirim
Ben şahsım adına konuşayım eşim yardım ediyor yükünü hafifletiyor ama yine sürekli istiyorum ki dünyanın en anlayışlı insanı olsun sürekli aşk dolu olsun hep nazımı çeksin bende böyle bir insan oldum ve aşırı alınganım normalde böyle değildim aşırı yorgunluktan oluyor bence bunlar

Evet uzun süre kaldı canım, üst ortaların ikincisi hele bayağı geç çıktı. O süre zarfında biz de perişan olduk gerçekten. Gerçi hala perişanız. Jel sürün jel bayağı işe yarıyor. Nursey harvey oğluma iyi geliyo biraz yatıştırıyo huzursuzluğunu. Gece o saatlerde jel sürün.

Bu görüntü uzun kaldı mı sizde de çıkması yakın olmasını diliyorum artık yorgunluktan kemiklerim sızlıyor gece 1 ile 3 arası uyanık ağlıyor 1 haftadır

Kızlar ben hamilelik kilolarımın hepsini vermiştim ama tekrar almaya başladim 2 ay sonra bi düğünümüz var acil ödem atmam lazımm varmı önerisi olaann
Ay bende verdim ama sezeryan göbeğim duruyor çözümü olan vsr mıııı

Kızlar faydalıymış diye eşim yaban mersini almış ama bu ekşi baya ya yemez ki bebe bunu verenler nasıl veriyosunuz?

Kızlar faydalıymış diye eşim yaban mersini almış ama bu ekşi baya ya yemez ki bebe bunu verenler nasıl veriyosunuz?
Ben o minicik şeyi de bin parçaya bölerek veriyorum boğazına kaçar diye korkuyor da eşim, çatalla ezsem bişeye benzemez diye bölüyorum parçalara. Yoğurda ya da pankeke koyuyorum öyle yiyor

Ben de aynıyım ya, yani ne yapsa yetmiyor gibi geliyor. Eskisi gibi romantizm ya da birlikte yaptığımız şeyler yok, onlar da olsun ama kızım da olsun, hep beraber olalım istiyorum Ben de alınganlaştım, yorgunluktan olabilir. Bi de kimse o yorgunluğu gerçekten anlayamıyor ya bence

Kızlar ya, hepimizin sıkıntıları ayrı ayrı tabi derdini öpeyim demeyin bana. :)

Herkessler kiloları verdi bir ben kaldım gibi hissediyorum. 2025'in yarısı bitti, bebeler 9-10 aylık oldu, yaz geldi, atı alan Üsküdar'ı geçti, ben kaldım burada :)

Kilo verebilenler neler yaptılar, nelere dikkat ettiler, önerileriniz var mı? Diyetisyenle çalışmadan bu iş olmayacak mı? Canımı sıkıyooorrr...

Ben ikiye bölüp elimle ezip içini veriyorum. Bazen kabugunu da yiyor. Çok zamandır veriyorum yabanmersinini çok seviyor. Ekşi değilde tatlı olanlar var onları seviyor

Bugün bende aynı şeyi düşündüm. Üstelik memeyi kestim mamaya geçtim ve kilo almaya başladım. Ne olacak bu halimiz

Bugün bende aynı şeyi düşündüm. Üstelik memeyi kestim mamaya geçtim ve kilo almaya başladım. Ne olacak bu halimiz
Ay yani yok emzirirken kalori yakıyorsunuz, zayıflarsınız zaten blaa blaa diyorlardı, onlara mı aldandık ne oldu :))

Bu işin kolay yolu yok ama keşke bir mucize olsaydı bee

Ben o minicik şeyi de bin parçaya bölerek veriyorum boğazına kaçar diye korkuyor da eşim, çatalla ezsem bişeye benzemez diye bölüyorum parçalara. Yoğurda ya da pankeke koyuyorum öyle yiyor
Sorun tadı Tek başına yediremem galiba bunu ya çok mayhoş tadı başka şeylerle karıştırmak gerekcek galiba

Benim de derdim bu ya yaz gelirken baktım bütün vücut olumlayan influencerlar çat diye veriverdiler doğum kilolarını ben hala veremedim ama diyetisyene başladım ve boşluk olunca videodan spor yapıyorum bakalım

Kızlar selam, aranızda ilk adım ayakkabısı alan var mı? Alanlar nelere dikkat ettiler hangi marka aldılar acaba? Bir de yaz önümüz malum hafif ve terletmeyen bir ilk adım ayakkabısı arayışındayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…