2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar bebiş mışıl mışıl uyuyor ama ben asla uyuyamıyorum. 6 gün önce komşu kadın kocasını öldürdü heryerde hayalini görüyorum resmen yaz günü cam pencere açık evim eski ahşap ev giriş kat bi de o ladar etkilendim ki anlatamam size k.hpe kadın neler çektirdi adama yazmasam çatlayacak gibiyim dile dökmesen deliricem çok bunaldım

Çok korkunç. Düşünmemeye çalış mümkünse evde konu hakkında konuşmamaya, düşündükçe konuştukç beyin tekrar tekrar uyarı alıyor. Böyle şeyler hep oluyor yakınımızda olunca daha fazla etkileniyoruz.

Ben de almıştım 1 ay kadar kullandı ve günde 10 15 dakikadan fazla kullandırmamaya çalıştım ama şu an parmak ucuna basıyor her gören yürüteç mi kullandın diyor çocuk doktorumuz da etkisi yoktur diyemem ama olsa da çok sorun değil zaten düzeltir kendini 2 yaşına kadar dedi

Biz parmak ucuna basmaması için yüksek tutmadık keşke o şekilde deneseydiniz

Hepimiz yürüteçle büyümüşüz hemde bütün gün bindiriyolarmış yani düzelir bir şey olmaz o kadardan

Düşünmemeye çalışsan bile gözümün önünde ev

Hımm demekki olunca her türkü olabiliyor
Biz biraz erken de koyduk galiba yürütece çünkü bulunduğum yerde kimsem yok lavaboya bile gidemiyordum artık dayanamadım da aldım 7.5 aylık falandı. Şu an 2 haftadır yürüteci zaten kendisi istemiyor koltuklardan falan tutunup gidiyor biraz düzelmeye başladı gibi basması

Bence bu konu hakkında daha çok konuşup atman lazım. Susup unutmayı bekleme şimdi kendini susturmaya calisirsan ilerde daha çok aklina gelir. Eşinle başka seni rahatlatacak insanla paylaş. Aklina neler geldigini ne hissettigini anlatirsan daha çabuk atlatırsın.

kızlar benim bebişin yaptığı bazı komik şeyler var. bunları genel olarak bütün bebekler mi yapıyor yoksa bizimkine mi has merak ediyorum birincisi oyun olsun diye başının üstüne herhangi bi nesne bırakıyorum. oyuncak kap vs. hemen düşürmeye çalışıyor ama komik oluyor yüzü ikincisi yüzüne rüzgar gelince ya da üfleyince çok gülünç tepkiler veriyor gözlerini kırpıştırıyor falan kfjfk kablolara aşırıııı düşkün. evdeki şarj aletleri gibi kablosu sarkan her şeyi ulaşamayacağı yerlere koyuyoruz. kablo haricinde herhangi bir şeyin ipi, kurdelesi sarkmış olsun koşa koşa yakalamaya gidiyor kedi gibi önüne yumak falan atsam bıkmadan oynar kdjdjd son olarak da kumanda manyağı. sizin bebişlerde de var mı bu güncellemeler dkjdd

Aynıları var. Hele üfleme olayını coook kucukkenden beri yapıyoruz. Yuzune rüzgâr esse kıkırdıyo dısarda keyfi kaçıyo o ara ruzgar esiyo bi anda garip bi gülme geliyo bide düğmeler cok dikkatini
Çekiyo. Bide minik hayvanatlar yani böcekler. Odanın ucundan taaa nerde goruyosa biz goremıyoz fırlıyo fişek gibi karıncanın yanına gidip minnak parmaklarıyla yakalamaya calısıyo evde bi tadilat kurulum bişey yapıyosak oooh degme keyfine poşetler ipler kutular kagıtlar çıldırıyo.

Birebir bireeeebirrr hepsi aynı

Aynisi bizde de var :)) yeni guncelleme geldi simdi emeklerken bana bakıp gülüp kaciyo. Ben onu yakalayacakmisim. Kendi kendine oyun başlatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…