Mahallecek herkes olayı konuşuyor hatta şehir diyebiliriz infial yarattı. Benim olayım diğerlerinden farklı suç aletini vs herşeyi gördüm o yüzden daha fazla etkilendim sanırımBence bu konu hakkında daha çok konuşup atman lazım. Susup unutmayı bekleme şimdi kendini susturmaya calisirsan ilerde daha çok aklina gelir. Eşinle başka seni rahatlatacak insanla paylaş. Aklina neler geldigini ne hissettigini anlatirsan daha çabuk atlatırsın.
ben bunu kardeşimin bebekliğinden hatırladığım için oğluma da erkenden yapmaya başlamıştım. kaç kaç kaç diye bağırıyorum o da benden kaçıyordu sürüne sürüne kdjdjd şimdi emekliyor bi yandan kaçıyor bi yandan da arkasına bakıyorAynisi bizde de var :)) yeni guncelleme geldi simdi emeklerken bana bakıp gülüp kaciyo. Ben onu yakalayacakmisim. Kendi kendine oyun başlatıyor.
amannn çok dikkat et tutup ağzına atmasın. o küçücük parmaklarıyla ufak bi şeyi tutmaya çalışmaları aşırı tatlı olmuyor muAynıları var. Hele üfleme olayını coook kucukkenden beri yapıyoruz. Yuzune rüzgâr esse kıkırdıyodısarda keyfi kaçıyo o ara ruzgar esiyo bi anda garip bi gülme geliyo bide düğmeler cok dikkatini
Çekiyo. Bide minik hayvanatlar yani böcekler. Odanın ucundan taaa nerde goruyosa biz goremıyoz fırlıyo fişek gibi karıncanın yanına gidip minnak parmaklarıyla yakalamaya calısıyoevde bi tadilat kurulum bişey yapıyosak oooh degme keyfine poşetler ipler kutular kagıtlar çıldırıyo.
Hepsi varkızlar benim bebişin yaptığı bazı komik şeyler var. bunları genel olarak bütün bebekler mi yapıyor yoksa bizimkine mi has merak ediyorumbirincisi oyun olsun diye başının üstüne herhangi bi nesne bırakıyorum. oyuncak kap vs. hemen düşürmeye çalışıyor ama komik oluyor yüzü ikincisi yüzüne rüzgar gelince ya da üfleyince çok gülünç tepkiler veriyor gözlerini kırpıştırıyor falan kfjfk kablolara aşırıııı düşkün. evdeki şarj aletleri gibi kablosu sarkan her şeyi ulaşamayacağı yerlere koyuyoruz. kablo haricinde herhangi bir şeyin ipi, kurdelesi sarkmış olsun koşa koşa yakalamaya gidiyor kedi gibi önüne yumak falan atsam bıkmadan oynar kdjdjd son olarak da kumanda manyağı. sizin bebişlerde de var mı bu güncellemeler dkjdd
Ben de hiç dokunamıyorum bile ağzına, üst dişler sürpriz oldu bizenasıl fırçalıcaz ki? benim oğlan ağzına parmak sokturmuyor hiç. dişlerini bile kontrol edemiyorum bas bas bağırıyor
Ayyyy hepsi aynı yaakızlar benim bebişin yaptığı bazı komik şeyler var. bunları genel olarak bütün bebekler mi yapıyor yoksa bizimkine mi has merak ediyorumbirincisi oyun olsun diye başının üstüne herhangi bi nesne bırakıyorum. oyuncak kap vs. hemen düşürmeye çalışıyor ama komik oluyor yüzü ikincisi yüzüne rüzgar gelince ya da üfleyince çok gülünç tepkiler veriyor gözlerini kırpıştırıyor falan kfjfk kablolara aşırıııı düşkün. evdeki şarj aletleri gibi kablosu sarkan her şeyi ulaşamayacağı yerlere koyuyoruz. kablo haricinde herhangi bir şeyin ipi, kurdelesi sarkmış olsun koşa koşa yakalamaya gidiyor kedi gibi önüne yumak falan atsam bıkmadan oynar kdjdjd son olarak da kumanda manyağı. sizin bebişlerde de var mı bu güncellemeler dkjdd
Eveeet, ben de hep babasının kucağındayken onu kovalıyordum şimdi o da emeklerken beni kovalıyorAynisi bizde de var :)) yeni guncelleme geldi simdi emeklerken bana bakıp gülüp kaciyo. Ben onu yakalayacakmisim. Kendi kendine oyun başlatıyor.
Benim bebişi anlattın sankikızlar benim bebişin yaptığı bazı komik şeyler var. bunları genel olarak bütün bebekler mi yapıyor yoksa bizimkine mi has merak ediyorumbirincisi oyun olsun diye başının üstüne herhangi bi nesne bırakıyorum. oyuncak kap vs. hemen düşürmeye çalışıyor ama komik oluyor yüzü ikincisi yüzüne rüzgar gelince ya da üfleyince çok gülünç tepkiler veriyor gözlerini kırpıştırıyor falan kfjfk kablolara aşırıııı düşkün. evdeki şarj aletleri gibi kablosu sarkan her şeyi ulaşamayacağı yerlere koyuyoruz. kablo haricinde herhangi bir şeyin ipi, kurdelesi sarkmış olsun koşa koşa yakalamaya gidiyor kedi gibi önüne yumak falan atsam bıkmadan oynar kdjdjd son olarak da kumanda manyağı. sizin bebişlerde de var mı bu güncellemeler dkjdd
Sleepy yenidoğan kullanıyorum, koku falan yok %99su yazıyor 90adetli 12li paket alıyorum ,bayağı götürüyorTemiz içerikli değil o da ya valla kafam karıştı son paket mendilim kaldı sipariş geçmem gerek artık
Bunların hepsine katılıyorum ek olarak çamaşır makinesi, dyson süpürge, fön makinesi acayip ilgisini çekiyorkızlar benim bebişin yaptığı bazı komik şeyler var. bunları genel olarak bütün bebekler mi yapıyor yoksa bizimkine mi has merak ediyorumbirincisi oyun olsun diye başının üstüne herhangi bi nesne bırakıyorum. oyuncak kap vs. hemen düşürmeye çalışıyor ama komik oluyor yüzü ikincisi yüzüne rüzgar gelince ya da üfleyince çok gülünç tepkiler veriyor gözlerini kırpıştırıyor falan kfjfk kablolara aşırıııı düşkün. evdeki şarj aletleri gibi kablosu sarkan her şeyi ulaşamayacağı yerlere koyuyoruz. kablo haricinde herhangi bir şeyin ipi, kurdelesi sarkmış olsun koşa koşa yakalamaya gidiyor kedi gibi önüne yumak falan atsam bıkmadan oynar kdjdjd son olarak da kumanda manyağı. sizin bebişlerde de var mı bu güncellemeler dkjdd
kabız yapan bişey yediriyor olabilirsin canım. bizim bebiş 2-3 ay aralıksız kabızdı. lif oranı yüksek şeyler yedirmeye başladım, hiç umudum yoktu ama düzeldi maşallah. sabah yulaf lapası, öğlen şeftali falan yediriyorum hepsi çok iyi geldi. kabız yapar diyorlar ama muz da baya iyi geldi bizimkine. dene istersenYa kızlar benim bebiş çok kabız olmaya başladı bugün azcık kanamış bile taş gibi kaka yaptı dün zaten yapmamıştı kayısı felan da yedirsemde çare yok ne yapmam lazım? Her mamasına zeytinyağı da katıyorum ama düzelmedi gitti çocuk ya
ayyy evet elektrik süpürgesini unutmuşumBunların hepsine katılıyorum ek olarak çamaşır makinesi, dyson süpürge, fön makinesi acayip ilgisini çekiyor
Molfix izotonik sulu olandan aldım denemek için bir paket pişik falan yapmadı güzel de geldi bana ince biraz ama temizlemesi gayet güzel civilde 3lü paketi 80 tl ye düştü dün 6 paket aldımSleepy yenidoğan kullanıyorum, koku falan yok %99su yazıyor 90adetli 12li paket alıyorum ,bayağı götürüyor
Daha yeni doktora sormuştum ben de çok fazla kabizi yok bizimkinin. Yine de ıkınırken altta catlak olabilir diye krem yazdı. Sudo kremde olabilir dedi. Biraz içeri doğru bastırarak sürmek gerekiyomus. Hamazinc ve madecasol u karistirp iyice içine sür dedi.Ya kızlar benim bebiş çok kabız olmaya başladı bugün azcık kanamış bile taş gibi kaka yaptı dün zaten yapmamıştı kayısı felan da yedirsemde çare yok ne yapmam lazım? Her mamasına zeytinyağı da katıyorum ama düzelmedi gitti çocuk ya
Her bebek emeklemezmiş ama öyle bıraktığın yerde duruyo mu hiç hareket etmiyo mu?Kızlar benim kız hiç tutunup kalkmıyor emeklemiyor 11 aylık olucaz yürümeyecek diye nedense endişelenmeye başladım saçmalıyorum dimi
Yok kıpır kıpır oturduğu yerde fırfır dönüyor yürüteçte depar atıyor ama onun haricinde hep kucak isteyip gitmek istediği yeri bana gösteriyorHer bebek emeklemezmiş ama öyle bıraktığın yerde duruyo mu hiç hareket etmiyo mu?
İstediğini sana yaptırıyo diye olabilirYok kıpır kıpır oturduğu yerde fırfır dönüyor yürüteçte depar atıyor ama onun haricinde hep kucak isteyip gitmek istediği yeri bana gösteriyor
Biraz tembeliz galiba kucağa da alışmış her bebek emeklemeyebiliyormus zaten ama bırakın biraz kndi kalkmaya çalışsın kasları gelişsin hazır olduğunda kendisi zaten yürürYok kıpır kıpır oturduğu yerde fırfır dönüyor yürüteçte depar atıyor ama onun haricinde hep kucak isteyip gitmek istediği yeri bana gösteriyor
Gelmiyor ki gözümün içine bakıp ağlıyor kıyamıyorum ellerinden tutunca koşar gibi gidiyor ama bilmiyorum sizinkiler yürüdü müİstediğini sana yaptırıyo diye olabilirkendi gitmesi için biraz zorlayabilirsin gösterdiği yere gidip gel gel yap biraz ağlar ama belki emekler öyle
Kendi kalkmaya korkuyor bikaç kere düştü popo üstü canımızda çok tatlı seninki yürüdü mü yada emekledi miBiraz tembeliz galiba kucağa da alışmış her bebek emeklemeyebiliyormus zaten ama bırakın biraz kndi kalkmaya çalışsın kasları gelişsin hazır olduğunda kendisi zaten yürür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?