2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Temiz içerikli değil o da ya valla kafam karıştı son paket mendilim kaldı sipariş geçmem gerek artık
Ben bayadir kullanıyorum Yenidoğan kullanmayı bıraktım sonra üni baby denedim pişik yapmıştı bu sleppy kullanmaya başladıktan sonra birşey olmadı. Tabi artık karar vermen gerek

Benim yengem rahat oluyor diye yaptı yeğenim şuan 3 yaşında kızımla nerdeyse kelimeleri aynı. Cümle falan yok. Ekransız yemiyor. Durmuyor. Sus yeterki diyip verip arka koltuğa atıp abimle önde geliyor. Öfke nöbeti tv açmadığında tv kırmışlığı var. Aslı kınamıyorum elbette erkek çocuğu zorlanmıştır ama açılsa bile gelişimi için ilgi gerekiyor. Yeğenimin dikkat süresi maksimum 30 saniye oyun falanda oynamıyor. Ben de hiç açmıyor değilim müziklerle keyifleniyoruz ama gelişimini düzenli takip ediyorum

Benimde böyle oldu vurduğunda kızıyorum. Sinirlenince kızmana gerek yok sakin ol diyip umursamıyorum krize girerse de alıyorum kucağıma ne istiyorsun diyip dikkatini dağıtıyorum huy değiştirdiler

Benim kızım geçen eşimin kuzenini yırtmış amejdjsj kafaları birbirine gelince sinirlenmiş ıhh diye eliyle vurmuş 6 yaşında görümceme noldu diyorum küstüler diyor smdndn

Aa benimki de aynı kendini geri atıyo. İnş öyle değildir geçicidir ya bu ne

Dişleri çıkardı aslında ya sanki büyüme atağı gibi çünkü bir gün bi uyandı artık başka bi bebek oldu sanki shsh umarım geçicidir karakteri bu değildir çünkü huni takarım

Benimki aynı tarifeyi bana uyguluyo tuvalete bile zor gidiyorum ilk defa başka bi yerde yemek yerken aşırı zorlandım. Ne versem masaya fırlattı vermezsem ağladı elinde sıkıp parçalayıp pat pat istüne vuruyo çığlık çığlığa offf.

Benimki de böyle. Isırıyor vuruyor istediği bir şeyi vermeyince bağırıp ağlıyor
Benimde böyle oldu vurduğunda kızıyorum. Sinirlenince kızmana gerek yok sakin ol diyip umursamıyorum krize girerse de alıyorum kucağıma ne istiyorsun diyip dikkatini dağıtıyorum huy değiştirdiler
Elini yumruk yapıp vuruyo bi de ya babasının burnunu kırcaktı dün

Selam kizlar, epey zaman oldu. Size bir sey danismak istiyorum. Benim vajinamdan bayagi bilye gibi 2 et sarkıyor. Doktira gittim. Idrsr tobasi sarkmasi normal falan dedi. Boyle mi yaşayacağım dedim ee 18lik kiz gibi bekleme dedi. Normal mi bu dedikleri yasayan var mi aranizda?

Benim doğumdan kısa bir süre sonra olmuştu. Orada bir polip oluşmuş dikişler iyileşirken kadın doğumcuma gittim aldı patalojiye gönderdi. İdrar torbasıyla ilgili bir şey değildi benimki ama doktorun söyledikleri normal değil bence. Doğum yaptık diye vücudumuzu bırakalım salalım mı yani, başka bir doktora görünsen iyi olabilir. Çok geçmiş olsun

Ayyyynen. Sadece emsin sonsuza kadar sadece meme emsin diye ne emziğe ne biberona alıştırdım yok bildiğin çocuk her koşula adapte olabilmeli. Kesinlikle daha rahat olurum ikincide. Olduğu kadar yettiğim kadar en iyisi. Tek kırmızı çizgim ekran. Hoş oğlum telefon mıknatısı gibi elimde olduğu her an atakta ama onun dışında no.

Bir de acayip huy değiştirdi ya inanılmaz huysuz keşke hazır bu kadar huysuzken şu dişleri de çıkartıverse de kurtulsak

Doktorunu değiştir bence bu nasıl bir üslup? Hiç normal değil ayrıca doğum yaptık diye her şeyi kabul mü edicez

Kızlar selam herkes iyidir umarım. Biz 15 temmuzda tatile çıkacağız otel tatili. Aklımdaki en büyük soru emekleme nasıl olacak Dışarda emekleme konusuna ne diyorsunuz yani sürekli ellerini silsem falan sorun olur mu sizce ya? 1 hafta tatile gidiyoruz hiç emeklemeden asla durmaz benim kuduruk

Geçici bi süreç diye umuyorum ya ben, çünkü 4.ayda da böyle bi atak olmuştu Of dedim hep böyle mi olacak ama geçti. İnşallah bu da geçecek
Gecenin 4 ünde kızıma güncelleme geldi yatakta oturmuş alkış yapıyordu gözleri kapalı
Ya yicem bizimki de sabah uyanınca tekrarlıyor öğrendiklerini
belalı civcivler ahahahah
Müthiş tanımlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…