Temiz içerikli değil o da ya valla kafam karıştı son paket mendilim kaldı sipariş geçmem gerek artıkSleppy zeytinyağlı olan yeşil paket bayadir onu kullanıyorum çok memnunum
Ben bayadir kullanıyorum Yenidoğan kullanmayı bıraktım sonra üni baby denedim pişik yapmıştı bu sleppy kullanmaya başladıktan sonra birşey olmadı. Tabi artık karar vermen gerekTemiz içerikli değil o da ya valla kafam karıştı son paket mendilim kaldı sipariş geçmem gerek artık
Molfix in var izotonik sulu diye. Bir defa kullandım yeşil renkliyidi paketi beğenmiştim.Temiz içerikli değil o da ya valla kafam karıştı son paket mendilim kaldı sipariş geçmem gerek artık
Benim yengem rahat oluyor diye yaptı yeğenim şuan 3 yaşında kızımla nerdeyse kelimeleri aynı. Cümle falan yok. Ekransız yemiyor. Durmuyor. Sus yeterki diyip verip arka koltuğa atıp abimle önde geliyor. Öfke nöbeti tv açmadığında tv kırmışlığı var. Aslı kınamıyorum elbette erkek çocuğu zorlanmıştır ama açılsa bile gelişimi için ilgi gerekiyor. Yeğenimin dikkat süresi maksimum 30 saniye oyun falanda oynamıyor. Ben de hiç açmıyor değilim müziklerle keyifleniyoruz ama gelişimini düzenli takip ediyorumBen dayanamayıp kaplan daniel açtım 2 3 dakika kadar ve aynı şeyi söyledim. Ekran verince çocuk bakmak baya kolay biz deliriyoruz nasıl oyalıcaz diye. Benim anladığım yürümek daha çok şey yapmak istiyo ama yürüyemediği için sinirlenip sürekli bağırıyo
Benimde böyle oldu vurduğunda kızıyorum. Sinirlenince kızmana gerek yok sakin ol diyip umursamıyorum krize girerse de alıyorum kucağıma ne istiyorsun diyip dikkatini dağıtıyorum huy değiştirdilerBebeğimi tanıyamaz oldum ya var mı böyle birden değişen? Sürekli yüzümüze vurmak istiyo yumruk atıyo tokat atıyo istediği olmayınca kendini sıkıyo kıpkırmızı olup ağlıyo ele avuca sığmaz bi bebek oldu. Sürekli bana yapışıyo babasına bile gitmiyo bazen ne yapacağımızı şaşırdık ya 10. Ayda atak falan mı var ne bu ya
Benim kızım geçen eşimin kuzenini yırtmış amejdjsj kafaları birbirine gelince sinirlenmiş ıhh diye eliyle vurmuş 6 yaşındabence dişten dolayı ve birden büyüdükleri için adapte olmakta zorlanıyor olabilirler. aynı benim oğlumu tarif ediyorsun. çocuk normalde baba dede gugu bir sürü kelime söylüyordu şu an artık bütün dertlerini öfkeyle "ııııııııhh" diyerek anlatıyor. biri kucağına çağırsa "ı ııhh". iyice pekişti birkaç gündür. baya agresif ya
Melek gibi bebem terminatör olduBen anneme kaçtım. Ben de uyumuyor. Evde yapışık ikiz gibi gezitoruz şu sıra. Yaklaşık 5 aydır memesiz uyuyan çocuk ben uyuturken meme istiyor. Ben anlamadım bu işi.
Aa benimki de aynı kendini geri atıyo. İnş öyle değildir geçicidir ya bu neYa benim bebe de bozuldu ne yazık ki. Sürekli mızır mızır ne istediğini anlayamıyorum. Memeye düşkün olmayan çocuk anamı belledi ağlayarak emziriyorum.
Bir agresiflik peyda oldu. İstediği olmayınca bizimki geri atıyor kendini kafasını çarptı bir kaç kez. Karakterleri meydana çıkıyormuş inş bu değildir.
Umarım geçici bir dönemdir. Tatildeyiz bir de eşim diyor ki annene Allah kolaylık versin dönüşte, çocuğu bozduk resmen.
Dişleri çıkardı aslında ya sanki büyüme atağı gibi çünkü bir gün bi uyandı artık başka bi bebek oldu sanki shshbence dişten dolayı ve birden büyüdükleri için adapte olmakta zorlanıyor olabilirler. aynı benim oğlumu tarif ediyorsun. çocuk normalde baba dede gugu bir sürü kelime söylüyordu şu an artık bütün dertlerini öfkeyle "ııııııııhh" diyerek anlatıyor. biri kucağına çağırsa "ı ııhh". iyice pekişti birkaç gündür. baya agresif ya
Benimki aynı tarifeyi bana uyguluyo tuvalete bile zor gidiyorumBizim huyu değişmedi de babaya bağlandı, hep ona gitmek istiyor. Adam işe gidecek ağlıyor, kendini atıyor. Benimle güzel güzel oynuyor kapıdan babası görünse çığlık çığlığa ağlamaya başlıyor. İstediği olmazsa kendini geri atıyor. Bi huysuzluk, mızır mızırlık var ben de çözemedim ama tam oh iyi gidiyoruz derken 1 yaşa doğru tükenmişlik yükleniyor yeniden.
Benimki de böyle. Isırıyor vuruyor istediği bir şeyi vermeyince bağırıp ağlıyor
Elini yumruk yapıp vuruyo bi de ya babasının burnunu kırcaktı dünBenimde böyle oldu vurduğunda kızıyorum. Sinirlenince kızmana gerek yok sakin ol diyip umursamıyorum krize girerse de alıyorum kucağıma ne istiyorsun diyip dikkatini dağıtıyorum huy değiştirdiler
bizde bunun bay bay versiyonu olmuştu jdjxdjjd çok tatlılar yaGecenin 4 ünde kızıma güncelleme geldi yatakta oturmuş alkış yapıyordu gözleri kapalı
belalı civcivler ahahahahBenim kızım geçen eşimin kuzenini yırtmış amejdjsj kafaları birbirine gelince sinirlenmiş ıhh diye eliyle vurmuş 6 yaşındagörümceme noldu diyorum küstüler diyor smdndn
Benim doğumdan kısa bir süre sonra olmuştu. Orada bir polip oluşmuş dikişler iyileşirken kadın doğumcuma gittim aldı patalojiye gönderdi. İdrar torbasıyla ilgili bir şey değildi benimki ama doktorun söyledikleri normal değil bence. Doğum yaptık diye vücudumuzu bırakalım salalım mı yani, başka bir doktora görünsen iyi olabilir. Çok geçmiş olsunSelam kizlar, epey zaman oldu. Size bir sey danismak istiyorum. Benim vajinamdan bayagi bilye gibi 2 et sarkıyor. Doktira gittim. Idrsr tobasi sarkmasi normal falan dedi. Boyle mi yaşayacağım dedim ee 18lik kiz gibi bekleme dedi. Normal mi bu dedikleri yasayan var mi aranizda?
Ayyyynen. Sadece emsin sonsuza kadar sadece meme emsin diye ne emziğe ne biberona alıştırdım yok bildiğin çocuk her koşula adapte olabilmeli. Kesinlikle daha rahat olurum ikincide. Olduğu kadar yettiğim kadar en iyisi. Tek kırmızı çizgim ekran. Hoş oğlum telefon mıknatısı gibi elimde olduğu her an atakta ama onun dışında no.Zaten şu sağma işini kim çıkardıysa yazıklar olsun. Annem bizim zamanımızda böyle şeyler yoktu, başınıza iş çıkardınız diyip duruyor. Şu an non-bilimsel konuşuyorum üzgünüm. 2.yi olur ki doğurursam emzik de vericem biberon da vericem, beşikte de sallıcam, sağmıcam da mememi. Tummy time ı ıvırı zıvırı.. Net söylüyorum milletin 1.çocukta kalmasının ana sebebi bu yorgunluklar. Şu an instagrama girmek istemiyorum. Psikolojim bozuluyor. İnsta mumların 10 aylık bebekle yapılan aktivite ler ek gıdalarını gördükçe ben ne yapıyorum diyip kendimi suçluyorum. Öyle içimi döktüm. Hepimize kolaylıklar diliyorum
Doktorunu değiştir bence bu nasıl bir üslup? Hiç normal değil ayrıca doğum yaptık diye her şeyi kabul mü edicezSelam kizlar, epey zaman oldu. Size bir sey danismak istiyorum. Benim vajinamdan bayagi bilye gibi 2 et sarkıyor. Doktira gittim. Idrsr tobasi sarkmasi normal falan dedi. Boyle mi yaşayacağım dedim ee 18lik kiz gibi bekleme dedi. Normal mi bu dedikleri yasayan var mi aranizda?
Geçici bi süreç diye umuyorum ya ben, çünkü 4.ayda da böyle bi atak olmuştu Of dedim hep böyle mi olacak ama geçti. İnşallah bu da geçecekBenimki aynı tarifeyi bana uyguluyo tuvalete bile zor gidiyorumilk defa başka bi yerde yemek yerken aşırı zorlandım. Ne versem masaya fırlattı vermezsem ağladı elinde sıkıp parçalayıp pat pat istüne vuruyo çığlık çığlığa offf.
Ya yicemGecenin 4 ünde kızıma güncelleme geldi yatakta oturmuş alkış yapıyordu gözleri kapalı
Müthiş tanımlamabelalı civcivler ahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?