2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Canım ben yaşamadım ama takip ettiğim kadın doğum doktorları ve kendi doktorum hep böyle durumlarda hayat kalitenizi yükseltecek şekilde tedavi olmalısınız diyorlar. Hiçbiri de eskisi gibi bekleme falan demiyor. Doktorun tavrı biraz değişik, o yüzden başka birine daha görün bence. Ürologla görüşüp görüşmemen gerektiğini de sor bence. Onların alanına da giriyor gibi

Selam canım, şimdiden iyi tatiller Valla biz büyüklere ziyarete geldik bi haftalığına, bahçe katı ev. Burda bile ellerine ot, börtü, böcek yapışıyor hemen ağzına atıyor dışarda bırakamam ben sanırım ya. Küçük bişey atacak ağzına da boğazına takılacak diye çok korkuyorum. Sürekli peşindeyiz p yüzden

Benim kızçe üstleri patlattı darısı sizleree kızlarr

Uyku sorununu çözebilen var mı gündüzleri neredeyse hiç uyumuyor genelde iki uyku yapıyor bazen tek uyku oluyor 7.30'da uyanıyor saat 10.00 gibi uyuyor yarım saat uyuyor bazen o uykuyla akşama kadar bekliyor 6.00 gibi bayılırcasına uyuyor ama 15-20 dakikada bir ağlayarak uyanıyor iki uyku yaptığı zaman da saat 3 gibi uyuyor yine yarım saat ve yine akşam 6.30 gibi falan akşam uykusuna yatıyor akşam uykusunu ileri almayı denedim hiçbir şey değişmiyor aksine daha huysuz oluyor sabah uyandığında gece geç uyuduğu için

Uyanık saatleri düzenlediğimde fena olmamıştı. İlk uyku aralığı daha az, 2. Uyku aralığı daha fazla, akşam uykusuna yatarkenki aralık daha uzun olacak şekilde uyursa daha kolay uyuyor. Akşam uykuya yattıktan sonra yarım saate uyanması genelde aşırı yorgunluktan ya da onu son gündüz uykusu yapmaya çalışmaktan oluyor. İlki 2.5 saat, sonraki 3-3.5 saat, sonuncu da 4 saat civarında olacak şekilde uyanıklık süresi ideal gibi.

Çok kötü uykular bu ara. Diş yüzünden sanırım. Zaten çok uyanırdı desteği meme olduğu için, 2 ye katladık zamanı.

Uyuturken ne yapıyorsunuz benimki önceden memede uyuyordu artık uyumuyor kucağmda sallıyorum bazen direniyor kendini yere atmaya çalışıyor zaten ayakta asla sallanmıyor kaçıp gidiyor emekleyerek tutarsam ağlıyor çözüm bulamadım

Hayatımın pişmanlığını yaşıyorum o konuda. Tazyikli süt yüzünden meme reddi oluşuyordu. Sadece uykuluyken emzirebildim. Ama o el de emiyordu uyuyabilmek için. Kendini uykuya öyle döndürürken ben emsin yeterki diye aldım elinden o özgürlüğü. Çok pişmanım. Meme desteği istiyor uyandıkça. Bensiz uyumuyor o yüzden. Doyduğu zaman da ememiyor. Kanguruda uyutuyorum. Yatırınca uyanıp ağlıyor meme istiyor ağzında.Temassız uyutamıyorum artık malesef. Of çok pişmanım

Bebeğimin 1 buçuk hafta önceki hali aman Allahım çok zor günlerdi ben d vitaminine ara vermiştim ondan olduğunu düşündüm sonra yine başladım şimdi şükür iyi düzeldi uykusu

Bu dönemde yapılan değişiklik kalıcı olabilir deniyordu. Yani değiştirmek zor olabilirmiş. Kendi kendine uyumasını sağlayabilirseniz bu dönem uygun gibi hazır o da arayıştayken

Bizim bozulmuştu şuan ara ara sıcaklardan sorun yaşıyoruz. Tek uyku olmaz ilk uykudan 3 4 saat sonra odasına götürüp uyuyacaz de. Eee eee diyorum ben kızıma o da ee eeee diypr uyumak isteyince. Anlıyorlar herşeyi 3 4 gün aynı saatte götürün alışacaktır.

Kızlar ben bişey yaptım aranızda bebitosu yürüyen var mı bilmiyorum ama bizimkinde emekleme yok sürünüyor ama ondanda çabuk sıkılıyor benim yürütmemi istiyor gün boyu üstümdeydi , annem perişanlığımı görünce yürüteç al dedi valla ne yalan söyleyim karşı çıksamda aldım 20 gündür kullanıyoruz başta bi sevmedi gibi şimdi özgür kuş gibi bütün odaları geziyor inanır mısınız çok rahatladım tabi kimseye özendirici olmak istemem ama vicdanımı rahatlatmak adına yazmak istedim

Zaten hep çevre baskısı valla benim kardeşim cocuk doktoru olmasa heralde bizde almıştık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…