2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Benim kızımda bi haftadır böyle uykucu oldu. Diş yorgunluğudur belki. İlk uyandıktan sonra hemen uykusu geldi aman Allahım canıma okudu. Huni taktım yinede 2 uyku yaptım yavaş yavaş geçiyor gibi

Kuzenim soruncada kendimi kötü hissettim. Ayırıyormuşum gibi kutlicam dedim kutlanacak ama sen yoksun der gibi. Dışarda masa mevzusuna bakayım

Lily 45 dakka sonunda tekrar uyutmayı dene. 5 de uyutursanda yarım saat kestirsin uyandır. Öğlen uykusunu alamıyor 5 de tekrar uykusu geliyor gece de haliyle uykusu gelmiyor. İlk uykusu uyanıklık uzamıyorsa oyalamak için markete çık 1 saat. Biz ilk uykuyu 10 11 arası yapıyoruz genelde 10. 11 buçuk 12 30 arası bitiyor nadiren 1 i geçiyor. 2. Uykuda 3 4 gibi. 1 i geçtiyse 4 buçuğa doğru uykusu geliyor. 3 4 de uyursa 5 gibi kaldırıyorum 4 buçukta uyursa 5 buçuk gibi. Hareketlendikleri için yoruluyorlar herhalde. İlk uykuyu erken uyuyorsa uzatmayı dene 2 2 buçuk saat diğer uykusu geç gelir böylelikle 2 uyku yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…