2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
“Zaten o tükenmişlik noktasına ulaşılmadan verilemiyor uyku eğitimi” bu cümlenize imzamı atarım. Çünkü gerçekten ihtiyaç duymadan anlaşılmıyor. Benim bebeğim gece 2-3 kez kalksa, memeyle de rahatça uykusunu sürdürebilse dayanırdım belki ama işte yarım saate, 40 dkya bir ağlama kriziyle uyanmak ve sakinleştirememek insanı çok çaresiz bırakıyor. Biz de o tükenmişlik noktasında eğitim almıştık.

Demir eksikliği aynı bizdeki gibi kas yorgunluğu yapıyormuş ve güçlenmesine engel olabiliyormuş benim bildiğim. Belki o sebepten ilerlemiyordur ama bence acele etmeyin, bebişler herşeyi kendi ritimlerinde yapıyorlar. Ne güzel adım atmış Gerisi illa ki gelir.

Öyle oluyor insan çok haklısınız bizim evimize 5 dk kliniği hiç aramadan baskın yapar gibi gittik tanıştık önce zaten sonra her şey içimize sinince randevu oluşturduk hemen zaten

Ocak ayında 12 bin ödemistik diye hatırlıyorum. Karta ve nakite farklı fiyatları oluyor ancak şu anda kaç derse desin genelde prof fiyatlarına göre en uygun fiyatı Ahmet bey veriyor. Zaten birkaç yerden fiyat alınca hepsi o zaman bile uçup kaçmıştı.

Hahahahahaha çok iyi yapmışsınız
Çok teşekkür ederim canım

Bakalım demir düzelsin diye uğraşıyorum şimdi. İnşallah o da yürür

çok teşekkür ediyorum desteğin için artık fark ettim ki bu uyku problemi yüzünden kendimi anne gibi hissetmiyorum sanki bakıcıyım öyle hissediyorum. ilk 2 ay hariç sürekli uğraştım sürekli problem sürekli endişe stres kaç dk uyudu vs uykuya döndür gece kalk ne yapacağını şaşır. şöyle hasretim bebek arabasında yürüyüşümü yaparken o uyusun beşikte uyusun onu izliyim. az önce yine sinirden ağladım 1 saatin sonunda koyardım uyurdu 3 gündür uyumuyor ahh neden bazılarımıza bu süreç böyle zor bilmiyorum ya

bu arada çok haklısın biz bunlarla uğraşırken bir de kendi bebeğinin uslu oluşundan 12 saat deliksiz yatışından , ayrı odada uyuduğundan bahsedip şaşırmaları yok mu?! insanı ister istemez bir kıyasın içine sokuyorlar sosyal medya ayrı gerçekte tanıdığın insanlar ayrı tribe sokuyor ben sanırım fazla etkileniyorum bundan

Kızlar bişey sorcam
Benim oğlum son bir haftadır çileden çıkmış resmen. Kucağımdan inmiyor emeklemek istemiyor. Hep ağlıyor mızmızlanıyor. Ben istediğini yapmayınca küsüyor kafasını eğip yere vuruyo ağlıyor. Her yeri karıştırıp dağıtıyor ben onu alınca da ağlıyor çok sinirim bozuldu resmen. Dışarda da öyle. Mama sandalyesinde ayağa kalkıyor her şeyi yere atıyor eliyle tutup oynuyor yemiyor. Dün gece 4 gibi kalktı bir saat boyunca ağladı. Meme aşığı olan oğlum ağzına bile sürmedi. Ne yapıcam bilmiyorum önerileriniz var mı? Etrafımda gören herkes diyor çok inatçı dikkafalı hayır diyince daha da üsteliyor

ben bu sorunu çok uzun süre yaşadım. ön dişler tamamlanınca ısırmayı bırakmıştı rahat etmiştim. şimdi yeni dişler gelmeye başlayınca ısırma geri geldi canım çok yanıyor. parmağımı emerken mi ağzında tutacağım o kısmı tam anlamadım? ısırınca parmağımı sokup memeyi çekiyorum hemen ama bu çözüm değil. ısıracağını ısırıyor. parmağım ağzındayken memeyi tutabilir mi bilemedim

1 yaşı geçti sanırım öyle oluyor çok kişiden duydum bizimkinin de huyu değişti çok hareketlendi , gece zaten iyi değil uykusu bit de ayılma eklendi . sanırım 2 yaşa kadar hatta bitimine kadar olan hıysuzluk baş kaldırma dönemine girdik :)

Yaa kim görse diyor bizim çocuğumuz bile bu kadar değildi sen nasıl baş ediyorsun herkes şok oluyor acaba bi problem mi var diye düşündüm

Yaa kim görse diyor bizim çocuğumuz bile bu kadar değildi sen nasıl baş ediyorsun herkes şok oluyor acaba bi problem mi var diye düşündüm
bana da annem diyor 3 çocuk büyüttüm bu kadar değillerdi diyor . mesela saat 21:00 de uyumuştu 23:30!:- kalktı saat şu an 3:30 uyuyamıyor ben bittim acıdan o dalamadı. artık gerçekten bittim yani

merhaba canım sabahın 4 ünden yazıyorum 5 saat ayık kaldı kızım ve benim vücut titriyor acıdan . eğitim aldığın için sana sormak istiyorum şimfi sabahları memede uyuyor 1 saat memeyi bırakmıyor sonra yavaşça bırakıyorum şanslıysam 1 saat uyuyor . bunu nasıl değiştirebilirim ? ilk denediğimde eminim uyumayacak çünkü memesiz denediğimde çok ağlıyor uyumayabilir saatinde , çok geç uyuyabilir bu sefer akşam uyku saati hepten şaşacak. bunları nasıl düzenleyeceğim ilk zamanlar nasıl davranmam gerek bana yardımcı olabilir misin

tek uyku yapıyor bu arada

Canım parmağımı dudağının yanında bekletiyorum ben. Isırıp kafasını geriye doğru çektiği için kafasını yatırdığım kolu da kafasını geriye çekemeyecek şekilde ayarlıyorum. Isırıp çekmeye başladığında ağzının kenarından sokuyorum parmağı ağzı açılıyo. Bu aralar bıraktı şükür ki ısırmayı. Bir ara oyun haline fe getirmişti ah uh dediğim için.

ayy ısırdıktan sonra olan oluyor zaten ağzını açmayı kendisi yapıyor. ısırmayı engelleyecek bi çözüm arıyorum ama yok galiba ya. hiç tepki vermemeye çalışıyorum oyun yapmasın diye

Gıgus Uçum kopuyor benım sankı ısırınca ama burnunu hafıf sıkınca hemen bırakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…