2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253

ya el üstünden de çok acıyor ama , ben onu genelde en en son çare olarak düşünüyorum sonuçlar ne kadarda çıkıyor peki ve seninki nasıl geldi canım?? inşallah tertemiz çıkar sonuçlarımız

Katılıyorum sizlere içinde o niyet olan zaten yapsın kendini göstermiş olur bana onun gibi hala yanında aşkım aşkım yapmam. Tamamen art niyetle anlatılmış bi konu geliyor bana en azından bu şekilde uyarılmaz. Üstelik kocanın kardeşi hakkında bunu ima ediyorsun yazık gerçekten ay neyse dünden beri çok takıldım da şimdi geçti

Kaç haftalıksın kı cnm

Seninle günlerimiz çok yakın canım bebişlerin kilosunda da yakın gidiyoruz haftasıyla uyumlu şuan 24+5im ben de, salı günü 688 gramdı

Sekerın olamaz kı cnm bende pazartesı gıtmıstım kızıma 30 cm 670 demıstı bır hafta varmıs aramızda dört beş gün varmıs senle bendende doktorum ıstemedı gerek bıle görmüyorum dedı canın ıstemıyprsa yaptırma

Benimki de kan testi iyi gelirse gerek yok dedi de ben kendim çok kilo aldım diye korktum biraz ya varsa diye

Senin kız maşallah hızlı canım uzun boylu olacak galiba
Galıba bızdeki sorun devamlı kasılma yaşamam devamlı bır yere toplanıyor doktorum karın çevren küçük olduğu ıcın bebekte büyüdüğü ıcın agrı kasılma yasıyomusum sendede oylemı

Ağrı değil de toplandığı yerde batma hissi oluyor genelde canım. Benimki sürekli karnımın bi yerine bu organını dayıyor orada çıkıntı yapıyor

Benim kasılmam çok oluyo içim çekiliyo sanki bebek dönerken oluyo galiba

Ağrı değil de toplandığı yerde batma hissi oluyor genelde canım. Benimki sürekli karnımın bi yerine bu organını dayıyor orada çıkıntı yapıyor
Eyılemez olduk artık göğüs kafesım acıyo

ya el üstünden de çok acıyor ama , ben onu genelde en en son çare olarak düşünüyorum sonuçlar ne kadarda çıkıyor peki ve seninki nasıl geldi canım?? inşallah tertemiz çıkar sonuçlarımız
Evet aciyor maalesef bir gün sonra çıktı canım benim sonuçlarım. Çok şükür her şey yolunda ama ben zaten kilolu hamile kaldığım ve kilo almaya devam ettiğim için doktorcum dikkat etmeye devam dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…