- 29 Haziran 2012
- 1.786
- 1.292
- 333
Bu yoruma bakarak geç döllenme olduğunu anlayamayız canım ama kan sonucundan hamile olduğunu anlayabiliyoruz hayırlı olsunKızlar ben geç yumurtladım reglime 5 gün kala ve değerlendirdik. geçen hafta perşembe kan verdim 0.1 çıkmıştı sonucum ama hala adet olmamıştım cumartesi günü test yapayım bir umut dedim ve yaptım silik çizgiyi gördüm ilk defa. düne kadar test yaptım birsürü hepsinde silik çizgi vardı. dün verdiğim kan sonucumda 48 e yükselmiş ne diyosunuz gebelik var mı geç döllenme mi

Erkek olursa belli Yağız Selim (Selim babasının ismi ben istedim) Yağızı da eşim istedi
 Erkek olursa belli Yağız Selim (Selim babasının ismi ben istedim) Yağızı da eşim istedi  Kız olursa karar veremedimm ikili isim düşünüyorum biri kurandan olsun istiyorummm
 Kız olursa karar veremedimm ikili isim düşünüyorum biri kurandan olsun istiyorummm
		 Erkek olursa çok kararsızız bu yüzden
 Erkek olursa çok kararsızız bu yüzden Ayaz, Kuzey, Arden isimlerini düşünüyoruz
 Ayaz, Kuzey, Arden isimlerini düşünüyoruz 

umarım olmaz
 umarım olmaz  2 yıllık evliyim evlendikten sonra baya kilo aldım ve veremeden hamile kaldım. Bu süreçte çok fazla kilo alıp sağlık problemi yasamaktan korkuyorum açıkçası. Aklımda diyetisyenle çalışma fikri var bu yüzden. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz kızlar
 2 yıllık evliyim evlendikten sonra baya kilo aldım ve veremeden hamile kaldım. Bu süreçte çok fazla kilo alıp sağlık problemi yasamaktan korkuyorum açıkçası. Aklımda diyetisyenle çalışma fikri var bu yüzden. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz kızlar

Ama sorun yok bana bebeişimi getiricekse gelsin kilolar
 Ama sorun yok bana bebeişimi getiricekse gelsin kilolar 
 Aslında çok da canım çekmişti
 Aslında çok da canım çekmişti  ben çok zor kilo veriyorum hakkımda hayırlısı diyorum
 ben çok zor kilo veriyorum hakkımda hayırlısı diyorum 

hamilelikte doğum için yürüyüşün çok önemli olduğunu biliyorum da başlamak için erken mi diye tereddüt ediyorum
 hamilelikte doğum için yürüyüşün çok önemli olduğunu biliyorum da başlamak için erken mi diye tereddüt ediyorum