- 18 Ocak 2024
- 224
- 188
- 23
- 27
Öyle valla ama işte gidemiyoruz devlet hastanesi yakında olsa belki ona da giderdim ama yakınımda yok mecburen kendi doktorumu beklicem
Sabrın sonu selamettir diyelim o haldeÖyle valla ama işte gidemiyoruz devlet hastanesi yakında olsa belki ona da giderdim ama yakınımda yok mecburen kendi doktorumu beklicem

asla bilgi vermedi ben sorunca kalbi gayet iyi atıyor, kan idrar verin kanama alanı yok dedi gönderdi. 8+5 dedi bu hesaba göre ben sata göre 5 gün geriden geliyorum ama cihazına güvenmiyorum ve sıkmayacağım kendimi inşallah kendi doktorumla ayın 24 ünde rahat rahat muayene olacağım. Eşimi de almadılar, bebeğimi görmeme rağmen bana kendimi iyi hissettirmedi bu doktor randevusu.
 asla bilgi vermedi ben sorunca kalbi gayet iyi atıyor, kan idrar verin kanama alanı yok dedi gönderdi. 8+5 dedi bu hesaba göre ben sata göre 5 gün geriden geliyorum ama cihazına güvenmiyorum ve sıkmayacağım kendimi inşallah kendi doktorumla ayın 24 ünde rahat rahat muayene olacağım. Eşimi de almadılar, bebeğimi görmeme rağmen bana kendimi iyi hissettirmedi bu doktor randevusu. 

doktorun gerekeni yapıcaktır.
 doktorun gerekeni yapıcaktır.