2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Arada kullanıyoruz ama kaka yoksa rahat. Memnunumben.
Ben 3 aydır külot bez kullanıyorum goo.n markasının. Hem takma işkencesi daha az sancılı geçiyor hemde diğerine göre daha düzgün durduğu için sızmalar taşmalar. olmuyor. Goo.n piyasadan çekiliyormuş o yüzden bulmakta zorlanıyorum son zamanlarda.
Teşekkürler kızlar 🙏🏻 Ben de bi paket alıp bi deneyeyim olmazsa.
Bizim bir ara sanırım 2 hafta önceydi üst üste 3 gün hiç ek gıda almadı. Diş de çıkmadı. Bilmiyorum ki sıcakta benim de iştahım olmuyor belki içleri almıyordur canım😅😅
Evet ya yavrum sadece yoğurt yese mutlu olacak, heralde içini serinletiyor 😅
Olabilir sürekli eliyle burnunu sıvazlıyor kaşıyor. Ucuda çıkmış ama hala geçmedi huysuzluk yemekte yemiyor
Evet bizim de üst sağın ucu görünmüş, iştah hiç yok. Sevdiği şeyleri de yemez oldu. Umarım diş sancısından öyle yapıyordur, seçiyorsa çok üzülücem 🥲

Kendimi inanılmaz tükenmiş yetersiz hissediyorum ya yorgunluğa uykusuzluğa her şeye alıştım da eşimin bu kadar duyarsız bu kadar vurdumduymaz olmasına dayanamıyorum. Ona olan sinirim stresim çocuğuma yansıyor sonra birde buna üzülüyorum. Her şeyi tek başıma yapıyorum kendimi yapayalnız hissediyorum. Çocukla alakalı tek yaptığı eğer ben söylersem altını alır birlikte banyo yaptırırız ( o sadece izler, gerekirse tutar bitince alır yatağa bırakır ben görevime devam ederim) bizi dışarı çıkarır bu kadar. Oyun oynaması gerektiğinde de yere iner yastığını alır yanına uzanır biraz oynar biraz telefonda takılır. Çocuğun uykusu yemeği yarını öbür günü bütün her şeyi ben düşünüyorum. Evin temizliği çamaşırı yemeği de cabası. Fiziksel yorgunluk dışı mental olarak çok yorgun hissediyorum. Eşimden yardım dışında ilgiye daha çok ihtiyacım var diye düşünüyorum çünkü kendimi aşırı yalnız hissediyorum bunu ona defalarca söylememe rağmen yoksaymaya devam ediyor halimi de görüyor nasıl olabilir diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Çocuk diş çıkarıyor suan sabahladığım günler oluyor ise gidiyorum diye yastığını alıp diğer odaya kaçıyor. Kendi keyfi icin ise gitmediği zamanlar oluyor ama bir kere bile bana sen dün çok yoruldun biraz ben ilgileneyim de sen de uyu dediğini duymadım ve bunları birbir kendisine de söylüyorum yani düşünemiyor kısmını geçtim artık. Çocukla seve seve ilgilenecekken kocam yüzünden sinir stres doluyum çocuğa da yansıyor bence çok mutsuzum bu yüzden 😣 ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten içimi dökesim geldi. Anneme anlatsam anlamayacak biliyorum adam ise gidiyor sabahtan akşama kadar çalışıyor der kesin. Ben adamdan iş istemiyorum ki bunca yorgunluğumun arasında motive olmak için azıcık ilgi istiyorum 😭
Yeni gördüm bende. İnan benimki de aynı yemek yapıcam der eline verirsem 15 dk oynarlar öyle alt değiştirme falan hiç olmadı. Bende konuşuyorum yardımdan daha çok motive edici bi söz bile duysak belki çok iyi gelicek ama aynı odun gibiler. Hiç bir özel hayatım yok zaten gurbetteyim bi tane arkadaş bi tane komşum bile yok . Bütün günümü sadece kızıma harcıyorum kendime özel bi zamanım bi kahve içicek arkadaşım bile yok, bende çok yanlızlaştım 😔

Yeni gördüm bende. İnan benimki de aynı yemek yapıcam der eline verirsem 15 dk oynarlar öyle alt değiştirme falan hiç olmadı. Bende konuşuyorum yardımdan daha çok motive edici bi söz bile duysak belki çok iyi gelicek ama aynı odun gibiler. Hiç bir özel hayatım yok zaten gurbetteyim bi tane arkadaş bi tane komşum bile yok . Bütün günümü sadece kızıma harcıyorum kendime özel bi zamanım bi kahve içicek arkadaşım bile yok, bende çok yanlızlaştım 😔
Oyy kuzum benim ya keşke İstanbul'da yaşasan görüşürdük çok üzüldüm şu an :(

Arkadaşlar aranızda bebeği gece kesintisiz uyuyan var mı? Ben delirmek üzereyim. 2 uyku yapıyoruz. Sabah 2 saat öğleden sonra 1 saat şeklinde. Ama gece 4 5 kez uyanıyor. Memeyle uyumuyorum. Yatağınd yanına oturuyorum döne döne uyuyor. Ben nerde yanlış yapıyorum. Gece de 2 kez emziriyorum

Arkadaşlar aranızda bebeği gece kesintisiz uyuyan var mı? Ben delirmek üzereyim. 2 uyku yapıyoruz. Sabah 2 saat öğleden sonra 1 saat şeklinde. Ama gece 4 5 kez uyanıyor. Memeyle uyumuyorum. Yatağınd yanına oturuyorum döne döne uyuyor. Ben nerde yanlış yapıyorum. Gece de 2 kez emziriyorum
Ben gece sayıdız kere uyanıyorum. Bana iyi sizinki. Gündüz 3 saat uyumadı uzun süredir.

Eklentiler

• IMG_4214.webp
    IMG_4214.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 28
Kesintisiz uyuyan yoktur heralde canım. Bebekler 2 yaşını geçene kadar illa ki gece uyanıyorlarmış. Gece beslenmesini kesince belki kesintisiz uyurlar da kendini sıkma uyuması lazım gibi düşünüp. Huzursuz uyanıyorsa, uyanıp uyumuyorsa ya da destek arıyorsa belki onun sebebine bakabilirsin. Memeyle uyutmuyorsun galiba dimi? Onu anlayamadım

Kızlar ben hamilelik kilolarımın hepsini vermiştim ama tekrar almaya başladim 2 ay sonra bi düğünümüz var acil ödem atmam lazımm varmı önerisi olaann

Kesintisiz uyuyan yoktur heralde canım. Bebekler 2 yaşını geçene kadar illa ki gece uyanıyorlarmış. Gece beslenmesini kesince belki kesintisiz uyurlar da kendini sıkma uyuması lazım gibi düşünüp. Huzursuz uyanıyorsa, uyanıp uyumuyorsa ya da destek arıyorsa belki onun sebebine bakabilirsin. Memeyle uyutmuyorsun galiba dimi? Onu anlayamadım
Cevabınız için teşekkür ederim. Memeyle uyutmuyorum. Gündüz uyku süreleri çok iyi. Ama neden bu kadar destek arıyor anlamıyorum. Gece denuyndığında sadece omzuma başımı yaslıyor yatıyor. Yatağına koyunca tekrar uyanıyor. Şu son 2 haftadır yoruldum. Diş de yok. Anlayamıyorum. Bugün irlandalıannenin tekniğini deneyeceğim. Maksimum 1 saatlik iki gündüz uykusu yaptırıcam bakalım. Acaba gündüz 3saat mi fazla geliyor?

Cevabınız için teşekkür ederim. Memeyle uyutmuyorum. Gündüz uyku süreleri çok iyi. Ama neden bu kadar destek arıyor anlamıyorum. Gece denuyndığında sadece omzuma başımı yaslıyor yatıyor. Yatağına koyunca tekrar uyanıyor. Şu son 2 haftadır yoruldum. Diş de yok. Anlayamıyorum. Bugün irlandalıannenin tekniğini deneyeceğim. Maksimum 1 saatlik iki gündüz uykusu yaptırıcam bakalım. Acaba gündüz 3saat mi fazla geliyor?
Bu arada doktor gece beslenmesini 1 e düşür, 12.aydan sonra gece beslenmesini keseceğiz dedi. Muhtemelen 1 yaşından sonra rahatlıcaz gibi görünüyor.

Kızlar ben hamilelik kilolarımın hepsini vermiştim ama tekrar almaya başladim 2 ay sonra bi düğünümüz var acil ödem atmam lazımm varmı önerisi olaann
Ödem se kolay 🤣🤣🤣🤣🤣
Şaka bir yana ben diyetisyen tartısıyla tartılıyorum. Vucudum hiçbir şekilde ödem atıp su tutmuyor. Yani şöle diyim ödem atamıyorum. Ama vucuda gerekli olan suyu da tutamıyorum. Hergün soda içiyorum tutsun die. 4 litre felan su içiyorum ( ki normalde benşm kilomda 2 yeterli. Ama yetmıyor emzirdigim için sanırım vucut toparlayamıyor. Ama normal şartlarda ne kadar su içersen o kadar ödem atılıyor. ama detoks suları felan emzirirken olmuyor maalesef.

Ay maşallah benim daha 10 kilom var doğum kiloma ulaşmama ☹️ birtek ben kaldım sanırım kilo veremeyen neyse , tarçınlı ılık su içebilirsin midene rahatsızlık vermeyecekse

Benim böyle olsa düzenim uykumu alır fişek gibi güne başlarım öyle diyim. 8. diş göründü oğlumun ama azı dişlerini kaşıyor çocuğum. Sabahları ağlayarak uyanıyorum. Dün gece yarım saatte bir uyandı, sabah 5 ten 6:30 a kadar ana kucağında sallanarak uyudu. Durunca uyanıyordu. Gün içinde de bana yapışık max uykusu 40 dk.
Ay maşallah benim daha 10 kilom var doğum kiloma ulaşmama ☹️ birtek ben kaldım sanırım kilo veremeyen neyse , tarçınlı ılık su içebilirsin midene rahatsızlık vermeyecekse
Benim de 5 kilom var daha. Doğumdan sonraki kiloma bile düşemedim. Üç kilo fazla kalmıştı. Artık götüm yer tutamadığından umarım veririm kalanları da.

Ne demek 🙏🏻 Aslında nerdeyse desteksiz uyuyor gibi. Dediğiniz gibi gündüz uyku süresi geceden çalıyor olabilir. 1 saat dolunca uyandırıp bi deneyin bence, bir de gece uykusundan önce 4 saat bırakırsanız iyi oluyor.
Bu arada doktor gece beslenmesini 1 e düşür, 12.aydan sonra gece beslenmesini keseceğiz dedi. Muhtemelen 1 yaşından sonra rahatlıcaz gibi görünüyor.
Evet bizimki de kendiliğinden 1e düştü, önce üzülmüştüm de sütüm azalıyor diye ama artık dolmuyor da hemen üretiliyor sanırım. 1e düşmek bile iyi geldi, kesilince rahatlarız inşallah 🙏🏻

Çok üzücü. Molfix kullandığında hep idrar sızdırması yaptı dolmamış olmasına rağmen. Çoğu kişi memnun ama ben kulanamadım
Aa bizimkinin popoya 1. Prima 2. Goon( mükemmel değil ama baya gideri vardı) molfix yarım saatte pişik yaptı poposunu🥹
İşte her bez her bebeğe uymuyor ya maalesef, markadan bağımsız böyle bence bu. Deneye deneye uyanı bulmak lazım. Burda bi arkadaş demişti keşke hepsinin deneme paketleri olsa diye, cidden lazım bişey 😅

xessica xessica açıklama yapmışlar Türkiye’den çekiliyoruz diye, elde kalan stokları eritiyorlardır 😟

Biz Molfix kullanıyoruz, güzel baya. Denediniz mi bilmiyorum ama bakabilirsiniz dionysosss dionysosss
Öylemi bilmiyordum . Zaten bizde molfix kullanıyoruz genelde . Goo.n indirimdeyse öyle alıyordum bizde sleepy pişik sızdırma koku herşey yaptı onu kullanamadik

Back
X