2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Iyı ıyı tatlı sevmemesı ıyı bısey kılo problemı olmazBıyerden dengelenıyodur canım . ıllakı yıyoruz ya okdar dıkkt etmek pek mumkun gelmıyor bana.

Iyı ıyı tatlı sevmemesı ıyı bısey kılo problemı olmazBıyerden dengelenıyodur canım . ıllakı yıyoruz ya okdar dıkkt etmek pek mumkun gelmıyor bana.
Evettt
Ayy Ayışığı birşey sorucam yaa
Ben sabahları kalkınca neden karnım yumuşuyor ya korkuyorum birşey mi oldu bebeğe diye

Ben de sımdı aventınemzık bıberon sıparısı verdım bugun de bı ugrarız, şu otomatık ana kucaklarından almayı dusunuyorm. Kuzenım ek gıda ıcın bıle bıseyler almıs benı gaza getırdı durduk yere

Reactions: Jou
Evettt
Ayy Ayışığı birşey sorucam yaa
Ben sabahları kalkınca neden karnım yumuşuyor ya korkuyorum birşey mi oldu bebeğe diye
Canım benım de sabahları yumusak aksamları yemekten sonra ozellıkle gergın oluyor.bebek uyurken karın yumusuyor dıye okumustum ama nekadar dogru bılemıyorum

Reactions: Jou
Bende yılbaşı zamından önce anlaştım hastaneler neymiş öyle ya 2 yıl önce doğurmuştum 4-5 bin tl ye şimdi hepsi olmuş 20-30 şoklardayım. Neyse dedm ilk doğumum istediğim gibi olmamıştı bunda şartları zorladık biraz istediğim gibi olsun dedim 33 bini gözden çıkarttım şimdi kaç oldu bilmiyorum ama erkenden hepsini verdim istanbulda başka öyle hastane yoktu parayı önden alan

monii hangi kamerayı aldın canım
Brion vega canım, 1200 den 850 ye düsmüstü, yorumları cok güzel birden fazka tlfdan izlenebiliyomus, bi de hareket sensörü var sesin geldiği yöne kendisi dönüyomus falan, gece görüsü ve kayıt özelligi de varmıs, suan tükenmis gözüküyor indirime girecekmis yine takip edin düsünürseniz

Ek gıdayı ben de düsündüm canım indirimdeyken ama veresim gelmedi para ona simdi, onları alırız daha dedim ben de philips emzik ve chicconum bi tane biberonunu alıcam cok biberon almıcsm belki istemez falan diye, yarın kanzın hava makinesini alıcam, bi de korbellin çöp kovasını, bi de sevibebenin reflü yatagını geri kalanları artık tamamlarım yavas yavas ek gıdaya bulasmayayım simdi dedim daha önceliklerim var

Ben ana kucagı babyjörn alcam canım, kangruda babyjörn alcaktım cok kullanmam belki diye para veresim gelmedi nunanınkini aldım

Ayy monıı sevıbebenın o reflu yatagı dun ındırımdeydı attım sepete almadım bugun yıne eskı fıyatına donmus:/ bıdaha gırıcekmı bılıomsn. Korbellın cop kovası benımde lıstemde. Bende bıtane aldım emzık belkı ıstemez her bebek tutmuyor cunku. Oıoı set de sepette ama ındırımdeyken alsam ıyı olur aslında ama rengı kalmamıs dıye kararsız kaldım

Kızlar sunu farkettim karnımda gaz varken bebek hareketlerini cok hissetmiyorum sizinde böyle olabilir, ya da bazı günler cok hissederken bazı günler nadir hissediyorum bence normal cok takılmıyorum arada bi tekme varsa icinizi rahat tutun günleri günlerine tutmuyor olabilir

Al all kavanoz açılmadığı durece birsey olmazz hatta toplu al irmik pirinc. Unu falan

Sevibebe yanlıs hatırlamıyosam 14 subatta tekrar indirimde canım yorumları da cok güzel, trendyolda bin küsur fiyatı, e bebek indirimde 600 lü bi seydi, aslında bi kararsızım simdi onu gören kaynana he o yatagı da getirin bizde rahat rahat kalırsınız fln diye tutturur diye cekiniyorum jcjfjdjd ama tabiki onun daldan dala taşınan bi şey oldugunu asla söylemicem ve bebeğimin düzenini bozacak seyleri yapmayacagımı belirticemmm, simdiden söylüyorum ztn rutinlere önem veriyorum diye ay bi de eşimle seneye cocugu saklıkente cıkarırız dedim kar var orda baska görme sansı yok antalyada, hemen ay hasta olur diyo, pardon da anası babası olarak nereye gidecegimize de biz karar verelim, ben de ben böyle kasmayı sevmiyorum siz de rahat olun dedim kv ve kp ye

Geçende kayınvalide cocugun ikinci ismini degistirin dedi, bikac defa daha dedi ben de artık dayanamadım biz aylardır bu sekilde planladık, bakkaldan bi sey degistirmiyoruz dedim ve konuyu kapattım, bu böyle olmayacak kızlar fırsat versem her seye müdahele edecek, böyle degildi bu kadın ve ne ögrendim biliyo musunuz kendi eşimin doğumuna kayınvalidesi de dahil kimseye haber etmeden gitmisler, sonrasında evde kimseyi istenemisler, kp agzından kacırdı, ben bunu duydum ya bundan sonra hicte karıstırmam, ne ekersen onu bicersin sonucta dimi

376 ya dusmstu ona uzuldum:/ ıyı demıssın sımdıden tembıhlemek lazımkarısırlar ya benımkı de karısıyor ama soyleyınce ıyı tamam sen bılırsın dıyor bakalım nabcazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…