- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #8.541
Otomatik bi aklıma geldi canım ama yorumlarda üstünde durmadı vs yazmıslar, babyjörn icinde aynı sey gecerli tabi ama en bastan beri bi ona ısındımBen de baktım babjorn ama otomatık olanlardaha mantıklı geldı bakalım. kanguru alırsam ben de nuna alıcam
Aynen eşimde he de geç diyo ama hormonların etkisiyle gecemiyorum kafamda kuruyorum376 ya dusmstu ona uzuldum:/ ıyı demıssın sımdıden tembıhlemek lazımkarısırlar ya benımkı de karısıyor ama soyleyınce ıyı tamam sen bılırsın dıyor bakalım nabcazz
Bızımkıde bısey demıoda zor tutuyor kendınıGeçende kayınvalide cocugun ikinci ismini degistirin dedi, bikac defa daha dedi ben de artık dayanamadım biz aylardır bu sekilde planladık, bakkaldan bi sey degistirmiyoruz dedim ve konuyu kapattım, bu böyle olmayacak kızlar fırsat versem her seye müdahele edecek, böyle degildi bu kadınve ne ögrendim biliyo musunuz kendi eşimin doğumuna kayınvalidesi de dahil kimseye haber etmeden gitmisler, sonrasında evde kimseyi istenemisler, kp agzından kacırdı, ben bunu duydum ya bundan sonra hicte karıstırmam, ne ekersen onu bicersin sonucta dimi
Ayışığıı sende İstanbuldaydın dimi GaziosmanpaşadaBen de baktım babjorn ama otomatık olanlardaha mantıklı geldı bakalım. kanguru alırsam ben de nuna alıcam
Bide kullanım suresı cok az, ben de oyuzden pek para vermıyım dıyorum ama onda sallanırken işe guce de bakmak rahat oluyor gordugum kadarıyla etrafta.Otomatik bi aklıma geldi canım ama yorumlarda üstünde durmadı vs yazmıslar, babyjörn icinde aynı sey gecerli tabi ama en bastan beri bi ona ısındım
Biraz her seye bi fikri var canım, kendi annemde gelecek cok sükür bilmiyorum bi süre idare ederiz ama kendimi toplayınca pek sürekli gelsin kalsın istemiyorum acıkcası yani gel dersem biraz yerleşmeye meraklı biriBızımkıde bısey demıoda zor tutuyor kendınıısım fılan önermedi hıc. Bız de daha belırleyemedık zaten. Yanında olması da ıyı aslında faydası olur da sen bılırsın en ıyısını hep karıscaksa da lohusa halınle darlanabılırsın
Otomatik belki bebegin bi sey yapmasına gerek kalmadıgı icin cocugu sıkabilir canım ama babyjörnde kendi hareketleri ile sallanıyor ya belki daha bi oyalar dedimBide kullanım suresı cok az, ben de oyuzden pek para vermıyım dıyorum ama onda sallanırken işe guce de bakmak rahat oluyor gordugum kadarıyla etrafta.
Iyıymıs canım ben daha sormadım gıttıgım hastaneye de 40 50 vardır dıye dusunuyordum . Muayene 1000 tl ındırım de gecerlı degıl gıttıgım doktordaAyışığıı sende İstanbuldaydın dimi Gaziosmanpaşada
Dün bir hastaneden doğum ücretlerini aldım.
Normal muayene 600
Normal doğum 10.500
Sezaryen 12.500 dediler
Amin canım cümlemizin bende güzel düşünmeye calisiyorumCanım benim düşünme öyle şeyler bak herşey yolunda allahin izniyle sen boyle edersen olmaz evrene kötü olumsuzluklar yolluyosun derin nefess all herşey çok güzel olacak inanıyorum deallah sağlıcakla kucağına nasip etsin inşaallahhh
Y Yasemin4012
He onu diyonuzYok kız mama kasıgı tabagı fılan almıs bebekte ındırım varken
Hııımm ozaman baska canım ya sen ona gore ayarlarsın artık annende varsa gerek yok aslında yakınsa gelır gıder kalmaz. Benım annem ommadıgı ıcın o kalıcak heralde. benımkı cagırmadan hayatta gelmez de bebek olunca nabcak bılmıyorum. Hatta esım cagırınca da gelmıyor ılla benım cagırmamı bekler.Biraz her seye bi fikri var canım, kendi annemde gelecek cok sükür bilmiyorum bi süre idare ederiz ama kendimi toplayınca pek sürekli gelsin kalsın istemiyorum acıkcası yani gel dersem biraz yerleşmeye meraklı biri
Bende dedım nınnısı fılan var hfıf hafıf sallandıkca uyur ama tabı uyanıkken sıkılabılır, bakalım nabcaz ya hıc tecrube de olmayınca hep bı fıkır ıste.Otomatik belki bebegin bi sey yapmasına gerek kalmadıgı icin cocugu sıkabilir canım ama babyjörnde kendi hareketleri ile sallanıyor ya belki daha bi oyalar dedim
Aynen cano mama araç gereçlerde ındırım var bugun sende kızın ıcın bısey lazımsa bak ıstersenHe onu diyonuz
Hangi hastaneye gidiyordunIyıymıs canım ben daha sormadım gıttıgım hastaneye de 40 50 vardır dıye dusunuyordum . Muayene 1000 tl ındırım de gecerlı degıl gıttıgım doktorda
Bizimkide cagırmadan gelmez ama bebek olayında bi degisti canımHııımm ozaman baska canım ya sen ona gore ayarlarsın artık annende varsa gerek yok aslında yakınsa gelır gıder kalmaz. Benım annem ommadıgı ıcın o kalıcak heralde. benımkı cagırmadan hayatta gelmez de bebek olunca nabcak bılmıyorum. Hatta esım cagırınca da gelmıyor ılla benım cagırmamı bekler.
Avrasya hastanesiHangi hastaneye gidiyordun
Benimkide kesin pahalıdır
Torun hevesı baska tabıBizimkide cagırmadan gelmez ama bebek olayında bi degisti canımo cizgiyi de ayarlarım artık bakalım cokta düsünüp kasmak istemiyorum simdiden Allah muhtacta etmesin eksikte etmesin
Ben de tecrubesızım ama yorumlardan onu almaya karar verdım. Baska marka da tercıh edebılrsınız lansınoh chıcco da varBiberon olarak philips mi en iyisi acaba ilk bebe benim cahilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?