2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Merhaba canım benim başından beri hep 32-33 seviyelerinde, progestan kullanıyorum , takipli doktorum her gittiğimde ölçüyor, şimdilik sorun yok diyor , sen yine kendi doktoruna durumu bildir, he birde benim doktorum karından her zaman doğru ölçüm vermez diyip vajinal bakıyor . Ama bu seviyelerde Allah'ın izniyle korkulacak bir şey olmadığını söylüyor :)

Cok gecmıs olsun elifim,Rabbım saglıkla evladına kavustursun senı 80 ıyı cıkmıs sukur ınsAllah gebelıgınde de sonrasında da degerlerın ıyı cıkar.doktorunun takdiri tabiki de Ama muhtemel aile oykune baktıkları ıcın ısteyebılır ama sabah aksam ölç demişti arkadasıma onun da aıle gecmısınde var cıkan degere gore gerek yok dedı ınsAllah senın de gerke olmaz. Jou dan da ıstememıs sukur

Hayırlı olsun canım ben daha bısey alamadım:/ we nın mı telsıznı aldın ındırımdeydı

Ay kızlar Sabah sabah o kadar kötü bir rüya gördüm ki bebekle ilgili resmen uyanıp ağladım iyi mi diye şu an ölüp ölüp diriliyorum rabbim hayırlara vesile etsin
Hayrolsun canım, ınsAllah ıyıdır uzme kendını endıselı oldugumuz ıcın heralde Bende ılk aylar cok gorurdum.

Reactions: Jou
Canım benim düşünme öyle şeyler bak herşey yolunda allahin izniyle sen boyle edersen olmaz evrene kötü olumsuzluklar yolluyosun derin nefess all herşey çok güzel olacak inanıyorum deallah sağlıcakla kucağına nasip etsin inşaallahhh
Y Yasemin4012

Hayırlı olsun canım ben daha bısey alamadım:/ we nın mı telsıznı aldın ındırımdeydı
Yok canım brian mı öyle bi ismi var kameralı yorumları olumluydu, aslında kamerasız alacaktım ama arkadasım kameralı daha iyi oluo her zaman uyanınca aglamıo demisti, bi de fiyat kamerasıza yakın düsünce aldım ben de, pek bi sey almadım aslında ama ufaktan baslayayım dedim, anca toparladık kendimizi

monii hangi kamerayı aldın canım

Kızlar dün doğum paketine görüşmeye gittim.5. Ayda olmam hiç bir şeyi değiştirmedi yine aynı parayı istediler.tek doğum için de 5 bin tl daha az bi fiyat söylediler.anladığım kadarıyla caydırıcı olsun diye böyle bi politika izliyorlar insanlar geç gidip düşük fiyat istemesin diye.

İnşallahh ya
Şekerle hamileliğimden dolayı hiç aram yok diyebilirim istemiyorum yemeği yani kızım sevmiyor galiba
Ama şuan herşeyi seçtiğim için iş yerinde aç kalmamak için pilav makarna olursa yiyiyorum ya yoksa et tavuk içeren yemekler oluyor alıp yiyemiyorum tiksiniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…